首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It is often difficult for a man to be quite sure what tax he ought to pay to the government because it depends on so many diff
It is often difficult for a man to be quite sure what tax he ought to pay to the government because it depends on so many diff
admin
2022-01-08
42
问题
It is often difficult for a man to be quite sure what tax he ought to pay to the government because it depends on so many different things: whether the man is married; how many children he has; whether he supports any relations; how much he earns; how much interest he receives; how much he has spent on his house during the year, and so on and so forth. All this makes it difficult to decide exactly how much the tax is.
There was a certain artist who was always very careful to pay the
proper
amount.
One year, after posting his check as usual, he began to wonder if he had paid enough, and after a lot of work, with a pencil and paper, he decided that he had not. He believed that he owed the government something.
He was just writing another check to send to the tax collector when the postman dropped a letter into the box at the front door. Opening it, the artist was surprised to find inside it a check for five pounds from the tax collector. The official explained that too much had been paid, and that therefore the difference was now returned to the taxpayer.
Why did the tax collector send a letter to the artist?
选项
A、To send him a new tax form.
B、To return the money over-paid.
C、To remind him of paying the tax.
D、To explain the rules of tax-paying.
答案
B
解析
由文章的最后一句“…too much had been paid…”可知,他的税额交多了,因此,多余的税款现在退还纳税人,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HGgd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Lifeisdifficult.Itisagreattruthbecauseoncewetrulyunderstandandacceptit,thenlifeisnolongerdifficult.
Lifeisdifficult.Itisagreattruthbecauseoncewetrulyunderstandandacceptit,thenlifeisnolongerdifficult.
"Howfarisittothenextvillage?"theAmericanasksamansittingbythesideoftheroad.Insomecountries,becausetheman
"Howfarisittothenextvillage?"theAmericanasksamansittingbythesideoftheroad.Insomecountries,becausetheman
"Howfarisittothenextvillage?"theAmericanasksamansittingbythesideoftheroad.Insomecountries,becausetheman
"Howfarisittothenextvillage?"theAmericanasksamansittingbythesideoftheroad.Insomecountries,becausethema
OnThursdayIwillhavetodecidewhatIwantmyselfto【M1】______dooveraweekend.Iamthinkingofmakingatrip【M2】______
OnThursdayIwillhavetodecidewhatIwantmyselfto【M1】______dooveraweekend.Iamthinkingofmakingatrip【M2】______
OnThursdayIwillhavetodecidewhatIwantmyselfto【M1】______dooveraweekend.Iamthinkingofmakingatrip【M2】______
随机试题
标准砝码的质量为ms,测量结果为100.02147g,合成标准不确定度为uc(ms)为0.35mg,veff=9,按p=95%,查t分布值表得kp=t95(9)=2.26,U95=2.26×0.35mg=0.79mg。则Up可采用以下___________
结合艺术现象或作品,论述艺术发展中继承与创新的关系。
本病例辨证为若此患者久病兼气短,声低,小腹坠胀,精神疲乏,食欲不振,舌质淡,脉弱,应选用方药
圣诞树用成套灯具
根据《公开发行证券的公司信息披露内容与格式准则第1号——招股说明书》的规定,在招股说明书中,发行人应披露影响本行业发展的有利和不利因素,包括()。
由于不可抗力因素导致的中断都属于非正常中断。()
()是指社会工作者在了解受助家庭成员资源限制的同时,认识和调动受助家庭成员的能力,并在此基础上与受助家庭成员建立积极、信任的合作关系。
中国新闻出版研究院公布了第十三次全国国民阅读调查数据。这次调查并未提供太多意料之外的信息,无论是国民阅读率,还是人均读书量等经典指标,较之上年都仅仅只有细微变动而已。这说明,固有的阅读人群及其阅读习惯,已经在很大程度上趋于稳定。与之相较,真正值得关注的,或
1922年7月,中国共产党第二次全国代表大会制定了民主革命纲领,其内容是()。
信息认证的内容包括信息的来源,信息的完整性,信息的序号和时间。信息序号和时间的认证主要是为了(43)。
最新回复
(
0
)