首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He drove an ambulance for a hospital. B、He served as the Honorary Chairman. C、He worked in a shipping company. D、He served the
A、He drove an ambulance for a hospital. B、He served as the Honorary Chairman. C、He worked in a shipping company. D、He served the
admin
2012-06-20
66
问题
The last known American veteran of World War I died Sunday at his home in West Virginia. Former US Army Corporal Frank Buckles was 110 years old. Buckles wanted to serve when World War I broke out. (26)He exaggerated his age, twice, in order to join the Army in 1917, when he was just 15 years old, and his lie to the recruiter made it possible. Shortly afterward, at the age of 16, he was deployed to Europe as an ambulance driver. He saw the horror of war close up, ferrying the wounded from the trenches to primitive field hospitals. Later, he drove German prisoners back to Germany. (27)Buckles left the army in 1920 and years later, he went to work for a shipping company in the Philippines. When World War II broke out, he and other Americans there were put in prison camps where he had stayed for more than three years. The cup he ate out of for all that time is in the background of his 2008 portrait, which now hangs with eight others along one of the Pentagon’s many corridors. In a statement issued Monday, (28) the President praised Buckles, saying he continued to serve America until his death, as the Honorary Chairman of the World War I Memorial Foundation. The president said he joined the Buckles family "in celebrating a remarkable life that reminds us of the true meaning of patriotism and our obligations to each other as Americans." In one sense, Frank Buckles was not much different from millions of other World War I veterans.
26. What did Corporal Frank Buckles do to join the army when he was 15 years old?
27. What did Buckles do after the World War I?
28. Why did the President praise Buckles?
选项
A、He drove an ambulance for a hospital.
B、He served as the Honorary Chairman.
C、He worked in a shipping company.
D、He served the army as an officer.
答案
C
解析
细节辨认题。短文中提到,一战期间,Buckles被派去欧洲开救护车。战争结束后,他于1920年离开部队,并在菲律宾一家轮船公司工作。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GMf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Give5dollarstochildrenmorethan15yearsold.B、Allowayearlyincreaseastheirchildrengrowolder.C、Teachtheirchild
A、WaterB、CropsC、MoneyD、TreesB此题考查听细节的能力。此题并不难,对话中的暗示很多,只要考生抓住了thefarmersdon’thavearearealproblemwiththeelephants
A、Intheyellowpages.B、Intheredpages.C、Inthewhitepages.D、Inthebluepages.D细节题。本文介绍美国的电话情况。通过浏览选项可知,听短文时要关注颜色的词,并在选
A、Notlookintohiseyes.B、Stareathim.C、Keepeyecontact.D、Avoideyecontact.C事实题。浏览选项町知,本题考的是“该如何做”,听短文时要对选项所示信息做好标记。原文中
MostAmericansstartschoolattheageoffivewhentheyenter【B1】______Childrendonotreallystudyatthistime.Theyonly【B2】
MostAmericansstartschoolattheageoffivewhentheyenter【B1】______Childrendonotreallystudyatthistime.Theyonly【B2】
MostAmericansstartschoolattheageoffivewhentheyenter【B1】______Childrendonotreallystudyatthistime.Theyonly【B2】
ThevastmajorityofchildreninBritain(87%)attendstate(localauthority)schoolswhichprovide【S1】______educationfromtheage
Itisoftenobservedthattheagedspendmuchtimethinkingandtalkingabouttheirpastlives,【C1】______aboutthefuture.Thes
Itisoftenobservedthattheagedspendmuchtimethinkingandtalkingabouttheirpastlives,【C1】______aboutthefuture.Thes
随机试题
甲与乙签订了一份合同,约定由丙向甲履行债务,现丙履行债务的行为不符合合同的约定,甲有权()。
分别列出肝细胞性黄疸和胆汁淤积性黄疸的特征。
患者,女性,45岁,因脑肿瘤、颅内压增高,行脑室引流术后3小时,引流管内无脑脊液流出,不正确的处理方法是
下面有关间脑的正确描述是
在流行性乙型脑炎的叙述中,哪项是错误的
某公路路面工程,里程桩号为K4+100~K28+100,总长度为24km。路面结构层分为级配砾石底基层、水泥稳定碎石基层、沥青面层(单层)。建设单位希望施工单位尽可能用最短时间完成该路面工程施工。施工单位根据自己的能力准备组织两个路面施工队平行施工以完成该
分析歌曲《月之故乡》要求:写出调式调性。
古埃及的金字塔时代是指()。
TakeataxiinShanghaiandyouwillpaymorethanyouwouldforarideof【1】______.distanceinBeijing.
GeneralIdeasaboutRhetoricI.Thedefinition&understandingofrhetoricA.Dictionarydefinition:theartofusingwords【T1】
最新回复
(
0
)