首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The two economists call their paper "Mental Retirement," and their findings have aroused the interest of behavioral researchers.
The two economists call their paper "Mental Retirement," and their findings have aroused the interest of behavioral researchers.
admin
2014-12-31
44
问题
The two economists call their paper "Mental Retirement," and their findings have aroused the interest of behavioral researchers. Data from the United States and 12 European countries suggest that the earlier people retire, the more quickly their memories decline.
The implication, the economists and others say, is that there really seems to be something to the "use it or lose it" notion—if people want to preserve their memories and reasoning abilities, they may have to keep active.
"It’s incredibly interesting and exciting," said Laura Carstensen, director of the Center on Longevity at Stanford University in California. "It suggests that work actually provides an important component of the environment that keeps people functioning optimally."
Researchers repeatedly find that retired people tend to do less well on cognitive tests than people who are still working. But, they note, that could be because people whose memories and thinking skills are declining may be more likely to retire than people whose cognitive skills remain sharp.
And research has failed to support the premise that mastering activities like memory exercises, crossword puzzles and Sudoku improve overall functioning.
"If you do crossword puzzles, you get better at crossword puzzles," said Lisa Berkman, director of the Center for Population and Development Studies at Harvard University. "If you do Sudoku, you get better at Sudoku. You get better at one narrow task. But you don’ t get better at cognitive behavior in life."
The study was possible, explains one of its authors, Robert Willis, a professor of economics at the University of Michigan, because the National Institute on Aging began a large study in the United States nearly 20 years ago. Called the Health and Retirement Study, it surveys more than 22,000 Americans over age 50 every two years, and administers memory tests.
What can we learn about the Health and Retirement Study?
选项
A、It has been carried out by the National Institute on Aging for about 20 years.
B、The study surveys the Americans of all ages.
C、The two economists have done enough research in this field.
D、The two economists administer memory tests to many old people every two tears.
答案
A
解析
细节题。根据短文最后一段中…the National Institute on Aging began alarge study in the United States nearly 20 years ago.Called the Health and RetirementStudy…可知选项A符合文中表述,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/H1q7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Hesufferedfromseverefinancialhardship.B、Hewasattractedby"GreatAmericanDream".C、HisfamilybusinessinAustriawas
AsaprofessoratalargeAmericanuniversity,Ioftenhearstudentssaying:"I’monlya1050."Theunluckystudentsarespeaki
A、Gotothechurchwiththeman.B、GotoaChristmasparty.C、Buysomethingspecialforsupper.D、Haveamealwithherfriend.D
A、Stroke.B、Highbloodpressure.C、Heartdiseases.D、Cancer.A
Polarbearshuntsealsfromseaice,butcoulddrownifforcedtoswimlongdistancesinopenwater.Satellitephotos【B1】______b
A、Resourcewastes.B、Ashortageofwater.C、Poorpublichealth.D、Foodsafetyproblems.A题干考查过度包装造成什么问题。短文中提到,过度包装不仅造成垃圾问题,也会造成玻
IstheInternetMakingUsForgetful?AtouristtakesapictureoftheEmpireStateBuildingonhisiPhone,deletesit,then
Peopleintheirsixtiesshouldgotouniversitytoretrainbecausetheywillbeexpectedtoworkforlongerbeforeretirement,【C
Infuturetradethekeydevelopmenttowatchistherelationshipbetweentheindustrializedandthedevelopingnations.TheThir
Accustomedthoughwearetospeakingofthefilmsmadebefore1927as"silent",thefilmhasneverbeen,inthefullsenseofth
随机试题
下列有关杀精剂的描述,正确的是
患儿,女,2岁。高热,呼吸困难,双肺散在小水泡音,诊断为支气管肺炎,青霉素试验(+),宜用()
国家支持中医药对外交流与合作
债券基金是根据()划分的证券投资基金的种类。
转移支付是国家为了某种特定需要,将一部分财政资金无偿补助给企业和居民的一种再分配形式。()
华光房地产开发公司是N银行的存、贷款客户,在该行有短期流动资金贷款100万元,并结欠当年第二季度利息5万元。7月1日,该公司归还该行到期贷款30万元,并支付第二季度的利息5万元。根据上述资料,回答下列问题。该两笔业务的会计分录分别是()。
以下关于投资性房地产后续计量模式的变更,说法错误的是()。
2015年8月某进出口公司发生下列业务:(1)进口一批优质红木用于生产红木工艺筷子,成交价折合人民币20万元,另向境外支付包装材料和包装劳务费用合计折合人民币1万元,支付运抵我国海关前的运杂费和保险费折合人民币2万元。(2)进口化妆品一批,支付国外的买
ChildrenasyoungasfourwillstudyShakespeareinaprojectbeinglaunchedtodaybytheRoyalShakespeareCompany.TheRSC
Inwhichcountrywasthewomanborn?
最新回复
(
0
)