首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、War. B、Providing services. C、Natural disasters. D、Providing blood. A细节题。浏览选项可知,选项为名词和动名词短语,可能考查细节。红十字会成立的原因,也即杜南为什么会产生成立这样一个组织
A、War. B、Providing services. C、Natural disasters. D、Providing blood. A细节题。浏览选项可知,选项为名词和动名词短语,可能考查细节。红十字会成立的原因,也即杜南为什么会产生成立这样一个组织
admin
2012-08-10
63
问题
The Red Cross is an international organization which cares for the people who are in need of help. A man in a Paris hospital who needs blood, a woman in Mexico who was injured in an earthquake, and a family in India that lost their home in a storm may all be aided by the Red Cross. The Red Cross exists in almost every country around the globe. The world Red Cross organizations are sometimes called the Red Crescent, the Red Mogen David, the Sun, and the Red Lion. All of these agencies share a common goal of trying to help people in need. The idea of forming an organization to help the sick and wounded during a war started with Jean Dunant. In 1859, he observed how people were suffering on a battlefield in Italy. He wanted to help all the wounded people regardless of which side they were fighting for. The most important result of his work was an international treaty called the Geneva Convention. It protects prisoners of war, the sick and wounded, and other citizens during a war. The American Red Cross was set up by Clara Barton in 1881. Today the Red Cross in the United States provides a number of services for the public, such as helping people in need, teaching first aid, demonstrating water safety, and providing blood.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. What is true about the Red Cross?
27. Who started the idea of the Red Cross?
28. What was responsible for the idea of forming the Red Cross?
29. When was the American Red Cross set up?
选项
A、War.
B、Providing services.
C、Natural disasters.
D、Providing blood.
答案
A
解析
细节题。浏览选项可知,选项为名词和动名词短语,可能考查细节。红十字会成立的原因,也即杜南为什么会产生成立这样一个组织的想法?是因为杜南目睹了人们在意大利战场上的痛苦,他想帮助所有战争中受伤的人,不管他们是为哪一方而战,因此促使红十字会产生的推手是战争,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GV57777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Writingpapersforhisclasses.B、Meetingwithhisprofessors.C、Doingextraworkinthechemistrylab.D、Workingovertimeas
Everyonewantstobehealthyandhappy.【C1】______,illnessoraccidentsmayoccurwithoutany【C2】______.Frequentlythepersonw
Everyonewantstobehealthyandhappy.【C1】______,illnessoraccidentsmayoccurwithoutany【C2】______.Frequentlythepersonw
Onedayapoliceofficermanagedtogetsomefreshmushrooms.Hewassopleasedwithwhathehadboughtthatheofferedto【S1】__
A、Heissufferingfromthedifferenceoftimezones.B、Hehasbeenstudyinghardatnight.C、Hefindsbiologydifficulttolearn
Haveyoueverwonderedwhatourfutureislike?Practicallyallpeople【C1】______adesiretopredicttheirfuture【C2】______People
Manlivesincommunities.Hissocialexistencerestrictshis【36】incertaindirectionsandextendsitinothers.Society【37】onhi
Parents’Homework:FindPerfectTeachersforKidsTomiHalldidwhatshecouldtolobbyforthebestteachersforhertwoch
Atsometimeinyourlifeyoumayhaveastrongdesiretodosomethingstrangeorterrible.【C1】______,chancesarethatyoudon
Internetdatashowsthatyoungeradultshavebecometheprimaryaudienceobsessed(着迷)withalteringtheirpersonalappearance.
随机试题
支气管肺炎引起脑水肿的原因
在考生文件夹下有一个数据库文件“samp2.accdb”,里面已经设计好3个关联表对象“tCourse”、“tGrade”、“tStudent”和一个空表“tTemp”,请按以下要求完成设计:创建一个查询,查找并显示含有不及格成绩的学生的“姓名”、“
NursingatBethIsraelHospitalthebestpatientcarepossible.Ifwearetosolvethenursingshortage,hospitaladministration
下列有关胸外按压的说法正确的是
患者,男,36岁,因从高处坠地致四肢麻木、不能行走5天入院,经检查诊断为第5颈椎骨折并脱位,拟急症行椎管探查,骨折复位固定术。
全科医生的工作任务包括
足三阴经在内踝上8寸以上部位排列是
黄疸患者,身目俱黄,黄色鲜明,恶心欲吐,发热恶寒,无汗身痛,小便短赤,舌苔薄黄腻,脉弦滑。治疗应首选
根据增值税法律制度的规定,下列关于增值税纳税义务发生时间的表述中,不正确的是()。
在2010上海世博会的城市未来馆内,一款电子纸的展品让人们看到了未来纸的发展趋势。这款电子纸仅有几毫米的厚度,由半导体有机材料制成,可弯曲,他与其他电子屏幕不一样,电子纸不需要背光,利用自然光反射即可阅读内容。科技的发展日新月异,并直接决定着媒介发展的未来
最新回复
(
0
)