首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the following passage and answer questions 9-18. 1. People have been painting pictures for at least 30,000 years. The earli
Read the following passage and answer questions 9-18. 1. People have been painting pictures for at least 30,000 years. The earli
admin
2017-04-19
119
问题
Read the following passage and answer questions 9-18.
1. People have been painting pictures for at least 30,000 years. The earliest pictures are painted by people who hunted animals. They used to paint pictures of the animals they want to catch and kill. Pictures of this kind have been found in walls or caves in France and Spain. No one knows why they were painted there. Perhaps painters thought that their pictures would help them to catch these animals. Or perhaps human beings have always wanted to tell stories in picture.
2. About 5,000 years ago the Egyptians and other people in the east began to use pictures as a kind of writing. They drew simple pictures or signs to represent things and ideas, and to represent the sounds of their language. The signs these people used become a kind of alphabet.
3. The Egyptians used to record information and tell stories by putting picture writing and pictures together. When an important person died, scenes and stories from his life were painted and carved on the walls of the place where he was buried. Some of these pictures are like modern comic-strip stories. It has been said that Egypt is the home of the comic strip. But, for the Egyptians, pictures still had magic power. So they did not try to make their way of writing simple. The ordinary people could not understand it.
4. By the year 1000 BC, people who lived in area around the Mediterranean Sea had developed a simpler system of writing. The signs they used were very easy to write, and there were fewer of them than in the Egyptian system. This was because each sign, or letter, represented only one sound in their language. The Greeks developed this system and formed the letters of Greek alphabet. The Romans copied the idea, and the alphabet is now used over the world.
5. These days, we can write down a story, or record the information without using pictures. But we still need pictures of all kinds: drawings, photographs, signs and diagrams. We find them everywhere: in books and newspapers, in the street, and on the walls of the places where we live and work. Pictures help us to understand and remember things easily, and they can make a story much more interesting.
Questions 9-13
For questions 9-13, choose the best title for each paragraph from below.
For each numbered paragraph(1-5), mark one letter(A~G)on the Answer Sheet.
Do not mark any letter twice.
A. Picture used to record information and tell story.
B. Pictures used as writing and language.
C. The old pictures of Egypt.
D. People have been painting pictures since long ago.
E. Pictures are much more useful these days.
F. Pictures developed to a writing system.
G Roles pictures played nowadays.
Paragraph 3: ______
选项
答案
A
解析
第3段首句提到: “图文的组合既可以记录信息,也可以讲故事”因此答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GL9d777K
本试题收录于:
BFT阅读题库国际化人才外语考试(BFT)分类
0
BFT阅读
国际化人才外语考试(BFT)
相关试题推荐
Lookatthefollowingstatement:Beingcreativeisthekeytocareersuccess.Doyouagreeordisagreew
Readthefollowingjobadvertisementintoday’sDailyTelegraph,YouareAnnJonesandwritealetterabout120wordsofapplica
YougotaletterfromJimGreen,apersonworkingatthemarketingdepartmentofacompany.
HereisanadvertisementaboutaBusinessBookClub.Readtheadvertisementandcompletethegiveninformationform.Wri
HereisanadvertisementaboutforacertainpositioninthenewspaperofDec.7,2005.Readtheadvertisementandcompletethe
Readthefollowingarticleandanswerquestions19-25.Forquestions19-25,choosethecorrectanswerA,B,CorD.Mark
Usingtheinformationinthetext,completeeachsentence14-18withanexpressionfromthelistbelow.Foreachsentence(14
Usingtheinformationinthetext,completeeachsentence14-18withanexpressionfromthelistbelow.Foreachsentence(14
Usingtheinformationinthetext,completeeachsentence14-18withanexpressionfromthelistbelow.Foreachsentence(14
随机试题
有关干预性研究特点的描述,错误的是
A.牙源性B.腺源性C.损伤性D.血源性E.医源性新生儿颌骨骨髓炎感染多为
下列关于公民的民事权利能力的表述,正确的是( )。
律师接受律师事务所安排办理业务后,律师事务所可以因某些情况的出现终止其代理工作。但发生下列哪一种情况时,不得终止承办律师的代理工作?
保证人和债权人可能就下列哪些合同,签订最高债权额保证合同?()
房地产经纪人是指()。
防病毒卡能够()。
①果戈理!少年和青年,男子和妇女,掌握知识为时不久的中学生和熟悉生活、聪慧颖悟的老者的永恒旅伴。②一旦果戈理渗入我们的心灵,他已然永不离去,而是永久在我们的意识和心中定居,并且像在家里那样在那里生活着——异常果敢,从容安适。③仿佛这全然不是
Inarareunanimousruling,theUSSupremeCourthasoverturnedthecorruptionconvictionofaformerVirginiagovernor,Robert
以下不属于无线局域网应用领域的是______。
最新回复
(
0
)