首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Joseph Pulitzer was born in 1847 in Mak6, Hungary. He emigrated to the United States when he was seventeen years old, and was na
Joseph Pulitzer was born in 1847 in Mak6, Hungary. He emigrated to the United States when he was seventeen years old, and was na
admin
2022-05-23
52
问题
Joseph Pulitzer was born in 1847 in Mak6, Hungary. He emigrated to the United States when he was seventeen years old, and was naturalized on his twentieth birthday. He spent his career in journalism working in the Midwest and New York. From 1871 he was also the owner or part-owner of many newspapers. His most famous newspaper was The New York World. It campaigned against corruption, and exposed many scandals(丑闻). It was also a strong supporter of the rights of workingmen.
In later life, Joseph Pulitzer collapsed from overwork, and lost his sight. He became dedicated to improving the quality of journalism in America, and donated $1 million to Columbia University to found a school of journalism. However, his most significant contribution was the establishment of the Pulitzer Prizes in his will.
These prizes for excellence in journalism have been given every year since 1917 by Columbia University. Since 1942 there have been extra categories for press photography, and later still for criticism, feature writing and commentaly. The prize was originally of $500, but today winners of the prize receive a gold medal. However, the real value of the prize is worth much more than $500 to the journalist and to the newspaper that employs him or her.
The most significant contribution made by Joseph Pulitzer was________.
选项
A、the donation to a school of journalism
B、the dedication to journalism in America
C、the founding of The New York World
D、the establishment of the Pulitzer Prizes in his will
答案
D
解析
根据第二段最后一句“However, his most significant contribution Was the establishment of the Pulitzer Prizes in his will. ”可知,Joseph Pulitzer最重要的贡献就是按照自己的遗嘱使普利策奖得以创立。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HRQD777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
ItwassohardtosellastorythatIbarelymadeenoughtoeat.
Afterall,languageisareflectionoftheculturefromwhichitdeveloped.
Theautomobilehasgivenpeopleincrediblefreedomofmovement.Itenablesthemtodecidewheretheywanttogoandwhen.Theau
Vitaminsareimportanttoourhealth.Differentvitaminsarefoundindifferentfoods,grains,vegetablesandfruits,fishandm
Commonsensewouldtellusthatphysicallyactivechildrenmaybemorelikelytobecomeactiveandhealthyadults.IntheUnited
Noone________thebuildingwithoutthepermissionofthepolice.
Itisinterestingtoreflecthowwejudgepeoplebytheclothestheywear.Longhairandrippedbluejeans?Astudent,wesayto
TundraecosystemsaretreelessregionsfoundintheArcticandonthetopsofmountains,wheretheclimateiscoldandwindyand
TundraecosystemsaretreelessregionsfoundintheArcticandonthetopsofmountains,wheretheclimateiscoldandwindyand
随机试题
若X~N(-1,4),则X的概率密度为__________.
甲公司与乙公司达成协议,约定由乙公司按照甲公司的要求制作一批有甲公司标识的公司10周年年庆的礼品。乙公司因生产任务繁重,为保证按期交货,未经甲公司许可私下委托丙公司制作。因丙公司未按期完成制作任务,致使乙公司未能按期向甲公司交付该批礼品。根据上述
______Ifixedtheplugproperly,Istillgotanelectricshock.
患者李某,女性,27岁,G1P0,妊娠36+5周,由于骑车,被撞到,当时觉腹部不适,无阴道流血,急症就诊。查体:血压90/60mmHg,脉搏92bpm,胎儿心率:160次/分。此时合适的处理有
患者,女性,24岁。长期口角糜烂,最可能缺乏的营养素是
下列哪种事实会发生不当得利之债?
新增资源消耗主要包括()和()。
下面有关Applet的执行的说法不正确的是______。
Juliaconfirmingdinneron(1)______.
TheMarriageContractAmarriageisacontract.Youcaneitherwritethatcontractyourselforchoosebetweentwoprefabricat
最新回复
(
0
)