首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
The very loans that are supposed to help seniors stay in their homes are in many cases pushing them out.Reverse mortgages,which
The very loans that are supposed to help seniors stay in their homes are in many cases pushing them out.Reverse mortgages,which
admin
2020-02-28
65
问题
The very loans that are supposed to help seniors stay in their homes are in many cases pushing them out.Reverse mortgages,which allow homeowners 62 or older to borrow money against the value of their homes and not pay it back until they move out or die,have long been fraught with problems.But,federal and state regulators are documenting new instances of abuse as smaller mortgage brokers,including former subprime lenders,flood the market after the recent exit of big banks and as defaults on the loans hit record rates.
Some lenders are aggressively recommending loans to seniors who cannot afford the fees associated with them,without mentioning the property taxes and maintenance. Others are wooing seniors with promises that the loans are free money that can be used to finance their long-desired things,without clearly explaining the risks.Some widows were pressured not to have their names on the contract,without being told that they could be left
facing foreclosure
after their husbands died.
Now,as the vast baby boomer generation is entering retirement and more seniors struggle with declining savings, the newly established Consumer Financial Protection Bureau is working on new rules that could mean better disclosure for consumers and stricter supervision of lenders.More than 775,000 of such loans are outstanding,according to the federal government.
Concerns about the multi-billion dollar reverse mortgage market echo those raised in the lead-up to the financial crisis when consumers were marketed loans——often carrying hidden risks——that they could not afford.“There are many of the same red flags,including explosive growth and the fact that these loans are often advertised aggressively without regard to suitability.”said Lori Swanson,the Minnesota attorney general,who is working on reforming the reverse mortgage market.
What can we learn about mortgage loans from the first paragraph?
选项
A、The loans are expected to help seniors stay in their homes.
B、The loans are driving all seniors out of their homes.
C、The reverse mortgage only welcomes seniors.
D、Any senior can apply for reverse mortgages.
答案
A
解析
细节题。根据第一段第一句“The very loans that are supposed to help seniors stay in their homes are in many cases pushing them out.”可知,A项正确。其中expected是第一段第一句关键词supposed的同义替换。B、C两项说法过于绝对。文中提及“Reverse mortgages,which allow homeowners 62 or older to borrow money against the value of their homes”,因此D项“Any senior can apply for reverse mortgages”错误。故本题选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GSkY777K
本试题收录于:
银保监法律类题库国家公务员分类
0
银保监法律类
国家公务员
相关试题推荐
近年来,各类教材出错并不鲜见,且不少为“低级错误”。尽管我国《图书质量管理规定》第五条规定,“差错率不超过1/10000的图书,其编校质量属合格。”但因教材不同于普通出版物,属于规范性的出版物,所以应以更严格的标准对待。对教材出错须“零容忍”。教材不仅是传
人往往就是这样,一旦上当受骗,便难免心有余悸、心存疑虑。对不讲诚信、以假冒伪劣产品蒙骗他人的商家来说,钱可能是赚了,但他们也失去了最宝贵的东西——客户的信任。如今,大多数算计人的商家,都抱着“反正中国人多,能骗一个是一个”的心态。殊不知,其每一次的欺骗、失
非________的创意内容很难在网络剧市场异军突起,已成了业界常识。而与之呼应的是,从今年前8个月全网的播放情况看,28.71%的IP剧却收割了82.43%的播放量,其中,玄幻、刑侦等与日常生活脱节的类型化题材成为各大平台的重点投资对象,而关注当下的现实
一项研究发现,尼安德特人的胸腔和骨盆进化得更大更宽,是冰川时期他们以大型动物为狩猎对象的饮食习惯造成的。尼安德特人的钟形胸腔或胸廓变大是为了适应更大的肝脏,而肝脏是负责使大量蛋白质经过新陈代谢转化为能量的器官。这种得到加强的新陈代谢还要求有更大的泌尿系统来
2019年1月11日,习近平总书记在第十九届中央纪委三次全会上发表重要讲话,强调要加强党的建设,全面从严治党。下列关于习近平总书记对党的建设的表述,正确的是:()
甲、乙因琐事争执,甲打伤乙。乙报警后,某派出所对甲处500元罚款。甲不服,向法院提起行政诉讼。下列说法正确的是:
下列关于吉林省历史沿革的表述。错误的是:()
某市有A、B两个安装项目,现知甲单位单独完成A项目需要12天,单独完成B项目需要60天:乙单位单独完成A项目需要36天,单独完成B项目需要48天。由于工期紧张,两个项目由甲、乙两个单位合作完成,至少需要几天?
Theveryloansthataresupposedtohelpseniorsstayintheirhomesareinmanycasespushingthemout.Reversemortgages,which
Theveryloansthataresupposedtohelpseniorsstayintheirhomesareinmanycasespushingthemout.Reversemortgages,which
随机试题
在大地测量中,对于平均海水面即基准面以下的地面点,其高程用从平均海平面向下量的负高程表示,如水面下某点距平均海平面的竖直距离为12m,则标为-12.0m。水下地形用连接相同水深点的等深线表示,形成()。
隧道照明控制系统能根据交通量的变化及()对洞内照明强度进行调节。
根据以下资料,回答下列问题。两周就诊率被定义为每百人中两周内因病或身体不适寻求各级医疗机构治疗服务的人次数。第五次国家卫生服务调查结果显示,调查地区居民两周就诊率为13.0%,其中城市地区为13.3%,农村地区为12.8%。城市地区,东部、中部、
一辆客车、一辆货车和一辆小轿车在同一条直线上朝同一方向行驶,在某一时刻,货车在中,客车在前,小轿车在后,且它们的距离相等。走了10分钟,小轿车追上了货车;又走了5分钟,小轿车追上了客车。问再过多少分钟,货车将追上客车?()
根据下面材料回答下列问题。2015年一季度,A省商品房销售面积1175.2万平方米,下降13.4%,降幅比1—2月收窄13.8个百分点。其中,商品住宅销售面积1036.3万平方米,下降15%;办公楼销售面积15.2万平方米,下降48.7%;商业营业用房销
Completethenotesbelow.WriteNOMORETHANTWOWORDSforeachanswer.ChainStoresintheUKInitialexpansionThecompanye
Herushedintotheclassroom_______withtearsonhisface.(anger)
Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassagequicklyandanswerthequestionsonAnswerSheet1.Fo
Theboyslippedoutoftheroomandheadedfortheswimmingpoolwithouthisparents’__________.
TheincreasingAmericanizationofJapaneselifeisevidentinmanyways.Onesuchwayisthegrowingpopularityofcreditcards.
最新回复
(
0
)