首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For years scholars have contrasted slavery in the United States and in Brazil, stimulated by the fact that racial patterns assum
For years scholars have contrasted slavery in the United States and in Brazil, stimulated by the fact that racial patterns assum
admin
2015-01-26
32
问题
For years scholars have contrasted slavery in the United States and in Brazil, stimulated by the fact that racial patterns assumed such different aspects in the two countries after emancipation. Brazil never developed a system of rigid segregation of the sort that replaced slavery in the United States, and its racial system was fluid(a situation that is fluid is likely to change)because its definition of race was based as much on characteristics such as economic status as on skin color. Until recently, the most persuasive explanation for these differences was that Portuguese institutions especially the Roman Catholic church and Roman civil law, promoted recognition of the slave’s humanity. The English colonists, on the other hand,
constructed their system of slavery out of whole cloth
(whole cloth: pure fabrication usually used in the phrase out of whole cloth). There were simply no precedents in English common law, and separation of church and state barred Protestant clergy from the role that priests assumed in Brazil.
But the assumption that institutions alone could so powerfully affect the history of two raw and malleable frontier a new field for exploitative or developmental activity. Countries seem, on reexamination, untenable. Recent studies focus instead on a particular set of contrasting economic circumstances and demographic profiles at significant periods in the histories of the two countries. Persons of mixed race quickly appeared in both countries. In the United States they were considered to be Black, a social definition that was feasible because they were in the minority. In Brazil, it was not feasible. Though intermarriage was illegal in both countries, the laws were unenforceable in Brazil since Whites formed a small minority in an overwhelmingly Black population. Manumission for persons of mixed race was also easier in Brazil, particularly in the nineteenth century when in the United States it was hedged about with difficulties. Furthermore, a shortage of skilled workers in Brazil provided persons of mixed race with the opportunity to learn crafts and trades, even before general emancipation, whereas in the United States entry into these occupations was blocked by Whites sufficiently numerous to fill the posts. The consequence was the development in Brazil of a large class of persons of mixed race, proficient in skilled trades and crafts, who stood waiting as a community for freed slaves to join.
There should be no illusion that Brazilian society after emancipation was color-blind. Rather, the large population of persons of mixed race produced a racial system that included a third status, a bridge between the Black caste and the White, which could be traversed by means of economic or intellectual achievement, marriage, or racial heritage. The strict and sharp line between the races so characteristic of the United States in the years immediately after emancipation was simply absent. With the possible exception of New Orleans, no special "place" developed in the United States for persons of mixed race.
Sad to say, every pressure of society worked to prevent their attaining anything approximating the economic and social position available to their counterparts in Brazil.
The author implies that the explanation proposed by early scholars for the differences between the systems of slavery in the United States and in Brazils______.
选项
A、stimulating to historians and legal scholars
B、more powerful than more recent explanations
C、persuasive in spite of minor deficiencies
D、questionable in light of current scholarly work
答案
D
解析
细节推理题。根据题干关键词the explanation proposed by early scholars与原文第二段首句中的the assumption that institutions对应进行定位,原句中的seems(似乎),reexamination(复核),untenable(站不住脚的)都表示出作者对这个假设的不支持,其中untenable与questionable对应。故答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/H3LO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Oneofthebasiccharacteristicsofcapitalismistheprivateownershipofthemajormeansofproduction—capital.Theownership
Oneofthebasiccharacteristicsofcapitalismistheprivateownershipofthemajormeansofproduction—capital.Theownership
WorkisaveryimportantpartoflifeintheUnitedStates.WhentheearlyProtestant【1】cametothiscountry,theybroughtthe【2
WorkisaveryimportantpartoflifeintheUnitedStates.WhentheearlyProtestant【1】cametothiscountry,theybroughtthe【2
WorkisaveryimportantpartoflifeintheUnitedStates.WhentheearlyProtestant【1】cametothiscountry,theybroughtthe【2
WorkisaveryimportantpartoflifeintheUnitedStates.WhentheearlyProtestant【1】cametothiscountry,theybroughtthe【2
WorkisaveryimportantpartoflifeintheUnitedStates.WhentheearlyProtestant【1】cametothiscountry,theybroughtthe【2
WorkisaveryimportantpartoflifeintheUnitedStates.WhentheearlyProtestant【1】cametothiscountry,theybroughtthe【2
WorkisaveryimportantpartoflifeintheUnitedStates.WhentheearlyProtestant【1】cametothiscountry,theybroughtthe【2
随机试题
下列关于卡巴胆碱作用叙述错误的是
临床急性胃炎最常见的病因是
女性,45岁,诊断为子宫肌瘤,缺铁性贫血。给予铁剂治疗后Hb上升至130g/L。为保证机体有足够的储存铁,需继续铁剂治疗。期间需选择下列哪项指标监测体内储存铁的变化
男,19岁,因左上第三磨牙颊侧错位,需局部麻醉下拔除。拔除该牙需麻醉的神经是同侧的
设=2f(x)-4,且f(0)=2,则f(x)是()。
进行大气环境影响预测时,对于一般的燃烧设备,在计算小时或日平均浓度时,可以假定NO2/NOx=()。
一般来讲,耕作的含义是指作物在种植之前,或在生长期间,为了改善作物生长条件,对土壤进行机械操作,操作的目的有三个:(1)改良土壤结构;(2)把农作物残茬和有机肥掩埋并掺和到土壤中;(3)清除杂草和其他不需要的植株。 根据上述定义。下列选项中属于耕作的是:
为什么说改革是社会主义社会发展的动力?试用历史唯物主义关于社会基本矛盾的原理,并结合我国改革开放的实际说明之。
SpotthedifferenceATaxonomichistoryhasbeenmadethisweek,atleastaccordingtotheWorldWildlifeFund(WWF),aconserv
It’swidelyknownthatmorethanhalfofallcorporatemergersandacquisitionsendinfailure.Likemanymarriages,theyareof
最新回复
(
0
)