首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Why don’t birds get lost on their long migratory (迁徙) flight? Scientists have puzzled over this question for many years. Now the
Why don’t birds get lost on their long migratory (迁徙) flight? Scientists have puzzled over this question for many years. Now the
admin
2008-11-26
68
问题
Why don’t birds get lost on their long migratory (迁徙) flight? Scientists have puzzled over this question for many years. Now they are beginning to fill in the blanks.
Not long ago, experiments showed that birds rely on the sun to guide them during day-light hours. But what about birds that fly mainly by night? Tests with artificial (人造的) stars have proved conclusively that certain night-flying birds are able to follow stars in their long-distance flights.
One such bird--a warbler--had spent its lifetime in a cage and had never flown under a natural sky. Yet it showed an inborn ability to use stars for guidance. The bird’s cage was placed under an artificial star-filled sky at migration time. The bird tried to fly in the same direction as that taken by his outdoor cousins. Any change in the position of the artificial stars caused a change in the direction of his flight.
Scientists think that warblers, when flying in daylight, use the sun for guidance. But stars are apparently their main means of directed flight in the night. What do they do when stars are hidden by clouds? Apparently, they find their way by such landmarks as mountain ranges, coast lines and river courses. But when it is too dark to see these, the warblers circle helplessly, unable to find their way.
What do we know about the experimental warbler?
选项
A、It had never flown freely outdoors.
B、It was set free for the experiment.
C、It had never been placed under the sun.
D、It had lost its way in its daylight flight.
答案
A
解析
短文第三段主要介绍二项实验,第一句话就介绍用于实验的鸟类,即一种叫次嘴莺的鸟,然后介绍说这种鸟一生都在笼子里度过,从未在自然的天空中飞翔。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HcfK777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
Oneofthequestionscomingintofocusaswefacegrowingscarcityofresourcesintheworldishowtodividelimitedresources
InEnglandandWalesthesubjectstaughtinschoolsare______bytheNationalCurriculumwhichwasintroducedin1988.
Whenreadingamagazine,mostpeopleskimitfirst,readingaparagraphortwo.Ifthefirstfewparagraphsholdtheirinterest,
Thecomplaintaboutpeopleaddingwatertothebeeristheearliestrecordofalcohol.
A、Becausehedidn’tfinishtheproposal.B、Becausehisproposalwasn’tmentionedinthereport.C、Becausehisreportwastoolo
TheEnglishlanguage,likealllanguages,hasevolvedovertime.OldEnglish(OE),developedfromtheGermanicbranchofIndo-Eu
Technologychangesthewaypeoplelive.Thisarticleisaboutusingthoughttocontrolmachines.Brain-computerinterfacesmayc
ItisveryimportantforstudentswhoarestudyingEnglishasasecondlanguagetoreadsimpleEnglish.Somestudentsmaynotli
______isoftenthecasewithanewidea,muchpreliminaryactivityandoptimisticdiscussionproducednoconcreteproposals.
Theyaretryingto_____thewastedischargedbythefactoryforprofit.
随机试题
氧气对于高等植物来说是________。
硫酸链霉素的检查项目有()
破产人所欠税款的清偿顺序在破产人所欠职工的工资和医疗、伤残补助、抚恤费用之前。()
银行业从业人员在业务活动中,为了赢得客户的信赖,可以向客户暗示规避外汇监管的规定。()
假设某欧式看涨期权目前股价为4.6元,期权的行权价为4.5元,期限为1年,股价年波动率为0.3,无风险利率为6%,则该看涨期权的价值为()元。(已知累积正态分布表N(0.42)=0.6628,N(0.12)=0.5478)
请认真阅读下列材料,并按要求作答。问题:简要分析歌曲的特点。
下列语句没有错误的是()。
小明家与学校相距6千米。每天小明都以一定的速度匀速骑自行车去学校,恰好在上课前5分钟赶到。这天,小明比平时晚出发了10分钟,于是他提速骑车,结果在上课前1分钟赶到了学校。已知小明提速后的速度是平时的1.5倍,那么小明平时骑车的速度是每小时多少千米?(
Industrialism,atleastwithinourexperienceofitformorethan200years,never【B1】______apointofequilibriumoralevel
TestshaveconfirmedthatfourpeopleinWisconsincontractedthemonkeypoxvirusaftercomingintoclosecontactwithpetprair
最新回复
(
0
)