首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Man has become master of the earth’ s surface. He is constantly probing into the earth’ s depths and into the atmosphere’ s uppe
Man has become master of the earth’ s surface. He is constantly probing into the earth’ s depths and into the atmosphere’ s uppe
admin
2011-01-26
41
问题
Man has become master of the earth’ s surface. He is constantly probing into the earth’ s depths and into the atmosphere’ s upper reaches. Yet it is doubtful whether man, with ’all of his intelligence and vigor, holds his planetary seat with greater assurance than a vast tribe of small, many-legged animals that pass their lives at his feet--the spiders.
Spiders are among the miracles of science. They dwell at higher altitudes than any other creature their size or lager. On the slopes of Mount Everest, at an altitude of twenty-two thousand feet-- five thousand feet above the vegetation line--lives a species of black spider only a quarter of an inch long. This is an incredible environment for creatures so delicately constructed. To protect themselves from the chill of night, they take shelter in crevices where the twenty-four-hour variation in temperature is only twelve degrees, as against forty-four on the outside.
Spiders inhabit others unlikely places--rabbit burrows, flowers, anthills, and the desolate, drafty aeries of eagles. They have been found soaring through the air five miles above the earth. One species has been discovered in an African cavern move than two thousand feet underground.
The author thinks that spiders ______.
选项
A、rival man as master of the earth
B、are as firmly established on the earth as man
C、are more vigorous than man
D、are more firmly established on the earth than man
答案
D
解析
第一段提到it is doubtful whether man... holds planetary seat with greater assurance than the spiders,作者对人类比蜘蛛更适应地球环境表示怀疑,后面又提到了蜘蛛怎样在恶劣的环境下生存,因而得知蜘蛛比人类更firmly established on the earth。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HTBO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Lookatthenotesbelow.Someinformationismissing.Youwillheartwopeopletalkinghowtochairameetingthroughaphone.F
EmilystartedworkingforthecompanyEmily’sbossthinksthatsomecustomers
Youwillhearaconversationbetweenamanagerandanemployeemanagementconsultant.Foreachquestion(23-30),markonelette
Youwillhearalectureonbusinessmanagement.Foreachquestion(23-30),markoneletter(A,B,orC)forthecorrectanswer.
•Lookatthechartbelow.Itshowstheaveragesharepricesofeachmonthofthreecompaniesduringaneight-monthperiod.•
•Lookatthefollowingmembersofacompany.Itshowsdifferentjobsandposition.•Forquestions6-10,decidewhichperson(A
你可能在花费过多的时间竭力去赢得他人的赞许,也可能因别人的非议而费心劳神。如果别人的赞许已成为你生活中的一种需要,那么,你就不能听之任之了。首先,你应该认识到:寻求赞许与其说是生活之必需,不如说是一种欲望。我们都愿意博得掌声、听到赞扬或受到称颂。精神上受到
实验室工作的惟一任务就是使学生养成初步的实验能力。要达到这一目的,最好的办法就是让学生在解决简单的实验问题中获得一些经验。
随机试题
区域市场中的各个国家和地区的目的是()
有关食管癌,下列描述正确的是
早期诊断急性血源性骨髓炎最有价值的方法是
案例五:高老病逝,生有二子高大、高二,领养一子高三,妻子尚在。留有房屋六间,存款24万元,人身保险一份,指定受益人为高老妻子。高老酷爱字画,留有名人字画若干。生前立有遗嘱,把自己全部字画留给小儿子高三。根据案例五,回答下列问题:下列各项中不能作为遗产
关于投资性房地产的计量模式,下列说法中,错误的是()。
道教把青龙、朱雀、白虎、玄武称为四方之神,其中朱雀所属的方位是()。
朱子读书法中的哪种方法体现了客观揣摩的思想?()
A、 B、 C、 D、 B
Cancomputersreason?Reasoningrequirestheindividualtotakeagivensetoffactsanddrawcorrectconclusions.Unfortunately
【B1】【B13】
最新回复
(
0
)