首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Why are visitors to Britain always complaining about English food?
Why are visitors to Britain always complaining about English food?
admin
2013-05-11
88
问题
Why are visitors to Britain always complaining about English food?
Visitors to Britain are always complaining about English food. But they do not really know what they are talking about because they rarely get a chance to eat it. Most of the restaurants in large towns have foreign owners and serve foreign food.
When visitors are invited to eat in an English home, their hosts often feel they must offer them something foreign and exotic. Those of us who do know English food are a-ware that at its best it can be really very good. On the other hand it is true to say that sometimes it is terrible. Part of the problem is that we are not really interested in food-we eat to live, we do not live 1o eat. So we don’t generally spend the necessary time and effort needed to cook really good meals. We prefer food that is simple and easy to cook, or ready prepared food which only needs heating up before eating. You can find the best English food in the country away from the large towns, where life is slower and people are not in such a hurry. But, of course, most visitors come to London. They come because they are interested in shopping and sightseeing. They do not come because of food, so why should they complain about it?
选项
A、In London.
B、In the countryside.
C、In good restaurants.
D、At English homes.
答案
B
解析
录音稿:You can find the best English food in the country away from the large towns.
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HPQK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthedifferencebetweenmarketingandselling.Nottooma
Anation’smerchantmarineismadeupofitscommercialshipsandpeople______them.
Languageswillcontinuetodiverge.EvenifEnglishweretobecometheuniversallanguage,itwouldstilltakemanydifferentfo
WhichofthefollowingstatementsabouttheBritishshoppersisCORRECT?
Sheisholdinga______positioninthecompanyandexpectingpromotionsoon.
Incontrasttologic,thereiscommonsense,orstillbetter,theSpiritofReasonableness.IthinkoftheSpiritofReasonablen
______somethingshouldgowrong,whatwouldyoudothen?
WhatcanNOTbeinferredabouttheFrenchfilmcourse?
TheEthicalConsumerResearchAssociationwillprovideinformationtoshopperson
Accordingtothepolice,whowereinvolvedinthebombinglastweek?
随机试题
老年患者,大便艰涩,排出困难,四肢不温,腹中冷痛,腰膝酸冷,舌淡苔白,脉沉迟。其治疗宜选
关于早产儿的喂养,下述哪项是错误的
A.自牙颈部牙骨质向牙冠方向散开,止于游离龈和附着龈固有层的牙龈纤维B.自牙槽嵴向牙冠方向展开,穿过固有层止于游离龈和附着龈固有层的牙龈纤维C.位于牙颈周围的游离龈中,呈环行排列的牙龈纤维D.自牙颈部的牙骨质,越过牙槽突外侧皮质骨骨膜,进入牙槽突、前
如图所示,桁架结构中只作用悬挂重块的重力W,此桁架中杆件内力为零的杆数为:
原始凭证金额出现错误的,应当由开具单位更正,并在更正处加盖出具凭证单位的印章。 ( )
与单一法人客户相比,()不是集团法人客户的信用风险具有的特征。
甲为一有限责任公司的小股东,不参与公司经营管理。根据公司法律制度的规定,下列文件中,甲有权查阅和复制的有()。(2009年)
上海中心大厦楼高()米,外观为正方形柱体。
丽丽因为自己常常遭受来自丈夫的家暴而找到社会工作者。社会工作者根据()迹象认为丽丽已经具有“受虐妇女综合征”的特质。
Becauseofthecomingheavyrain,theracingcompetitionofyourcollegecan’tbeheldattheopen-airplayground.Writeanotic
最新回复
(
0
)