首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)When I was a young girl living in Ireland, I was always pleased when it rained, because that meant I could go treasure huntin
(1)When I was a young girl living in Ireland, I was always pleased when it rained, because that meant I could go treasure huntin
admin
2019-05-14
64
问题
(1)When I was a young girl living in Ireland, I was always pleased when it rained, because that meant I could go treasure hunting. What’s the connection between a wet day and a search for buried treasure? Well, it’s quite simple. Ireland, as some of you may already know, is the home of Leprechauns—little men who possess magic powers and, perhaps more interestingly, pots of gold.
(2)Now, although Leprechauns are interesting characters, I have to admit that I was more interested in the stories of their treasure hoard. This, as all of Ireland knows, they hide at the end of the rainbow. Leprechauns can be fearsome folk but if you can discover the end of the rainbow, they have to unwillingly surrender their gold to you. So whenever it rained, I would look up in the sky and follow the curve of the rainbow to see where it ended. I never did unearth any treasure, but I did spend many happy, showery days dreaming of what I could do with the fortune if I found it.
(3)As I got older, and started working, rainy days came to be just another nuisance and my childhood dreams of finding treasure faded. But for some people the dream of striking it lucky never fades, and for a fortunate few, the dream even comes true! Such is the case of Mel Fisher. His dream of finding treasure also began in childhood, while reading the great literature classics "Treasure Island" and "Moby Dick". However, unlike me, he chased his dream and in the end managed to become one of the most famous professional treasure hunters of all time, and for good reason. In 1985, he fished up the priceless cargo of the sunken Spanish ship Atocha, which netted him an incredible 400 million dollars!
(4)After the ship sank in 1622 off the coast of Florida, its murky waters became a treasure-trove(埋藏的宝藏)of precious stones, gold bars and silver coins known as "pieces of eight". The aptly-named Fisher, who ran a commercial salvaging operation, had been trying to locate the underwater treasure for over 16 years when he finally hit the jackpotl His dreams had come true but finding and keeping the treasure wasn’t all plain sailing. After battling with hostile conditions at sea, Fisher then had to battle in the courts. In fact, the State of Florida took Fisher to court over ownership of the find and the Federal government soon followed suit. After more than 200 hearings, Fisher agreed to donate 20% of his findings for public display, and so now there is a museum in Florida which displays hundreds of the objects which were salvaged from the Atocha.
(5)This true story seems like a modern-day fairytale: a man pursues his dream through hardship and in the end, he triumphs over the difficulties—they all live happily ever after, right? Well, not exactly. Archaeologists object to the fact that with commercial salvaging operations like Fisher’s, the objects are sold and dispersed, and UNESCO are also worried about protecting our underwater heritage from what it describes as "pillaging"(抢劫、掠夺).
(6)The counter-argument is that in professional, well-run operations such as Fisher’s, each piece is accurately and minutely recorded and that it is this information which is more important than the actual object, and that such operations help increase our wealth of archaeological knowledge. Indeed, as in Fisher’s case, they make history more accessible to people through museum donations and information on web sites.
(7)The distinction of whether these treasure hunters are salvaging or pillaging our underwater heritage may not be clear, but what is clear is that treasure hunting is not just innocent child’s play anymore but profitable big business. I have learnt that the end of the rainbow is beyond my reach, but in consolation, with just a click of the mouse, I too can have a share in the riches that the Atocha has revealed. As Friedrich Nietzsche so wisely said: "Our treasure lies in the beehive of our knowledge. "
In Para. 4, the phrase "hit the jackpot" means _____ according to the context.
选项
A、discovered the jackpot
B、found the treasure
C、broke one of the objects
D、ran a salvaging operation
答案
B
解析
根据题干直接定位到第4段。该段第1句谈到了沉入海底的巨大宝藏,比如宝石(precious stones)、金条(gold bars)等,第2句则说Fisher最终hit the jackpot。这个Fisher又是干什么的呢?第2句提到他是一个从事商业打捞的人。由此可判断Fisher应该是打捞到上句提及的宝藏了,故这里的hit the jackpot指的就是found the treasure,选B项。hit the jackpot是西方人常用的一个习语,意思是“中了头奖”,用在文章中,头奖当然就是宝藏了。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GURK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A.interactionB.experiencedC.reflectD.responseE.undertakenF.affectG.althoughH.frustrationI.subjectJ.sufficient
Ifwecontinuetoignoretheissueofglobalwarming,wewillalmostcertainlysufferthe_____effectsofclimaticchangesworl
_____policymakersstruggletodefineandimplementappropriatelegislation,developmentofthemostdestructivekindhasconti
"ThewomancleaningthefloorisTom’smother"hasallthefollowingpossiblemeaningsEXCEPT
Havingrecurrentdreamsisnotnecessarily_______ofanypsychologicalproblem.
A.forB.vocabularyC.numerousD.endlessE.graduallyF.activeG.rapidlyH.surprisinglyI.talkedaboutJ.result
A、It’slocatedinthecitycentre.B、Itoffersfreebedsforstudents.C、It’sinperiodsofhighdemand.D、Itstelephonenumber
TheFastFoodRestaurantsintheU.S.ThefavoritefoodintheUnitedStatesisthehamburger./Thefavoriteplacetobuyaha
(1)Familyplanninghasbeenahugesuccess.Theglobalfertilityratehascrashed,from5.1babiesperwomanin1964to2.5tod
A.confidentlyB.delayC.exceedsD.excelsE.fertileF.fulfilledG.independentlyH.numerousI.pe
随机试题
以下程序输出的结果是()main()tintn[3][3],i,j;for(i=0;i
单侧上眼睑下垂见于
A.润滑剂B.润湿剂C.黏合剂D.崩解剂E.吸收剂片剂制备过程中,辅料淀粉浆用作()。
在Excel数据清单中,按某一段内容进行归类,并对每一类做出统计的操作是()。
关于审核结论的理解要点,下列表述错误的是()。
“供给侧”“工匠精神”“洪荒之力”等词汇入选2016年十大流行语。流行语不仅是种语言现象,也是社情民意、社会心理的特殊载体,折射出社会文化发展的阶段性特征。每一年流行语的变化体现了()。
有4个女孩和2个男孩,他们的年龄各不相同,最大的10岁,最小的4岁,最大的女孩比最小的男孩大4岁,最大的男孩比最小的女孩大4岁,问最大的男孩几岁?()
【2016-6】双轨制形成于18、19世纪的西欧。其中一轨是“学术性”的,另一轨是“职业性”的。以下关于这种学制形成方式的描述中,正确的是()。
源程序文档化要求程序应加注释。注释一般分为序言性注释和【】注释。
CaliforniaStateLawrequiresthatallbicycleridersunderage18wearprotectivehelmetswhenevertheyrideonpublicstreets
最新回复
(
0
)