首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It was a real account of April Fools’ Day. B、It was supported by serious historical documents. C、It was a joke from Prof. Bosk
A、It was a real account of April Fools’ Day. B、It was supported by serious historical documents. C、It was a joke from Prof. Bosk
admin
2022-08-11
43
问题
April Fools’ Day, sometimes called All Fools’ Day, is one of the most light-hearted days of the year. Its origins are uncertain. Some see it as a celebration related to the turn of the seasons, while others believe it stems from the adoption of a new calendar.
Ancient cultures, including those of the Romans and Hindus, celebrated New Year’s Day on or around April 1. In medieval times, much of Europe celebrated March 25 as the beginning of the new year.
In 1582, Pope Gregory XM ordered a new calendar to replace the old Julian calendar. The new calendar called for New Year’s Day to be celebrated on January 1. That year, France adopted the reformed calendar and shifted New Year’s Day to January 1. According to a popular explanation, many people either refused to accept the new date or did not learn about it and continued to celebrate New Year’s Day on April 1. Other people began to make fun of these traditionalists, sending them on "fool’s errands" or trying to trick them into believing something false. Eventually, the practice spread throughout Europe.
Another explanation of the origins of April Fools’ Day was provided by Joseph Boskin, a professor of history at Boston University. He explained that the practice began during the reign of Constantine, when a group of court jesters and fools told the Roman emperor that they could do a better job of running the empire. Constantine, amused, allowed a jester named Kugel to be the king for one day. Kugel passed an edict calling for absurdity on that day, and the custom became an annual event.
"In a way, " explained Prof. Boskin, "it was a very serious day. In those times, fools were really wise men. It was the role of jesters to put things in perspective with humor. "
This explanation was brought to the public’s attention in an Associated Press article printed by many newspapers in 1983. There was only one catch; Boskin made the whole thing up. It took a couple of weeks for the AP to realize that they’d been victims of an April Fools’ joke themselves.
It is worth noting that many different cultures have had days of foolishness around the start of April, give or take a couple of weeks. The Romans had a festival named Hilaria on March 25, rejoicing in the resurrection of Attis. The Hindu calendar has Holi, and the Jewish calendar has Purim. Perhaps there’s something about the time of year, with its turn from winter to spring, that lends itself to light-hearted celebrations.
Questions 19 to 22 are based on the recording you have just heard.
19. Which country adopted the new calendar ordered by Pope Gregory XIII in 1582?
20. What does the first popular explanation say about April Fool’s Day?
21. What can we learn about the explanation from Prof. Joskin about the origin of April Fools’ Day?
22. Why do so many cultures celebrate days of foolishness around the start of April?
选项
A、It was a real account of April Fools’ Day.
B、It was supported by serious historical documents.
C、It was a joke from Prof. Boskin.
D、It was proved wrong decades later.
答案
C
解析
讲座中援引了伯斯金教授对愚人节起源的解释,并提到这一解释因美联社的一篇文章被各大出版社刊印后为大众熟知,之后在原文中提到,伯斯金教授编造了这整件事,数周后美联社才意识到他们成了被愚人节玩笑愚弄的人。因此答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Gax7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Toincreaseshoeseriesandoutput.B、Toconsolidatedifferentstylesoncampus.C、Toreceivemoresupportfromthesociety.D
A、Rightaway.B、Intwomonths.C、Earlynextmonth.D、Inacoupleofdays.C从选项预测本题问时间。男士跟女士说下月初她才可以开始上岗,这是否会对她有影响,女士回答说没有影响,故选C。
A、Therearenotenoughefficientmanagers.B、Itlacksinguidelinesfornewemployees.C、Theconferencescheduleshouldchangei
A、Designingfashionitemsforseveralcompanies.B、Modelingforaworld-famousItaliancompany.C、WorkingasanemployeeforFer
A、Interested.B、IndifferentC、Suspicious.D、Negative.D女士建议男士选择坐游船去希腊或者土耳其旅行,男士说味道浓郁的食物不合自己的胃口,言下之意就是不接受这个建议,故选D。
A、Itislessening.B、Itisgrowing.C、Ithasn’tchanged.D、Itisslowlychanging.B短文开头介绍,在1986年出台了禁止商业捕鲸的政策之后,鲸鱼的死亡数字每年都呈上升趋势,故
A、Ithasopendoorsattheback.B、Itcanavoidthetrafficjamaboveground.C、Itisredwithdouble-deckers.D、Itrequiresat
A、Makealongtimetorest.B、Feelrelaxedwhileworking.C、Closeeyesmoreoften.D、Keepeye-dropshandy.C细节题。短文提到,如果你工作中面对电脑,
A、Onethird.B、Almosttwothirds.C、Morethantwothirds.D、Almosthalf.B录音提到,根据调查,63%的美国成年人没有8个小时的睡眠时间,这8个小时是健康身体、安全优良工作表现所需要的
A、Itmadepeoplehappier.B、Itdidmoreharmthangood.C、Itincreasedrisks.D、Itmadepeoplesick.B演讲人在介绍完自己的职业后,用转折句对过去十年的工作
随机试题
“人类是一件多么了不起的杰作!多么高贵的理性!多么伟大的力量!多么优美的仪表!多么文雅的举动!在行动上多么像一个天使!在智慧上多么像一个天神,宇宙的精华,万物的灵长!”对人类作如此赞叹的人物是()
企业偿债能力分析中的流动比率,指的是()
简述成本与费用控制的作用。
我国产业安全面临的突出问题,主要是在技术密集型产业中,核心技术大多依赖外国公司,在国际分工体系中处于劣势地位。因此,增强我国产业安全的主要途径应该是()。
某发盘人在其订约建议中加有“仅供参考”字样,则这一订约建议为()
会员单位在完善期货经纪业务管理方面可以采取的措施有()。
教学《雷雨》,教师导入:“20世纪30年代,年仅23岁的曹禺在清华园创作了一部四幕剧:在幻想、憧憬、挣扎、嚎叫之后,雷雨之夜,三个爱恨交织、有着火热人生的年轻人,同时踏上了生命的不归路。除了生命毁灭的沉默和黑暗之外。《雷雨》到底还有多少未解之谜?
KismetisdifferentfromtraditionalrobotsbecauseWhatisthewriter’sattitudetorobotsinthefuture?
TradingModernistforMcmansion[A]In1949W.ClintonBackusandhiswifehireda43-year-olddesignernamedGretaMagnussonGr
A、Candiesandtoys.B、Clothesandgifts.C、Ridesandshows.D、Ridesandfoods.C短文提到在父母们看工艺品时,工艺展销会给小孩提供游戏和表演,故选C。
最新回复
(
0
)