首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Dear Sir/Madam, In response to your advertisement in yesterday’s Time Educational Supplement, I would like to apply for the
Dear Sir/Madam, In response to your advertisement in yesterday’s Time Educational Supplement, I would like to apply for the
admin
2017-02-28
45
问题
Dear Sir/Madam,
In response to your advertisement in yesterday’s Time Educational Supplement, I would like to apply for the job of teaching English. I enclose a copy of my resume, a letter of recommendation from my current employer and copies of relevant certificates.
As you will see from my resume, I have been teaching English to groups of adults of mixed nationalities in the past two years. I have taught students at all levels and I am experienced in preparing students for external exams. Though I have no experience of teaching children, I am sure that I would be able to adapt my understanding of teaching adults appropriately for children and quickly develop the relevant skills. I have always been able to learn new skills quite easily and I enjoy the challenge that each new experience represents. I feel certain that I could use my skills in ways that could benefit your organization. Please do not hesitate to contact me if you require my further information.
Yours faithfully,
Peter Garner
What experience does the author not have? The author does not have the experience of______.
选项
答案
teaching children
解析
由线索词experience,not have定位到文章第二段第三句。由定位句可知,求职者没有教小孩的经验,但是确信能很快锻炼出儿童教学能力。故本题填入teaching children。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Gp0K777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Therapidgrowthofurban【11】willputheavypressureonpublichealth,freshwater,medicalcare,foodsupply,housing,transpor
Thefollowingisanadvertisement.SecurityandPrivacyonWalmart.comHowWeProtectYourPrivacy:
WhyisBrendansodifferentfromotheryoungpeopleofhisage?Becausehe______.WhydidheleaveschoolaftertakingsixO-
Howmuchdobusticketsforadultscost?WhenarecustomersstoppedorderingintheVaultsRestaurantintheevening?
Mr.Nathan,LadiesandGentlemen:TomorrowMr.Nathanwillconcludehisvisittoourcompanywithroundsuccess.Ourdinnert
Christmasseasonmightbringprofittothebusinessmenwiththepleasant______ofcashregisters’drawers.Whichofthefollow
OnlineadvertisingisthemeansofsellingaproductontheInternet.WiththearrivaloftheInternet,thebusinessworldhasb
Therapidgrowthofurban(11)willputheavypressureonpublichealth,freshwater,medicalcare,foodsupply,housing,tran
Therapidgrowthofurban(11)willputheavypressureonpublichealth,freshwater,medicalcare,foodsupply,housing,tran
随机试题
男性,7岁,6小时前由货车上跌下,伤后即有呼吸困难,并逐渐加重。查体:R22次/分,P130次/分,BP90/60mmHg,颜面发绀,颈胸部有皮下气肿,吸气性呼吸困难,气管向左移位,右侧呼吸音消失。最关键的治疗措施是
有关衣原体的描述不正确的是
水泥混凝土路面板设置接缝的目的主要是防止路基不均匀沉降而产生的附加应力。()
(2013年)下列关于离心式泵与风机的基本方程——欧拉方程,描述正确的是()。
中国进行宏观经济管理的法律手段主要是相应的立法,即通过特定的法律法规来进行对()的调控。
关于会计核算的一般要求,下列说法中正确的有()。
股权分置改革为中国资本市场优化资源配置奠定了()基础。
资料:金融体系是由各种金融机构组成的组织体系,它是商品经济发展到一定阶段的产物,随着经济的不断发展,金融体系会逐步健全和完善。
你在工作时接到群众来电,经过询问得知他应该致电其他部门,你把该部门的电话告诉了这位群众。但是10分钟后,对方又打来电话,气愤地说你给的电话始终无人接听。如果你再不解决就投诉你。此时你该怎么办?
下列描述中,错误的是
最新回复
(
0
)