首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Overheating the earth can be stopped. B、Not all animal species are so adaptable. C、The planets will become hotter and hotter.
A、Overheating the earth can be stopped. B、Not all animal species are so adaptable. C、The planets will become hotter and hotter.
admin
2013-05-19
76
问题
How can a creature weighing over 5 tons and normally taking 150 kilograms of food and 120 liters of water per day survive in a desert environment? In the southwest African country of Namibia, and the Sahara lands of Mali further north, the desert elephant does just that.
Although not regarded as a separate species from the African elephant, the desert cousin differs in many ways. Their bodies are smaller, to absorb less heat, and their feet are larger for easier walking across sandy surfaces. They are taller, to reach higher branches. They have shorter tusks, and most importantly, longer trunks to dig for water in riverbeds.
Desert elephants can travel over 70 kilometers in search for feeding grounds and waterholes, and have a larger group of families. They drink only every 3 to 4 days, and can store water in a "bag" at the back of their throat, which is only used when badly needed. Desert elephants are careful feeders — they seldom root up trees and break fewer branches, and thus maintain what little food sources are available. Young elephants may even eat the dung of the female leader of a group when facing food shortage.
During drought they are unlikely to give birth to their young but with good rains the birthrate will increase greatly. Desert elephants have sand baths, sometimes adding their own urine to make them muddy!
As we continue to overheat our weak planet, it can only be hoped that other animal species will adapt as extraordinarily well to change as the desert elephant.
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
26. Why are desert elephants called careful feeders?
27. With what does the author answer the question raised in the beginning of the passage?
28. What can be inferred from the end of the passage?
选项
A、Overheating the earth can be stopped.
B、Not all animal species are so adaptable.
C、The planets will become hotter and hotter.
D、Not all animals are as smart as desert elephants.
答案
B
解析
短文结尾只提到,我们在不断地使本来就很虚弱的星球的温度变得更高,并未提到地球温度升高会被控制,故排除[A],而[C]中提到的planets(行星)扩大了范围,也排除;[D]在短文中并未提及。短文末尾提到希望其他动物能像沙漠大象一样适应环境,由此推断并非所有动物都像沙漠大象那样适应能力很强,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Gtg7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Engineeringstudentsaresupposedtobeexamplesofpracticalityandrationality,butwhenitcomestomycollegeeducationIam
OnProfessionalEthicsofDoctors1.目前许多医生的职业道德遭到人们的质疑2.原因是…3.你认为应该如何解决这一问题
A、In1928.B、In1929.C、In1932.D、In1940.C事实细节题。木题主要考查学生对1928和1932两个时间的辨认,文章第二段第三句提到“hewasstillelectedgovernorofNewYor
A、Literature.B、USCulture.C、TOEFL.D、BusinessEnglish.D细节题。四个选项都是表示课程的名词,注意听到课程时,要记录相关信息。女士在介绍课程时,提到了computerliteracy,interc
A、Atwork.B、Atthemeeting.C、Backathome.D、Awayfromhome.A
A、Computerscience.B、Physics.C、Chemistry.D、Mathematics.A根据选项,推测对话的内容与一个人的专业或者学科相关。对话中涉及到四个专业,但是要听清题目问的是男士现在的专业。因此只能在听清问题中的no
A、Takingaphoto.B、Designingahairstyle.C、Hunting.D、Movingthebackground.A综合理解题。男士认为背景很好,让女士站住别动,给她拍一张照片;女士让男士等她整理一下头发后再拍。
Spaceisfilledwithradiantenergyandbeyondearth’satmospherethisenergyflowsteadilyandintenselyfromthesun.Anabund
A、Histravels.B、Hisshortstories.C、Hiswealth.D、Hisfamily.A主旨题。解答该题可用排除法,文章提到了马克·吐温的写作,但未具体到他的短篇故事,至于他的财富和家庭则更少提及。英语中的tra
随机试题
克里奥尔语是指()
根据《行政复议法》的规定,公民、法人或者其他组织认为具体行政行为侵犯其合法权益的,申请行政复议的期限为自知道该具体行政行为之日起()
暑淫证的临床表现有
常与凡士林合用以调节渗透性与吸水性的软膏基质是()。
以下哪项不是借方科目( )。
融资租赁筹资的优点之一是“财务风险小,财务优势明显”,其原因在于,融资租赁无须大量资金就能迅速获得所需资产。()
民警张某酗酒滋事,不听同事劝阻,在所长办公室无理取闹,严重影响办公秩序,可以对其采取禁闭的措施。()
9岁的王小花没钱买玩具,向父母要钱遭拒绝,某日,王小花随父母到姨妈李某家玩,见梳妆台上有一个金戒指(价值2500元),随即偷偷放进自己的口袋。当日,王小花将金戒指以200元的价格卖给玩具店老板张某,并称这戒指是过生日时妈妈送她的礼物。次日,李某发现金戒指
InternetExplorer是目前流行的浏览器软件,它的主要功能之一是浏览______。
CaliforniaGovernorvisitedChinato______.
最新回复
(
0
)