首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The aim of the conference is all of the following EXCEPT ______.
The aim of the conference is all of the following EXCEPT ______.
admin
2010-01-10
48
问题
The aim of the conference is all of the following EXCEPT ______.
A wide ranging conference is due to begin in the Ethiopian capital Addis Ababa shortly, which will look at Somalia’s political future and review January cease-fire and disarmament agreement. The UN-sponsored meeting which is due to last for five days is being attended not only by the warring factions and political representatives, but also by community leaders, intellectuals and women’s groups. It comes amid growing international pressure to bring peace to Somalia. A BBC correspondent in Addis Ababa says if no workable agreement is reached, some UN representatives have speculated that the UN which has postponed its decision on a mandate to take over from the U.S. forces may withdraw from the country.
选项
A、the Ethiopian government
B、the United States
C、the United Nations
D、the warring factions
答案
C
解析
本题测试关于“谁”的细节内容的理解能力。可以根据文中“The UN-sponsored meeting”,找出正确答案C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HS6K777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
ThefollowingtwoexcerptsareaboutovertimestressesofChinesewhite-collarworkers.Fromtheexcerpts,youcanfindthatwhi
(1)Oneoftheunresolved—andratherbitter—disputesinevolutionarybiologyisbetweenthecreepsandthejerks.Thecreeps(sod
IntheInformationAge,themassmediahavebeenplayinganevermoreimportantroleinshapingoursociety.Inthefollowingex
Thefollowingtwoexcerptsareaboutfreeexpressiononthesocialnetworksbystudents.Fromtheexcerpts,youcanfindthejus
Mostmajoreducationalsystemsutilizesomesortofstandardizedtestforuniversityadmissions.Theimportanceofthesetestsv
ThePressConferenceI.AdvantagesofthePressConference—theeventitselfhaving【T1】________
ThePressConferenceI.AdvantagesofthePressConference—theeventitselfhaving【T1】________
ThePressConferenceI.AdvantagesofthePressConference—theeventitselfhaving【T1】________
Accordingtothenews,whatareDefenseDepartmentofficialsexpectedtodoonFriday?
Thekidnappingtookplace______.
随机试题
WehadbeeninAthensfornotmorethantwodaysthatitbecameobviousthatweneededaguide.
在TΨCGImUUA的RNA链中,含有的稀有核苷酸数目为()。
债券的付息方式有()。
校验动稳定时,电动力一般用()。
柜面业务操作风险的控制措施不包括()。
委托其他纳税人代销货物的,其确定销售收入实现的时间可以为()。
已知消费者的收入水平为200元,甲商品的价格为10元,乙商品的价格为5元。假定他打算购买6单位甲商品和14单位乙商品,且此时甲商品和乙商品的边际效用分别为40和16,如果该人想获得最大效用,他应该( )。
短期借款的利息既可计入“财务费用”,又可计入“管理费用”。()
一果农想将一块平整的正方形土地分割为四块小土地,并将果树均匀整齐地种在土地的所有边界上,且在每块土地的四个角上都种上一棵果树,该果农未经细算就购买了60颗果树,如果仍按上述想法种植,那他至少多买了()果树。
Ofthe400cadetsinagraduatingclass,30percentwerewomenand,ofthese,1/5becameinstructors.Ifthenumberofmenwhob
最新回复
(
0
)