首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Amid a summer of record-setting heat, a new survey finds that most of Generation X’s(20世纪60年代到70年代初出生的美国人)young and middle-age a
Amid a summer of record-setting heat, a new survey finds that most of Generation X’s(20世纪60年代到70年代初出生的美国人)young and middle-age a
admin
2013-10-17
60
问题
Amid a summer of record-setting heat, a new survey finds that most of Generation X’s(20世纪60年代到70年代初出生的美国人)young and middle-age adults are uninformed and unconcerned about climate change.
Only about 5% of Gen Xers, now 32 to 52 years old, are "alarmed" and 18% "concerned" about climate change, reports the University of Michigan’s Institute for Social Research on Tuesday. Two-thirds, or 66% , of those surveyed last year said they aren’t sure global warming is happening and 10% said they don’t believe it’s occurring.
"Most Generation Xers are surprisingly disengaged, dismissive or doubtful about whether global climate change is happening and they don’t spend much time worrying about it," said author Jon D. Miller.
The report comes as several Obama administration officials have recently linked extreme weather to climate change. In a report last week, the National Oceanic and Atmospheric Administration cited six weather events last year and said that atmospheric changes caused by the burning of fossil fuels made Texas’ heat wave, for example, 20 times more likely than it would have been in the 1960s.
The Generation X survey of about 3,000 adults, the fourth in a continuing series, found a small but statistically significant decline in Gen Xer’s attention to climate change. In 2011, 16% said they followed the issue very or moderately closely, down from 22% in 2009.
Why are Gen Xers so indifferent? The report, funded by the National Science Foundation, cites climate change’s complexity, pressing economic concerns and " issue fatigue". It finds educated adults tend to be more concerned about the issue. It also finds partisan(党派的)differences; nearly half of liberal Democrats were concerned or alarmed compared to zero percent of conservative Republicans.
Miller said he expected that, given climate change’s expected impact on future generations, parents of young children would be more concerned than those without kids.
" Not so," he said. " Generation X adults without minor children were slightly more alarmed about climate change than were parents. The difference is small, but it is in the opposite direction than we expected. " Miller said the report suggests that while there’s broad awareness of climate change, many Gen Xers prefer to focus on more immediate issues such as jobs and schools.
Many Generation X parents don’t worry so much about the influence of climate change on their children because______.
选项
A、they are not aware of climate change
B、they don’t care about climate change
C、they believe the situation will be better
D、they focus more on immediate issues
答案
D
解析
事实细节题。本题考查20世纪60年代到70年代初出生的已经做了父母的美国人对于气候变化对自己下一代的影响并不担忧的原因。由定位句后文可知,许多20世纪60年代到70年代初出生的美国人更为关注那些迫在眉睫的问题,如工作和教育,因此D)为本题答案。A)“他们没有意识到气候变化”和原文不符,故排除;B)“他们不关心气候变化”是原文中提到的事实,但这不是这些父母不为自己子女担心的原因,故排除;C)“他们相信状况会好转”在原文中并未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/H5c7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Whatpersonalqualitiesaredesirableinateacher?Ithinkthefollowingwouldbegenerallyaccepted.First,theteacher’s
PerhapslikemostAmericansyouhavesomeextrapoundsto【S1】______.Youmayevenhavetriedafaddietortwo,butfoundyourse
Populationagingisatriumphofcivilization.Itisthe【C1】______consequenceofattainingdesiredsmallerfamilysizesandlong
Populationagingisatriumphofcivilization.Itisthe【C1】______consequenceofattainingdesiredsmallerfamilysizesandlong
Thepassageismainlyabout______.Allofthefollowingplayapartindeterminingwhatshallbeproducedandhowresourcesar
Nowadays,itwasfashionabletospeakofagenerationgap,a【S1】______betweenyoungpeopleandtheirelders.Parentscomplained
Leptiniseffectiveinreducingweightbutit’smanyyearsawaybeforehumanscanuseit.Afterbeing______leptin,theobese
Thesummer’sheatwavesbakedtheeasternUnitedStates,partsofAfricaandeasternAsia,andaboveallRussia,whichlostmill
Nature’swaysofmaintainingthebalancearesimpleandeasilyunderstood.Welearnfromthepassagethattomaintainthebalan
OnMarchI,areader’sletterpublishedinLianheZaobao’sForumpagewiththeheadline"FeedbackfromReadersTakenSeriously"
随机试题
简述谈判队伍的构成。
孙某,男,6小时前负重物时,右侧斜疝被嵌顿。下列临床表现说明疝内容物已发生缺血坏死,应做好急诊手术前准备的是
申请基金行业高级管理人员任职资格,应当具备的条件有()。
建立合理有效的()是企业完成计划任务的关键。
设a,b,c为同一平面内具有相同起点的任意三个非零向量,且满足a与b不共线,a⊥c,|a=|c|,则|b.c|的值一定等于()。
根据《行政监察法》的规定,行政监察机关有权对监察过程中发现的监察对象的违法行为进行立案侦查。()
疟疾热寄生虫的血红细胞在120天后被排除出人体。由于这种寄生虫无法转移到新一代的血红细胞内,在一个人迁移到一个没有疟疾的地区120天后,发生在这个人身上的任何发烧情况都不是由疟疾热寄生虫引起的。以下哪一项如果正确,将最严重地削弱以上结论?
判别下列正项级数的敛散性:
A、Ten.B、Atleasttwelve.C、Two.D、Notmentioned.A
Whichgroupofwordsbelongstothecloseclass?
最新回复
(
0
)