首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Insurance companies provide a service to the community by protecting it against expected and unexpected disasters. Before an ins
Insurance companies provide a service to the community by protecting it against expected and unexpected disasters. Before an ins
admin
2009-02-10
66
问题
Insurance companies provide a service to the community by protecting it against expected and unexpected disasters. Before an insurance company will agree to insure anything, it collects accurate figures about the risk. It knows, for example ,that the risk of a man being killed in a plane accident is less than the risk he takes in crossing a busy road. This enables it to quote low figures for travel insurance. Sometimes the risk may be high, as in motor racing or mountaineering. Then the company charges a much higher price. If too many climbers have accidents, the price raises still further. If the majority of climbers fall off mountains, the company will refuse to insure them.
An ordinary household may wish to protect his home against fire or his property against burglary. A shop-keeper may wish to insure against theft. In normal cases, the company will check its statistics and quote a premium. If it is suspicious, it may refuse to quote.
If it insures a shop and then receives a suspicious claim, it will investigate the claim as a means of protecting itself a gainst false claims. It is not unknown for a businessman in debt to burn down his own premises so that he can claim much money from his insurance company. He can be sure that the fire will be investigated most carefully. Insurance companies also accept insurance against shipwreck or disaster in the air. Planes and ships are very expensive, so a large premium is charged, but a reduction is given to companies with an accident-free record. However, in one way or another, insurance companies receive premium payments. These payments can form a very large total running millions of dollars. The company does not leave the money in the bank. It invests in property, shares, farms and even antique paintings and stamps. Its aim is to obtain the best possible return on its investment. This is not as greedy as it may seem, since this is one way by which it can keep its premiums down and continue to make a profit while being of service to the community.
The main idea of the last paragraph is ______.
选项
A、that the insurance company is greedy of gain
B、that insurance company makes large sums of money every week
C、the insurance company makes a great profit by investing its money in different items
D、how the insurance company makes use of its incomes and the reason why it should do
答案
D
解析
本题的意思是:文中最后一段的主要内容是什么?通读全段,可将其分成三个部分,第一部分三句话讲的是保险公司对有怀疑的投保对象进行调查,并举了一个例子;第二部分二句话讲的是保险公司的另一些投保对象;第三部分六句话讲的都是关于保险公司怎样利用保险费以及为什么要这样做的原因。可以看出第三部分是作者要讲的重点,所以D项正确;B项和C项只能概括部分意思,不完全;而对于A项,作者并没有此种观点。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Gx6K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A、Tenniscourt.B、Massageservice.C、Sauna.D、Privatecoach.C推断题。John提到法国的这个宾馆带健身房:Ohyes,theyhaveagymnasiumthattheguests
JeffPetersandAndyTuckercouldneverbetrusted.Oneday,thetwomendecidedtoopenamarriagebusinesstomakesomequick
Foodisirradiated(用辐射处理)toprovidethesamebenefitsaswhenitisprocessedbyheat,refrigeration,freezingortreatedwit
Foodisirradiated(用辐射处理)toprovidethesamebenefitsaswhenitisprocessedbyheat,refrigeration,freezingortreatedwit
Before1973,abortionwasillegalinAmericaunlessthewoman’shealthwasthreatened.InMarchof1970,JaneRoe,asinglewom
Whenshouldpeoplebemadetoretire?55?65?Shouldtherebeacompulsoryagelimit?Manyoldpeopleworkwellintotheir
Everyyear,millionsofanimalsundergopainfulsufferingordeathasaresultofscientificresearchintotheeffectsofdrugs
Oneofthefirstthingsthatshouldstrikeanyhalfobservantparentisthespeedandapparentaccuracyinwhichachildproceed
A、Mr.Simpson’sspeeding.B、Thetwopedestriansatthejunction.C、Theotherdriver’sdrunkdriving.D、Mr.Simpson’sdrunkdrivi
(1)Themultimilliondollarbraintrainingindustryisunderattack.InOctober2014,agroupofover100eminentneuroscient
随机试题
较为完整地论述了经络理论,又称《针经》的著作是:
A.肝左动脉B.肝右动脉C.肝固有动脉D.胃十二脂肠动脉E.胰十二脂肠上动脉
药效受大量摄入叶酸影响的药物是()。
关于“效用”这个概念,下列表述有误的是()。
A和B注册会计师负责对仕宁股份有限公司(以下简称仕宁公司)2011年度财务报表进行审计,并确定财务报表层次的重要性水平为1200000元。仕宁公司2011年财务报告于2012年3月25日获董事会批准,并于同日报送证券交易所。其他相关资料如下:资料一;公司
物语文学的代表作是()。
负性效应是一种心理效应,是指我们在认识他人的时候,对正负信息(也就是这个人做的好事和坏事)形成的印象总是不均等。人们常常总是把别人偶尔的“坏”记得牢牢的,却把他一以贯之的“好”抛之脑后。根据上述定义,以下属于负性效应的是:
下列哪一个是正相关的例子?()
在警察新实施的一个项目中,将某些邻近地区在凌晨1点到5点通常不使用的汽车所有者的汽车窗子上装上一种特殊的贴花,并且准许警察在1到5点之间拦截带有这种特殊贴花的汽车,检查驾驶员的执照。结果发现:带有这种特殊贴花的汽车的失窃率比从前大大降低。如果上述汽车失窃率
Whatprogramdoesthe,anchorhost?
最新回复
(
0
)