首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Elaine, Justin’s mom, had set down the house rules with self-confident assurance. Only the most obtuse person would have failed
Elaine, Justin’s mom, had set down the house rules with self-confident assurance. Only the most obtuse person would have failed
admin
2016-09-24
39
问题
Elaine, Justin’s mom, had set down the house rules with self-confident assurance. Only the most obtuse person would have failed to understand:no tattoos, no body piercings and no co-ed sleepovers while living in the house of Elaine Tucker Brown. Still, the day Justin turned 18, he lied to his mother about where he was going and headed straight to the tattoo parlor, as if impervious to his mother’s wrath. He got a light blue heart, the size of an orange permanently etched on his arm. Above this work of art was the word"Blessed". No, Justin was not stupid, but he was obstinate. Elaine saw this as an act of sheer defiance. She was incensed, her anger exacerbated by the fact that Justin had breezed into the house, found her in the kitchen, taken off his shirt with a smile and said, "Got it!" "No, Justin. Let me tell what you’ve got, " Elaine said angrily. "You’ve got five minutes to go upstairs and pack a bag. I am taking you to Pop-Pop’s. " The ride to Pop-Pop’s house was chilly, to say the least. Elaine berated Justin for everything she could think of, which wasn’t much because he was a straight A senior with a full academic scholarship to his top college pick. He had a kind heart and started a foundation in the ninth grade, which donated used sporting equipment to underprivileged kids in South Africa. Elaine pulled up to her father’s door and ordered Justin out. Not 10 minutes later, her cell phone rang.
"Elaine, have you lost it? You are kicking a boy as good as him out the house for a tattoo-that says ’Blessed’, no less?"her father asked, incredulous. "You will miss him so much.
Don’t cut off your nose to spite your face , Elaine.
Come pick this young man up. "Elaine, having grown up obeying most of her parents’ demands, turned her car around and went back to pick up her son. Justin was surprisingly contrite. " Sorry for being so disrespectful , Mom, "he said earnestly. "I will try to follow house rules from now on. "
Which of the following details does not make the reader sympathetic to Justin?
选项
A、He is described as obstinate.
B、He is portrayed as kind-hearted.
C、He is described as a straight A student.
D、He is described as receiving a full scholarship to college.
答案
A
解析
以下哪个细节无法让读者同情贾斯廷?他被说成是一个固执的人。这是他的缺点,读者不会原谅他。B(他被说成是一个心地善良的人。)、C(他被说成是一个每门功课优秀的人。)和D(他被说成是一个获大学全额奖学金的人。)均是他的优点,均能引起读者对他的同情。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GPGO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Bigcitiestodayareconfrontedwithveryseriousproblems.Transportisa【C1】______difficulty:someplannersbelievein【C2】____
Whenmostpeoplethinkaboutchangingtheirbodyshape,theyusuallyfocusonjustlosingweight.Booksandmagazinesaboutdiet
Whenmostpeoplethinkaboutchangingtheirbodyshape,theyusuallyfocusonjustlosingweight.Booksandmagazinesaboutdiet
Alineinasongasks,"doesanyonereallyknowwhattimeitis?"Thisquestioncouldeasilyapplytocalendars!Didyouknowth
Onlyapersonwithapairofkeeneyescouldpickoutthose______paintingsfromtheseunwantedmaterials.
PreviousresearchbyscientistsfromKeilUniversityinGermanymonitoredAdeliepenguinsandnotedthatthebirds’heartrates
Shehesitatedfora______ofasecondbeforeacceptinghischallengetoagameoftennis.
Itwastheworsttragedyinmaritime(航海的)history,sixtimesmoredeadlythantheTitanic.WhentheGermancruiseshipWilhel
ThisamazingwomanwasbornapoorGermanprincessandbecameoneofRussia’sgreatestemperors.ShewasbornPrincessSophi
Hebroughtanentirelynewlevelofstyleandsophisticationtojazzmusic.Althoughagiftedpianoplayer,DukeEllingtonused
随机试题
1987年召开的中共十三大提出了()
放射免疫分析的质量控制,批间变异系数(CV)应为
O’Leary的菌斑记录法中,控制良好的指标是
下列属于佐匹克隆的化学结构的是()
建筑工程发包与承包的招标、投标活动,应当遵循( )的原则。
班集体生活与成员意愿的集中反映是()。
阅读材料,根据要求完成教学设计。材料一《义务教育物理课程标准(2011年版)》关于“物体的沉浮条件”的内容标准为:“知道阿基米德原理,运用物体的浮沉条件说明生产、生活中的一些现象。”材料二初中物理某教科书“物体的浮沉条件及应用”一节中的部分内容
A—actionadvertisingB—airportadvertisingC—billboardadvertisingD—businessadvertisingE—directmailadvertising
Sleepiscrucialforgoodhealth.Ithelpsmemoryand【B1】______,keepsyoufit,strengthensyourimmunesystem,fightsinflammat
A、Onemonth.B、Oneweek.C、Twoweeks.D、Twomonths.A细节题。短文结尾提到,一次可以借三个物品,可以是三本书或者三个带子,但是物品必须在一个月内归还,可以打电话再续借一个月,可知,在续借以前,读者可以将书
最新回复
(
0
)