首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The motor vehicle has killed and disabled more people in its brief history than any bomb or weapon ever invented. Much of the bl
The motor vehicle has killed and disabled more people in its brief history than any bomb or weapon ever invented. Much of the bl
admin
2016-06-02
31
问题
The motor vehicle has killed and disabled more people in its brief history than any bomb or weapon ever invented. Much of the blood on the street flows essentially from uncivil behaviour of drivers who refuse to respect the legal and moral rights of others. So the massacre on the road may be regarded as a social problem.
In fact, the enemies of society on wheels are rather harmless people—just ordinary people acting carelessly, you might say. But it is a principle both of law and common morality that carelessness is no excuse when one’s actions could bring death or damage to others. A minority of the killers go even beyond carelessness to total negligence(疏忽).
Researchers have estimated that as many as 80% of all automobile accidents can be attributed to the psychological condition of the driver. Emotional upsets can distort drivers’ reactions, slow their judgment, and blind them to dangers that might otherwise be evident. The experts warn that it is vital for every driver to make a conscious effort to keep one’s emotions under control.
Yet the irresponsibility that accounts for much of the problem is not confined to drivers. Street walkers regularly violate traffic regulations, they are at fault in most vehicle-walker accidents, and marty cyclists even believe that they are not subject to the basic rules of the road.
Significant legal advances have been made toward safer driving in the past few years. Safety standards for vehicle have been raised both at the point of manufacture and through periodic(定期的)road-worthiness inspections. In addition, speed limits have been lowered. Due to these measures, the accident rate has decreased. But the accident experts still worry because there has been little or no improvement in the way drivers behave. The only real and lasting solution, say the experts, is to convince people that driving is a skilled task requiring constant care and concentration. Those who fail to do all these things present a threat to those with whom they share the road.
Which would be the author’s attitude toward a future without traffic accident problems?
选项
A、Doubtful yet longing for.
B、Surprised and very pleased.
C、Happy and rather confident.
D、Disappointed and deeply worried.
答案
A
解析
本题答案应在文章结尾处。作者在最后一段的前半段讲述由于采取了一些措施,事故发生率在下降,后半段却通过But一词表现出了对司机驾驶行为的担心,因此答案应为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GU5K777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
Practicegetsarawdealinthefieldofappliedlinguistics.Mostlay-peoplesimplyassumesthatpracticeisanecessaryconditi
Practicegetsarawdealinthefieldofappliedlinguistics.Mostlay-peoplesimplyassumesthatpracticeisanecessaryconditi
Practicegetsarawdealinthefieldofappliedlinguistics.Mostlay-peoplesimplyassumesthatpracticeisanecessaryconditi
Practicegetsarawdealinthefieldofappliedlinguistics.Mostlay-peoplesimplyassumesthatpracticeisanecessaryconditi
________2.6millionpeoplestartingdietsonNewYear’sDay,thereportsaysthatbytheendoftheweek92percentofdietersg
Peoplehavebeenpaintingpicturesforatleast30,000years.Theearliestpictureswerepaintedbypeoplewhohuntedanimals.Th
Peoplehavebeenpaintingpicturesforatleast30,000years.Theearliestpictureswerepaintedbypeoplewhohuntedanimals.Th
Peoplehavebeenpaintingpicturesforatleast30,000years.Theearliestpictureswerepaintedbypeoplewhohuntedanimals.Th
Peoplehavebeenpaintingpicturesforatleast30,000years.Theearliestpictureswerepaintedbypeoplewhohuntedanimals.Th
随机试题
伤肢长于健侧时多见
下列情况需要对应付账款明细账进行函证的有()
A.四妙散合白头翁汤B.木香顺气丸C.参苓白术散合吴茱萸汤D.导痰汤E.益气固本解毒汤疗直肠癌脾。肾寒湿证应首选
男性,上腹部不适,食欲不振三个月。一月来出现黄疸进行性加重,有体重减轻,全身明显黄染,肝未触及,深吸气时可触及肿大的胆囊底部,无触痛。化验:血胆红素15mg/dl,尿检:胆红素阳性。最可能是()
女,32岁。婚后3年不孕,患者平素月经规律。妇科检查未发现异常,内分泌检查正常。造影示:双侧输卵管堵塞。适宜的辅助生育技术是()
我国宪法规定,矿藏、水流、森林、山岭、草原、荒地、滩涂等自然资源,都属于国家所有,即全民所有。其中下列哪些内容不得由法律规定为集体所有?()
在税收规划中,了解客户的基本情况和要求包括()。Ⅰ.婚姻状况Ⅱ.子女及其他赡养人员Ⅲ.对风险的态度Ⅳ.要求增加短期所得还是长期资本增值
以下关于股票合并的说法正确的是()。Ⅰ.并股常见于高价股Ⅱ.股票合并时将若干股票合并为1股Ⅲ.并股后,流动性有可能提高,导致估值上调Ⅳ.理论上,并股后,股东所持股票的市值不会发生变化
下列对IPv6地址的表示中,错误的是()。
TheWesthasbeguntotakemorenoticeoftheEast.Thefifth【C1】______ofanenormous【C2】______reassessingtheChinesecontr
最新回复
(
0
)