首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Why Would They Falsely Confess? Why on earth would an innocent person falsely confess to committing a crime? To most people, it
Why Would They Falsely Confess? Why on earth would an innocent person falsely confess to committing a crime? To most people, it
admin
2009-06-15
58
问题
Why Would They Falsely Confess?
Why on earth would an innocent person falsely confess to committing a crime? To most people, it just doesn’t seem logical. But it is logical, say experts, if you understand what call happen in a police interrogation (审讯) room.
Under the right conditions, people’s minds are susceptible (易受影响的) to influence, and the pressure put on suspects during police grillings (盘问) is enormous.(1)"The pressure is important to understand, because otherwise it’s impossible to understand why someone would say he did something he didn’t do. The answer is: to put an end to an uncomfortable situation that will continue until he does confess."
Developmental psychologist Allison Redlich recently conducted a laboratory determine how likely people are to confess to things they didn’t do.(2)The researchers then intentionally crashed the computers and accused the participants of hitting the "alt" key to see if they would sign a statement falsely taking responsibility.
Redlich’s findings clearly demonstrate how easy it can be to get people to falsely confess: 59 percent of the young adults in the experiment immediately confessed(3). Of the 15-to 16-year-olds, 72 percent signed confessions, as did 78 per cent of the 12-to 13-year-olds.
"There’s no question that young people are more at risk," says Saul Kassin, Professor at Williams College, who has done similar studies with similar results.(4)
Both Kassin and Redlich note that the entire "interrogation" in their experiments consisted of a simple accusation — not hours of aggressive questioning — and still, most participants falsely confessed.
Because of the stress of a police interrogation, they conclude, suspects can become convinced that falsely confessing is the easiest way out of a bad situation.(5)
A.In her experiment, participants were seated at computers and told not to hit "Mt" key, because doing so would crash the systems.
B."In some ways," says Kassin, "false confession becomes a rational decision."
C."It’s a little like somebody’s working on them with a dental (牙齿的) drill," says Franklin Zimring, a law professor at the University of Calitbmia at Berkeley.
D."But adults are highly vulnerable too."
E. How could an innocent person admit to doing something he didn’t do?
F. Redlich also found that the younger the participant, the more likely a false confession.
选项
答案
B
解析
空格前句是观点句,因此在空格处很可能会出现另一观点句以对文章进行总结,这样判断A(细节句)不是答案,C (C中的it在空格前句中没有具体指代内容)不是答案,E(不是观点句)也不是答案,这样就只有B和F可能是答案。B涉及文章中心,而F只是与文章中心相关的“小论点”。所以综合上面分析判断B是答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GWUd777K
本试题收录于:
职称英语综合类A级题库职称英语分类
0
职称英语综合类A级
职称英语
相关试题推荐
Energyequalsmasstimesthespeedoflightsquared.ThisisthefamousequationofAlbertEinstein.It(51)tothecategoryofth
A.AnUndergroundHomeIsDiscoveredB.SomeBuildingsDoNotRequireNaturalLightC.ADesignerDescribesHisHousesD.Homes
SolarPowerwithoutSolarCellsAdramaticandsurprisingmagneticeffectoflightdiscoveredbyUniversityofMichiganrese
PodcastRecentlyagroupofsecond-gradersvisitedourschoollibrarytoworkona"holidaysaroundtheworld"project.The
Ican’tputupwithmyneighbor’snoiseanylonger,it’sdrivingmemad.
Herlifeisbecomingmorediverse.
JohnHansonhelpeddraftinstructionsforMaryland’sdelegatestotheStampActCongress.
InthesecondparagraphtheauthorthinksthatAccordingtotheauthor,peopleofundevelopedculturescanhave______language
ThefirstparagraphintendstotellusthatManyeconomists,businessandlaborleadersandpoliticiansbelievethat
随机试题
Thiscropdoesnotdowellinsoils______theoneforwhichithasbeenspeciallydeveloped.
下列哪一项不属于下丘脑调节肽
一马耳下局部出现疼痛、肿胀及增温,触之敏感。病马流涎、食欲减退、吞咽困难。根据上述症状,该病最可能是
A、苯胺-邻苯二甲酸盐试剂B、三苯四氮唑盐试剂C、硝酸银试剂D、3,5-二羟基甲苯-盐酸试剂E、过碘酸加联苯胺使酮糖和含有酮糖的低聚糖呈红色
某社区活动中心工程,3层框架结构,无地下室,总建筑面积2417m2,层高均为4.5m,局部有1.2m深大截面梁。由于地质条件比较好,设计为放大基础加地连梁,房心填土后夯实,再做首层地面。在一层顶梁板施工时,钢筋制作安装、模板支设完毕,开始浇筑混凝土,当混
心理发展的性质不包括()。
历史唯心主义的本质在于它肯定()。
下列关于地理常识的表述,不正确的是:
改革开放以来我们取得一切成绩和进步的根本原因,归结起来就是:开辟了中国特色社会主义道路,形成了中国特色社会主义理论体系,高举中国特色社会主义伟大旗帜,最根本的就是要坚持这条道路和这个理论体系。下列哪一项完整概括了中国特色社会主义理论体系的内容?()
设A为n阶可逆矩阵,α为n维列向量,b为常数,记分块矩阵P=其中A*是A的伴随矩阵,E为n阶单位矩阵.(Ⅰ)计算并化简PQ;(Ⅱ)证明矩阵Q可逆的充分必要条件是αTA-1α≠b.
最新回复
(
0
)