首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Islamist militants are still in control of the town. B、French forces have entered the town. C、French forces are going to land
A、Islamist militants are still in control of the town. B、French forces have entered the town. C、French forces are going to land
admin
2021-06-15
16
问题
French forces say they have entered Kidal in the north of Mali, the last major town they have yet to secure in their drive against Islamist militants. French forces now control Kidal airport after a number of aircraft, including helicopters, landed there last night. Islamist militants were reported to have already left the town and it was unclear who was in charge. France—the former colonial power in Mali—launched a military operation this month after Islamist militants appeared to be threatening the south. French army spokesman confirms that "French troops were sent overnight in Kidal". One regional security source told the Press that French aircraft had landed at Kidal and that protection helicopters are in the sky. Kidal, 930 miles north-east of the capital Bamako, was until recently under the control of the Islamist militants.
3. What is the situation now in Kidal?
4. Why did the French launch the military operation?
选项
A、Islamist militants are still in control of the town.
B、French forces have entered the town.
C、French forces are going to land at the airport.
D、Islamist militants are attacking the airport.
答案
B
解析
新闻开头提到,法国军队进入了马里北部的基达尔(Kidal),这是他们在驱赶伊斯兰武装分子的行动中要保护的最后一个重要城市,因此B“法国军队已进入该城”正确。由新闻可知,法国军队现在控制了Kidal机场,伊斯兰武装部队据报道已离城,因此A“伊斯兰武装部队仍然控制着城市”、C“法国军队将登陆机场”和D“伊斯兰武装分子正攻击机场”不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HaO7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Mostpeopleoftendreamatnight.Whentheywakeinthemorningtheysaytothemselves,"WhatastrangedreamIhad!Iwonderwh
Keepingafullsocialcalendarmayhelpprotectyoufromdementia(痴呆症),researcherssaidonMonday.【C1】______activepeople
ThingsYouCan’tSayinCanadaA)Attackingoursacredcows(thingsorpeoplethatcannotbecriticized)mayturnyouintoo
TipsforThoseWhoTravelAloneA)Whenitcomestotraveling,sometimestakingajourneyalonecanbegreat.Travelingalon
A、Toplaceanorder.B、Toapplyforajob.C、Toreturnsomegoods.D、Tomakeacomplaint.A对话中女士打销售部的电话,其目的是想为她们的工作室添置家具。由此推断,女士
AnofficetoweronMillerStreetinManchesteriscompletelycoveredinsolarpanels.Theyareusedtocreatesomeoftheenergy
A、Farmers.B、Citypeople.C、Businesspeople.D、Students.A女士说:“邮购业务很受农场主欢迎”,并说“农场主们信赖Ward和Sears”。可知该业务的主要客户是农场主。本题较简单,对话中多次提到far
A、Itinjuredtheuser.B、Itranslowly.C、Itatetoomuch.D、Itruinedtapes.D结合前后两题的选项,猜测本题选项中的It应该是指tape或cassetteplayer,可先排除
A、Bytaxi.B、Onfoot.C、Bybus.D、Bybike.D细节题。女士认为骑自行车去新图书馆虽然花的时间长点,但是能起到锻炼的作用,男士说这真是个好主意,还说他这周可能会骑自行车去新图书馆(MaybeI’lltryrid
随机试题
关于硬脊膜,下列叙述哪些正确()
互动投影技术是通过捕捉设备(感应器)对目标影像(如参与者等)进行捕捉拍摄,然后由影像分析系统分析,从而产生被捕捉物体的动作,该动作数据结合实时影像互动系统呈现,使参与者与屏幕之间产生紧密结合的互动效果。根据上述定义,下列体现了互动投影技术的是:
设函数z=μ2lnν,而μ=,ν=3x一2y,则=()
在血清蛋白质醋酸纤维素薄膜电泳图谱中
关于Crozat矫治器的适应症,不正确的是
(2016年)2014年3月5日,机床生产商甲公司向乙公司出售机床20台,每台20万元。乙公司因资金周转困难,欲向丙银行贷款400万元,并与甲公司约定:“仅在乙公司的400万元银行借款于2014年6月2日前到账时,机床买卖合同始生效。”2014年4月2日
教育学作为一门独立学科,发端于()
【B1】【B5】
CounselingTeamandtheServices1.CounselingteamNaomiFlynna.Targeting:ThosewhohaveneverusedacounselorbeforeThose
Atop-leveldomainisthepartofanInternetaddressafterthedot.Themostcommonofwhatarecalledgenerictop-leveldomain
最新回复
(
0
)