首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
医学
A、Vitamin B B、Vitamin C C、Vitamin D D、Vitamin A A文章最后说“too much vitamin B can damage the nerves”,故选A。
A、Vitamin B B、Vitamin C C、Vitamin D D、Vitamin A A文章最后说“too much vitamin B can damage the nerves”,故选A。
admin
2015-01-26
39
问题
Most people probably do not need to take vitamin pills to improve their health. Yet millions of people do. In the United States 40 percent of the people reportedly take vitamin pills.
The American Medical Association noted that vitamins can help keep people healthy when used correctly. For example, children may need to take vitamins for a while; pregnant women and women breast-feeding their children may need vitamins; people who do not eat meat or are eating less food to lose weight may need them. In general, other people do not. But they should try to eat moderate amounts of all kinds of foods — fruits and vegetables, grains, milk products, and meat and fish.
About half of all Americans who take vitamins use small amounts just to increase their vitamin levels a little. Dr. Callaway notes those daily levels are already a little higher than we need for good health. The health care groups say these people probably are not harming themselves. The other half uses large amounts in an effort to prevent some things as cancer and heart disease. Callaway says that there’s no proof that this works. And huge amounts of vitamins, he says, can be harmful. For example, too much vitamin A can damage the liver and bones; too much vitamin B can damage the nerves; too much vitamin C or vitamin D may produce kidney stones.
Questions 21-25 are based on the passage you have just heard.
21. What may damage one’s nerves if being taken too much?
22. What should those who don’t have to take vitamin eat?
23. In the U.S.A. how many people are reported to take vitamin?
24. Which group of people need to take vitamin?
25. Which of the following statements is NOT true according to the passage?
选项
A、Vitamin B
B、Vitamin C
C、Vitamin D
D、Vitamin A
答案
A
解析
文章最后说“too much vitamin B can damage the nerves”,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GQT3777K
本试题收录于:
医学博士外语题库考研分类
0
医学博士外语
考研
相关试题推荐
A、Sheshouldn’ttakeittooseriously.B、Sheshouldhaveregularmassage.C、Sheshouldexercisemoreandworkless.D、Sheshould
Thecitygovernmentisgettingitsresidentstoproperly______theirgarbage.
Thehospitalshouldbeheldaccountableforthequalityofcareitdelivers.
Theeducatorsshouldtryhardtodevelopthe______abilitiesofchildren.
Advancesincosmeticdentistryandplasticsurgeryhavemadeitpossibletocorrectfacialbirthdefects,repairdamagedteetha
Advancesincosmeticdentistryandplasticsurgeryhavemadeitpossibletocorrectfacialbirthdefects,repairdamagedteetha
Childrenshouldavoidusingmobilephonesforallbutessentialcallsbecauseofpossiblehealtheffectsonyoungbrains.Thisi
Shewilldieapeacefuldeath.Idon’twanttoberesponsibleforcondemningmymothertoalivinghell.
随机试题
Oceanographyhasbeendefinedas"Theapplicationofallsciencestothestudyofthesea".Beforethenineteenthcentury,s
关于流脑下列哪项错误
火灾发生的必要条件是()。
如果一国的实际GDP大于潜在GDP,表明该国( )。
下列哪个属于实用新型专利保护的客体?
Iliveinthecountryandmyfatherwasafarmer.【M1】_____Heisnowforty-fiveyearold.Becauseofyearsof【M2】_____hard
【2015山西运城】社会中心课程又称为“核心课程”。()
0.5,1,2,5,17,107,()
某种鸟有两种基本变种,有冠的和无冠的。那些生活在仅由有冠的鸟或仅由无冠的鸟组成的鸟群中的鸟倾向于选择一个和它们同一个变种的鸟作为配偶。然而,如果一只生活在所有其他成员都是有冠的鸟群中的鸟后来移居到一个混杂的鸟群中,那么不管这只鸟是有冠的还是无冠的,都有可能
ChinasaidThursdayitwillcontinuethecountry’s【B1】______sharereforminanorderlymannerandonthebasisofmaintaining【B2
最新回复
(
0
)