首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The discovery of a dwarfed(矮个的)"human being" who lived in Flores, Indonesia, up to 18, 000 years ago is changing the way we thin
The discovery of a dwarfed(矮个的)"human being" who lived in Flores, Indonesia, up to 18, 000 years ago is changing the way we thin
admin
2015-02-13
32
问题
The discovery of a dwarfed(矮个的)"human being" who lived in Flores, Indonesia, up to 18, 000 years ago is changing the way we think about the human family. This ’"Flores Human"was three foot tall and her brain was smaller than that of the average chimp(黑猩猩), yet she and her relatives apparently lived fully human lives. They seem to have made tools, worked together to find food and cook it, and perhaps even burried their dead with ceremony.
It was a major surprise to find tools associated with the new human family member. The tools are like those formerly seen only with European fossils(化石)from our own species: Homo sapiens(智人): and the oldest of them were made 9, 400 years ago. Homo sapiens is thought to have arrived in the island about 4, 000 years ago, much too late to be responsible for the tools. If
this tiny human
made the tools, then the inside structure(结构)of its brain must have been more like our own than a chimp’s, despite being just a third the size of ours.
This "new human" was suspected to be a dwarfed branch of Homo erectus(直立人). When creatures are separated in regions with rare resources but few enemies, being big is a disadvantage, and evolution tends to shrink them, a process known as island dwarfing. Could natural selection make a human smaller while keeping—even improving—mental ability? Quite possibly, believes Christopher Wills of the University of California.
Has the "Flores Human" even shown the ability of language? "I find it difficult to imagine that people could make tools, use fire, and kill large animals without fairly advanced communication, "Wills says. Did "Flores Human" possess the basic components of human culture—such as the burying of the dead with ceremony? Emiliano Bruner of the Italian Institute points out that Indonesia’s hot, wet environment is bad for fossilization. It is reasonable to assume, he says, that the 18, 000-year-old bones of the most complete Flores woman were well-preserved because she was buried with special care.
The underlined part "this tiny human"in Paragraph 2 refers to______.
选项
A、a chimp
B、Flores Human
C、Homo sapiens
D、Homo erectus
答案
B
解析
本文是围绕Flores Human展开的,A、C、D三项都只是说明其中的一部分情况。根据上下文可知B项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HXYC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Mary:Yourlittleboyhasdoneagoodjobatschool.Eva:______
Doyouknowinsurance(保险)?Buyinginsuranceisa【56】bywhichpeoplecanprotectthemselves【57】largelosses.Protectionagainst
TelephonebooksintheUnitedStateshavewhite,blueandyellowpages.Thewhitepageslistpeoplewithphonesbylastname,t
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthe【56】30yearsmanwillfaceaperiodofcrisis.【57】expertsbeli
TheexactyearofChrist’sbirthisnotrecorded,butthecalendarbeganonthesupposeddatedividestimeintoB.C.(beforeChr
Tomisthemanwhoalwaysdoes______besteveninthemostdifficultsituation.
WhatisthetypicalAmericanfamily【21】?MarriedAmericanadultswillnametheirhusbandorwifeandtheirchildren【22】their"im
Mr.Brownworkedatabigcompany.Hewenttoworkby【21】.Onedaywhenhewasstandingatthebus-stop,henoticedcarsgo【22】.
Youmusttake______forgrantedthatIwillhelpyou.
随机试题
半夏泻心汤的功效是
中毒性痢疾可导致
男性,37岁,因腰¨椎间盘突出症入院行腰椎间盘摘除术,术前表现为右下肢疼痛、麻木,术后疼痛消失,术后l周开始出现腰部剧烈疼痛、活动受限,但无双下肢疼痛,体温在38℃左右。该病人目前应选择的治疗为
以下有关“陈久的艾绒为佳品”的叙述中.正确的是
合伙人不能以()出资。
下列句子中,存在语法错误的有()。
结婚:喜糖
影响企业盈利能力的因素有()。
按照华生的观点,习惯的形成遵循()。
下列选项中,应当认定为要约的是()。
最新回复
(
0
)