首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Millions of words have been written about young people in the United States. There are reasons for this great interest in the id
Millions of words have been written about young people in the United States. There are reasons for this great interest in the id
admin
2017-09-04
24
问题
Millions of words have been written about young people in the United States. There are reasons for this great interest in the ideas, feelings, and actions of youth.
Today there are about seven million Americans in the colleges and universities. Young persons under twenty-five make up nearly half of the American population. Many of these will soon be in charge of the nation. Naturally, their ideas are important to everyone in the country, and it is necessary for older people to understand what they think and feel.
College students today have strong opinions about right and wrong. They are deeply interested in making a better life for all people, especially for those who have not been given a fair chance before now. They see much that is wrong in the lives of their parents. It is hard for them to see what is right and good in the older ways. As a result, there is often trouble in American families.
Which of the following statements is true?
选项
A、People haven’t written much about American youth.
B、Writers have wasted a great deal of their effort to write about American youth.
C、Much has been written about American youth.
D、Young people’s ideas are not important enough to the US
答案
C
解析
文章第一段第一句的意思是:成千上万的文字都描述过美国的年轻人。故C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/H0iC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Athiefenteredthebedroomofthe30thpresidentoftheUnitedStates,whomethimandhelpedhimfree.Theeventhappened
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerinterestedinspelling.NoschoolIhavetaughtinhaseveri
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerinterestedinspelling.NoschoolIhavetaughtinhaseveri
InMay1927,atleastfourdifferentpeoplewereplanningtoflybetweenNewYorkandParis.Onthemorningof20May,noneoft
Apieceofwritinggivinginstructionshasmuchincommonwiththeexplanationofaprocess,【36】itisaddressedtoadifferentr
Apieceofwritinggivinginstructionshasmuchincommonwiththeexplanationofaprocess,【36】itisaddressedtoadifferentr
Apieceofwritinggivinginstructionshasmuchincommonwiththeexplanationofaprocess,【36】itisaddressedtoadifferentr
Thoughtsareexpressed______words.
IAdidn’tmindtheircomingBlatetothelecture,butICobjectedtheirmakingDsomuchnoise.
EmphasisisAlaidonthenecessitythatalltheobjectivesBtobeattainedCtakeintoaccountbeforestartinganewproject.
随机试题
关于病理缩复环不正确的是
A.异体真皮+自体薄皮B.大张中厚皮,多用于功能部位C.应用轧皮机在中厚皮片切出网孔D.皮片大小通常为0.5cm×0.5cm,皮片间距1.0cmE.创面为肉芽组织复合皮移植的特点是
为实现项目的进度目标,在理顺组织的前提下,( )显得十分重要。
“剪切”按钮的快捷键是Ctrl+X。 ( )。
下列情形中,可以认为非居民企业在中国设有机构、场所的有()。
成长小组组员之间已相当熟悉,聚会时均能积极表达自己的意见,讨论非常热烈,互不相让,还出现个别组员为获得更多的支持,出言贬低他人的行为。社会工作者小李细心倾听组员的意见,不时点头,并指出小组面临的冲突,让他们一起面对,寻求处理的办法。小李运用的小组技巧有(
发现第一颗“北京人”头盖骨的科学家是()。
有人认为鸡蛋黄的黄色跟鸡所吃的绿色植物性饲料有关,为了验证这个结论,下面哪种实验方法最可靠?()
考查下列文法:G(VT,VN,E,P)其中:VT={+,*,(,),i)VN={E,T,F}E是开始符号P:E→E+T|TT→T*F|FF→(E)|IF*F+T是该文法的一个句型,其中,(28)是句柄,(29)是素短语(30)是该句型的直
搜索考生文件夹下的YOU.TXT文件,然后将其复制到考生文件夹下的GAH文件夹中。
最新回复
(
0
)