首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The communications explosion is on the scale of the rail, automobile or telephone revolution. Very soon you’ll be able to record
The communications explosion is on the scale of the rail, automobile or telephone revolution. Very soon you’ll be able to record
admin
2020-04-01
12
问题
The communications explosion is on the scale of the rail, automobile or telephone revolution. Very soon you’ll be able to record your entire life electronically—anything a microphone or a camera can sense you’ll be able to store. In particular, the number of images a person captures in a lifetime is sure to rise dramatically. The thousand images a year I take of my children on a digital camera are all precious to me. In a generation’s time, my children’s children will have total image documentation of their entire lives—a visual diary of tremendous personal value.
In Cambridge, we’re already working on millimeter-square(平方毫米) computing and sensing devices that can be linked to the Internet through the radio network. This sort of connectivity will expand dramatically as tiny communications devices become dirt-cheap and multiply. Just imagine what the paint on the wall could do if it had this sort of communications dust in it: change color, play music, show movies or even speak to you.
Falling costs raise other possibilities too. Because launching space vehicles is about to become very much cheaper, the number of satellites is likely to go up greatly. There’s lots of space up there so we could have millions of them. And if you have millions of low-orbit satellites you can establish a global communications network that completely does away with towers and poles.
Speech is so flexible that I expect voice communication to become almost free eventually: you’ll pay just a monthly fixed charge and be able to make as many calls as you want. By then people will also have fixed links with business contacts, friends and relatives. One day I anticipate being able to keep in touch with my family in Poland on an optical-fiber audio-video link; we’ll be able to sit down "together" to eat.
Cars are an interesting IT-platform because they have big batteries and lots of so far unconnected digital devices. Soon each one will be on the Internet so your children can play games while you’re traveling and your partner can deal with their email. And every lamppost could be on the Internet too—each one with sensors to monitor light, pollution, air quality and traffic flow.
The author most probably thinks that the communications dust is _____.
选项
A、worthless
B、amazing
C、small
D、cheap
答案
B
解析
观点态度题。从第2段最后一句中的imagine一词,及最后说到通讯粉尘的功能的词句可以看出,作者对通讯粉尘是表示认同的,认为它发挥的功能很神奇,即选项B。选项A未提及,选项C、D是微型通讯设备的特点,均排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HTd7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Ifyouwanttoteachyourchildrenhowtosaysorry,youmustbegoodatsayingityourself,especiallytoyourownchildren.Bu
A、Theman’stelephonenumberis647-0547.B、Theman’stelephonenumberis603-0547.C、Themanwasscheduledtomeetthedoctor
Thetypicalpre-industrialfamilynotonlyhadagoodmanychildren,butnumerousother【C1】______aswell—grandparents,uncles,a
A、Hewantedtofollowthetraditionofhiscountry.B、Hebelievedthatitsymbolizedaneverlastingmarriage.C、Itwasthoughta
A、Theyrealizetheimportanceofkeepingfit.B、Therearetoomanytrafficjams.C、Theeconomyisslowingdown.D、Gasisinshor
A、Victoria.B、Queensland.C、SouthAustralia.D、NewSouthWales.B选项均为澳大利亚的州名。短文中提到,昆士兰州直到1989年才开始颁布,是最后一个颁布夏时令的州,故答案为B)。
A、Airtrafficconditions.B、Trafficjamsonhighways.C、Roadconditions.D、Newtrafficrules.A题目询问未来的新闻报道在谈到交通时,将集中于哪个方面。关键是要听到
A、Becausetheyhaveadrivinglicense.B、Becausetheyhavereceivedspecialtraining.C、BecausethetrafficconditionsinLondon
A、Itscustomsvaryfromonecountrytoanother.B、Itisarrangedbyparentsinsomecountries.C、Ithasnothingtodowithther
A、Toaskhertolookathisdesignproposal.B、Togetherfeedbackonhisdesignproposal.C、Tohandabetterdesignproposalto
随机试题
合同台账主要有()。
关于饰面板(砖)工程材料技术要求的说法,正确的有()。
牛腿设计的主要内容是什么?
利多卡因与普鲁卡因比较不具有以下哪个特点
采用(),坝块浇筑的先后程序须受一定的限制,必须是上游块先浇,下游块后浇。
关闭一个活动的应用程序窗口,可以使用快捷键()。
过境的不需要办理检疫审批和过境检疫手续。()
农村信用社改革的三大目标是()。
LanguageContextandEnglishTeachingI.Themeaningsoflanguagecontext1.Generallyspeaking:itcanbedividedintosituati
Pleasepardon______you.
最新回复
(
0
)