首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Workers on the platforms and trains were replaced by machines. B、A completely automatic line was added to its network. C、It be
A、Workers on the platforms and trains were replaced by machines. B、A completely automatic line was added to its network. C、It be
admin
2014-02-22
36
问题
The world’s first completely automatic railway has been built under the busy streets of London. The railway is called the Victoria Line, and it is part of the complete London underground railway.
The new Victoria Line was opened in 1969. This new line was very different from the others. The stations on the other lines need a lot of workers to sell tickets, and to check and to collect them when people leave the trains. This is all different on the Victoria Line. Here a machine checks and collects the tickets, and there are no workers on the platforms.
On the train, there is only one worker. If necessary, this man can drive the train. But usually he just starts it: it runs and stops by itself. The trains are controlled by electrical signals which are sent by the so-called "command spots". The command spots are the same distance apart. Each sends a certain signal. The train always moves at the speed that the command spots allow. If the command spot sends no signals, the train will stop.
Most of the control work is done by computers. The computers also fix the train’s speeds, and send the signals to the command spots.
Other machines make sure that the trains are always a safe distance apart. One train may stay too long at a station: the other trains will then automatically move slower. So there is no danger of accidents on the line.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What happened to the complete London underground railway in 1969?
20. Who does all the checking and collecting of tickets on the Victoria Line?
21. What is the task of the only worker on the Victoria Line train?
选项
A、Workers on the platforms and trains were replaced by machines.
B、A completely automatic line was added to its network.
C、It became the first completely automatic railway in the world.
D、Its trains became manual-controlled.
答案
B
解析
选项中的automatic和manual一controlled表明,本题与一种采用不同运行方式的列车有关。由短文中提到的The world’s first completely automatic railway…the Victoria Line…was opened in 1969可知,1969年伦敦地铁出现了世界上第一条自动化线路,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HW17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Hiscollegedegree.B、Hiswillingnesstowork.C、Theusefulinformationabouthim.D、Hisflexibletime.C推理判断题。对话末尾男士提到证书考试应该得
Withrapidgrowthofworldpopulation,mainlyindevelopingcountries,theavailablecultivablelandperpersonhasdeclinedste
A、Theirfinancialconditions.B、Theirpersonalcharacters.C、Theirmaritalstatus.D、Theirlovetowardstheirspouses.C推理判断题。短文
A、Thedistinguishedprofessors.B、Theprestigiousstatus.C、Theattractiveschoolarship.D、Thecompetitivecoursesandmajors.C
A、Takingsmallstepsbitbybit.B、Havingagoodplan.C、Joiningatrainingclass.D、Learning30wordsperday.A事实细节题。Adams博士在对
A、Theresearchermadewrongcalculationofaveragewalkingpace.B、Theresearcherignoredthedistancerunningintherain.C、Th
A、Thepeasants.B、Thestudents.C、Wealthypeople.D、Poorworkers.C细节辨认题。文中提到,工业革命时期,有钱人去阳光充足的国家旅行,他们在沙滩上躺着,皮肤被晒黑了,成为富有的象征。
A、Atabookstore.B、Atthedentist’s.C、Inarestaurant.D、Inthelibrary.B对话中男士提到doanothertooth(补另一颗牙)和filltheothercavity
A、Hewastedhistime.B、Hedidn’tunderstandthewoman’sexplanation.C、Hewatchedonlyoneprogram.D、Hewassobored.A选项均以He开
A、Toattractpeopletothecamps.B、Toexplaintheaimsofthecamps.C、Totalkaboutcampingexperiences.D、Todescribethepro
随机试题
疏忽大意过失
无彩电传播要求的室外灯光球场,下列哪一项指标符合体育建筑照明质量标准?()
在进行投标报价时,( )对承包人来说是个未知数,如果没有发生,则可能预计的该项费用有剩余,这部分剩余和计划利润加在一起就是盈余。
()负责规定会计软件系统各类使用人员的操作权限。
下列各项情形中,不需要计算缴纳土地增值税的有()。
某产品的寿命(单位:小时)服从参数λ=0.005的指数分布,则下列说法正确的有()。[2007年真题]
阿拉伯人被誉为“东西方文明交流的使者”,对世界文化的传播与交流作出过重大贡献。下列史实不能说明这一观点的是:
根据以下资料,回答问题。2000年,浙江省各市城镇人口占总人口比重超过全省平均水平的有:
Thenexttimethemenweretakenupontothedeck,Kuntamadeapointoflookingatthemanbehindhiminline,theonewholaid
印第安人
最新回复
(
0
)