首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、His body was too strong and his name too long. B、He never made any movie poster with his name. C、His face was too ugly and his
A、His body was too strong and his name too long. B、He never made any movie poster with his name. C、His face was too ugly and his
admin
2016-04-01
35
问题
The first time Arnold Schwarzenegger went to the United States, he was competing in the World Championships in Body building.[22]He lost, felt devastated and cried because he thought he disappointed his friends and himself. But the next day he got his act together, and said, "I’m going to learn from that lesson." And from then on, he continued. His career took off, and everything that he wanted to do he accomplished. A11 of this happened because of his dreams. Even though other people told him that those dreams were crazy, he held on.
In Hollywood, they said, "You will never make it. You have a German accent. No one in Hollywood has ever made it with a German accent. Maybe you can play some Nazi roles, but you cannot become a leading star with an accent.[24]Plus your body is overdeveloped. You have all these muscles. They did Hercules movies 20 years ago, but that’s outdated. And your name, Schwarzenegger, it is too long to fit on a movie poster. Forget it, you will never make it. Go back to body building." Well, the rest is history. After Terminator 3, he became the highest paid movie star in Hollywood.
When he ran for governor people said, "Arnold, you will never become governor of California. What do you know about government?" Well, he continued campaigning. He listened to his dreams, and the rest also is history. He became the governor. So those dreams carried him on. So body building gave him the confidence, movies gave him the money,[25]and public service and being a governor gave him a purpose larger than himself.
22. How did Schwarzenegger feel when he lost in the bodybuilding competition?
23. Why did Schwarzenegger later accomplish all the things he wanted to do?
24. What do some people list as disadvantages for Schwarzenegger to become a movie star?
25. What did he get from his successful political experiences?
选项
A、His body was too strong and his name too long.
B、He never made any movie poster with his name.
C、His face was too ugly and his brain too simple.
D、He played too many Nazi roles on the screen.
答案
A
解析
短文提到,每一次施瓦辛格冲击梦想时都遭到很多人的劝阻,他们说他身材过于健硕、有德国口音和名字太长等。故A正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/GyL7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Onequestionthatworriesmanyvisitorstodefensivecarry.com,awebsitedevotedtothedelightsanddifficultiesoflifewitha
TherearemanytheoriesaboutthebeginningofdramainancientGreece.Theonemost【C1】______acceptedtodayisbasedontheass
Nowadays,computerisbecomingmoreandmorewidelyused.Butpeoplearenotthatfamiliarwithknowledgeofcomputer.Howtoop
Inthemarket’seyes,thelatestroundofconsumer-spendingnewswasgood.Itwassogoodthatthestockshadanotherbubblingd
A、Thecozycommunallife.B、Theculturaldiversity.C、Innovativeacademicprograms.D、Impressiveschoolbuildings.A短文开头提到,很多留学生
A、Inabus.B、Inaclinic.C、InaboatD、Inaplane.C对话中女士首先提到了关键词seasick,意为“晕船的”,接下来男士对她说,先闭上眼睛放松一下,一会儿上岸就好了。由此可知,两个人现在正在船上,故答
A、Writeapaper.B、Observehowbeesbuildnests.C、Planafamilyreunion.D、Visithisparents.A结合男士说的TodayisjustFriday(今天才星期
A、Itwasjustso-so.B、Itwasgreat.C、Itwasterrible.D、Itwasinteresting.C对话中男士询问女士的面试怎么样,女士回答chancesareslim…Ievenforgo
A、Securemorestudents’parkingspaces.B、Preserveanopenspaceoncampus.C、Getmorefundingfortheirgroup.D、Scheduleamee
DanielDevlinlivesinthesamehousewithhischildrenandseesthemeveryday—yetheisunabletorecognizethematall.Mr.D
随机试题
对于变形缝的叙述中,不正确的是()。
天然气进行深冷分离,是由于天然气中的组分越轻,其沸点越低,要想从天然气中脱出沸点较低的(),必须进行深冷分离。
A、侏儒症B、呆小症C、肢端肥大症D、巨人症E、黏液性水肿成年人甲状腺功能低下,可引起
患者,男,57岁。便血色黑,伴腹部隐痛,喜热饮,面色不华,神倦懒言,便溏,舌质淡,脉细。治疗宜选
商业汇票的承兑期限一般不得超过()。
根据下面文字所提供的信息回答问题据统计,江苏省2005年上半年实现生产总值8212.85亿元,同比增长14.5%,比全国平均增幅高5个百分点。其中,第一产业增加值575.37亿元,增长4.5%;第二产业增加值4796.55亿元,增长17.1%;第三产
计算机中常采用下列几种编码表示数据,其中,±0编码相同的是()。I.原码Ⅱ.反码Ⅲ.补码Ⅳ.移码
P是以a为边长的正方形,P1是以P的四边中点为顶点的正方形,P2是以P1的四边中点为顶点的正方形,…,Pi是以Pi—1的四边中点为顶点的正方形,则P6的面积为()。
土地革命战争时期,毛泽东指出:“一国之内,在四周白色政权的包围中,有一小块或若干小块红色政权的区域长期地存在,这是世界各国从来没有的事。这种奇事的发生,有其独特的原因-。”红色政权能够存在和发展的主观原因和条件是()
John:Iheardthatyou’regoingtomove.Howaboutthenewhouse?Steve:Oh,it’sperfect!【D1】______Thesurroundingishomey.A
最新回复
(
0
)