首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Mr. Stevenson was the owner of a general appliance store. He had seen many newly-weds coming into his store to shop for their fi
Mr. Stevenson was the owner of a general appliance store. He had seen many newly-weds coming into his store to shop for their fi
admin
2012-05-08
23
问题
Mr. Stevenson was the owner of a general appliance store. He had seen many newly-weds coming into his store to shop for their first refrigerator, washer and dryer and air-conditioner. Pen and pencil in hand, they would ask him a lot of questions about price, features and after-sale services, but they would usually walk away at the end of their inquiry.
The other day a young couple came into his store. They asked him all the usual questions and he answered all them patiently. But when he suggested an order at the end, they replied firmly, "We’ll have to look around places first."
Although feeling a bit disappointed, Mr. Stevenson did not show it. Instead, he smiled, moved closer and said, "I know you will go to Discount Dan to look at the price tags. That’s perfectly understandable. I do the same. In fact, they sell the same stuff as we do. But if you buy things there, there is something you will not get. And that is me. I come with everything I sell. I’ve been in the business for thirty years and in a few years’ time I’m going to give my store to my daughter and son-in-law. I hope they will carry on the family business. I stand behind everything I sell and I will make sure that you will never regret buying things from me."
After this short speech Mr. Stevenson offered the young couple some ice cream to thank them for their interest.
Impressed by his honesty and sincerity, the young couple decided to place an order.
What was Mr. Stevenson’s response to the young couple’s refusal?
选项
A、He was not disappointed at all because he was accustomed to it.
B、He couldn’t hide his disappointment.
C、He felt disappointed but smiled and then moved to the other side.
D、He smiled and started to use his power of persuasion.
答案
D
解析
在文章的第三段中,史蒂文森先生面对拒绝,尽管有些沮丧,但仍微笑着对年轻夫妇极力劝说。最能打动人的是他用人格担保,讲述他经营电器商店的风风雨雨,以及对每一件商品的了如指掌。所以正确答案选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HFwd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
What’sthebestwaytotravelinmostcities?
Wimbledonisknownallovertheworldas______.Whywastheresurpriseanddoubtinthefirstwomen’ssingleschampionshipin
WhilemyfatherwasanofficeroftheBritisharmyinSouthAfrica,welivedina【B1】house.One【B2】.myfather,mysisterand
[题日要求]你爸爸原单位的老同事王叔叔举行晚会庆祝升职,打电活到你家请你爸爸参加,碰巧你爸爸不在家,而你又要马上外出,为此请你用英语给你爸爸写一张100字左右的留言条,告诉他:为何王叔叔请他吃饭;出席晚会的其他客人;提醒他晚会的时间,地点。
InsomepartsoftheUnitedStates,fanningiseasy.Butfanninghasalwaysbeendifficultinthenortheasterncornerofthecou
WhyisBrendansodifferentfromotheryoungpeopleofhisage?Brendan’sgreatestproblemisthat______.
Thepolicemanhappened______thetrafficwhentheaccidenthappened.
Thenumberoftigersinthisarea______saidtobe______.
Acoupleofmonthsago,Iwenttoadepartmentstoretobuyafewthingsforthehouse.I【B1】asetof【B2】forthelivingroom,tw
Whensailorsareallowedashoreafteralongtimeatsea,theysometimesgetdrunkandcausetrouble.Forthisreason,thenavy
随机试题
A、Hewasfined$35.B、Hegotaticket.C、Hehadhisdriver’slicensecanceled.D、Hehadtodotwoweeks’communityservice.B根据选
下列选项中,肾上腺素不具有的作用是
治疗蛲虫病的药物有( )。
选用屋面保温材料时通常不考虑的指标是()。
下列关于房产税的说法,正确的是()。
经营杠杆给企业带来的风险是指成本上升的风险。()
在“一元二次方程根与系数的关系”一课上,某教师设计如下的教学过程:一、探究规律先填空,再找规律:思考:观察表中x1+x2与x1x2的值,它们与前面的一元二次方程的各项系数之间有什么关系?从中你能发现什么规律?二、得出定理并证明(韦
我国地方各级人民政府都是在国务院统一领导下的国家行政机关,都要服从国务院领导。()
利用“显示属性”对话框为桌面设置背景“Bliss”。
Mostofusthinkweknowthekindofkidwhobecomesakiller,andmostofthetimewe’reright.Boys【C1】______about85%ofa
最新回复
(
0
)