首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Immediate action. B、Accurate diagnosis. C、Medical knowledge. D、Expert experience. A文中提到紧急救援的一个原则是“迅速、尽快”,可知答案是A
A、Immediate action. B、Accurate diagnosis. C、Medical knowledge. D、Expert experience. A文中提到紧急救援的一个原则是“迅速、尽快”,可知答案是A
admin
2010-01-10
51
问题
First aid is the initial care of a suddenly sick or injured person. It is the care administered by a person as soon as possible after an accident or illness. It is this prompt care and attention prior to the arrival of the ambulance that sometimes means the difference between life and death, or between a full or partial recovery.
The main aims of first aid are:
To preserve life;
To protect the casualty from further harm;
To relieve pain.
As in most endeavors, the principle to be adopted in first aid is immediate action. Bystanders or relatives not knowing what to do may have unwittingly contributed to unnecessary deaths and chronic injuries. If a person is sick or injured, then he needs help immediately.
Quick action is necessary to preserve life. A casualty who is not breathing effectively, or is bleeding heavily, requires immediate assistance. If quick effective first aid is provided, then the casualty has a much better chance of a good recovery.
It is important that quick action does not lead to panic. Careful and deliberate action undertaken without too much delay is most beneficial to the casualty. Try to remain calm and think your actions through. A calm and controlled first aider will give everyone confidence that the event is being handled efficiently and effectively.
Despite differences between emergencies, you can make it work if you follow the principles of first aid even if you are not sure of what the underlying problem is.
选项
A、Immediate action.
B、Accurate diagnosis.
C、Medical knowledge.
D、Expert experience.
答案
A
解析
文中提到紧急救援的一个原则是“迅速、尽快”,可知答案是A
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HUt7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Shesuggestedthemanshouldgotoseehisnewhouserightaway.B、Shesuggestedthemanshouldthinkbeforeheacts.C、Shesu
________________(无论他们到哪里),theenemytroopskilledthepeopletheysaw,anddestroyedalmosteverything.
Hestudiedhardinhisyouth,_________________(这也是他后半生取得巨大成功的原因).
A、Heprefersamoreexpensivemodel.B、He’sconfusedbytheremotecontrols.C、He’seagertouseit.D、He’snothappythathebo
Fearisanemotiondevelopedfromlifeexperienceratherthananinbornnatureofhumans.Goodparentsdon’tshowanyfearsand
Whyisthecloseplantingoftreesofthesamespeciesavoidedinmodernorchardsandforests?Therelativestabilityofthehu
A、Tocatchthebirds.B、Tocatchotheranimals.C、Tolookforshadeintheheatoftheday.D、Tolookforakillmadebyanother
A、Hehastwo-dayweekends.B、Hehastwofreedaysforeverythreedaysheworks.C、Heworksthreenightseverytwoweeks.D、Heh
A、Newsaroundtheworld.B、IssuesandpoliciesofEngland.C、CriticismontheChurch.D、Mixtureofvariouscontents.BAccording
WashingtonIrvingwasAmerica’sfirstmanofletterstobeknowninternationally.Hisworkswerereceived【B1】______bothinEng
随机试题
致病后易致伤津耗气的六淫邪气是
应用异烟肼时并用维生素B6的目的是
具有疏散风热功效的药物是
进入青春期后,青少年学生的认知发展到了()阶段。
综合课程就是将不同的学科拼合在一起。
“昭陵六骏”浮雕中具有情节性的作品是_______。
下列关于合同特征的表述,正确的是()。
大街上五颜六色一闪一灭的霓虹灯,是为了引起人的()。
下面关于列表框和组合框的陈述中,正确的是
Springisa【B1】______season.Thetemperaturesaremild,andthebloomingtreesandflowersmakethecitybright【B2】______.This
最新回复
(
0
)