首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When prices are low people will buy more, and when prices are high they will buy less. Every shopkeeper knows this. But at the s
When prices are low people will buy more, and when prices are high they will buy less. Every shopkeeper knows this. But at the s
admin
2019-03-10
27
问题
When prices are low people will buy more, and when prices are high they will buy less. Every shopkeeper knows this. But at the same time, producers want higher prices for their goods when they make more goods. How can we find the best price for the goods? The Law of Supply and Demand is the economist’s answer to this question.
According to this law. changes in the prices of goods cause changes in supply and demand. An increase in the price of the goods causes an increase in supply—the number of goods the producers make. Producers will make more goods when they can get higher prices for the goods. The producer makes more shoes as the price of shoes goes up. At the same time, an increase in the price of the goods causes a decrease in demand—the number of goods the consumers buy. This is because people buy less when the price is high. People buy fewer shoes as the price of shoes goes up. Conversely, a decrease in the price causes an increase in demand(people buy more shoes)and a decrease in supply(producers make fewer shoes).
Business firms look at both supply and demand when they make decisions about prices and production. They look for the equilibrium point where supply equals demand. At this point, the number of shoes produced is 3 000 and the price of the shoes is $ 30. $ 30 is the equilibrium price: at this price the consumers will buy all of the 3 000 shoes which the producers make. If the producers increase the price of the shoes, or if they produce more than 3 000 shoes, the consumers will not buy all of the shoes. The producers will have a surplus(过剩)—more supply than demand—so they must decrease the price in order to sell all of the shoes. On the other hand, if they make fewer than 3 000 shoes, there will be a shoes shortage—more demand than supply—and the price will go up.
According to the Law of Supply and Demand, the equilibrium price is the best price for the goods. The consumers and the producers will agree on this price because it is the only price that helps them both equally.
Why will consumers and producers agree on the equilibrium price?
选项
A、It is the only price for the goods.
B、It will help them both equally.
C、All of the goods will be sold.
D、It is the lowest price.
答案
B
解析
由文章末句可知,生产商和消费者能够在这个平衡点上达成一致,是因为这个价格使两者都受益。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Gg5K777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
RecentlywehadsomereportsaboutconcernsovertheprogressofboysintheAmericaneducationsystem.Somepeoplesaythereis
RecentlywehadsomereportsaboutconcernsovertheprogressofboysintheAmericaneducationsystem.Somepeoplesaythereis
Inthissection,youareaskedtowriteacompositionon"CompetitioninaModernSociety"withnolessthan160words.Yourco
是什么使教师与众不同?能够深深影响我们一生的教师,必然是那些能够超越自己的职务范围,负起日常工作以外的职责的教师。(81)令我们最长久怀念,最深切感激的教师,都是那些对学生的福利与切身利益衷心关怀的教师。有许多教师常在百忙之中,拨出时
Biogas:aSolutiontoManyProblemsInalmostalldevelopingcountries,thelackofadequatesuppliesofcheap,convenienta
I’mreallyintwomindsaboutwhattodowhenIleaveschool.ShouldIgostraighttouniversityorshouldIspendayeartravel
I’mreallyintwomindsaboutwhattodowhenIleaveschool.ShouldIgostraighttouniversityorshouldIspendayeartravel
I’mreallyintwomindsaboutwhattodowhenIleaveschool.ShouldIgostraighttouniversityorshouldIspendayeartravel
A、Car.B、Train.C、Coach.D、Ship.C对话中女士表示自己正在寻找一种便捷的全国旅行方式,于是男士问道“Haveyouheardofhiringacoach”(你听说过长途客车租赁吗),接下来便进行了详细的介绍,因此
A、Adviceonplantingroses.B、Howtochooseroses.C、Differenttypesofroses.D、Howtowaterroses.A短文开篇提到,有人说玫瑰很难种植,但讲话者说如果从一
随机试题
有一栋10层的写字楼占地3000平方米,写字楼首层面积为1500平方米,2层至第10层每层建筑面积为1000平方米。据此,该写字楼建筑容积率的计算结果为()。
A.上消化道钡餐造影B.小肠导管造影C.钡剂灌肠D.腹部透视E.断层摄影
患者,男,56岁。颈后部肿块,红肿热痛,上有多个脓头,溃破后形似蜂窝,腐肉阻塞,脓液积蓄难出,肿痛难消。外治应首选()
具有宣肺、利水功效的药物是
消化性溃疡发病机制中的防御因子为()
依据行政诉讼的有关规定,下列哪一证据材料在原告不能自行收集,但能够提供确切线索时,可以申请人民法院调取?
下列财务指标中,可以反映企业资产管理效率的指标是()。
[*]
数据库设计中反映用户对数据要求的模式是( )。
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.Thesameproblem,onasmallerscale,facespractically
最新回复
(
0
)