首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、As one of the greatest American scholars. B、As one of America’s most ingenious inventors. C、As one of the founding fathers of
A、As one of the greatest American scholars. B、As one of America’s most ingenious inventors. C、As one of the founding fathers of
admin
2013-04-09
82
问题
[26]Few people can stand for the spirit of earlier America as much as Benjamin Franklin. He lived through almost the whole of the 18th century. He was born six years after the century began and died ten years before it ended. During this time he saw the American colonies grow from tiny settlements into a nation and he also contributed much to the new state. He was deeply interested in science and natural history and his experiments with the electricity and lightning led directly to the invention of the lightning rod. He was also interested in improving the conditions of his fellow men. He was involved in a number of projects in his native Philadelphia, including the setting up of a library, and a university, a philosophical society and a fire-prevention service. He worked hard to enable American colonies to gain independence from Britain. [27]As Ambassador to France, he encouraged the French to help George Washington. After the war, he attended the American Constitutional Congress. This was his last contribution, for he died later that year. [28]He is still fondly remembered by Americans as one of the creators of the United States.
26. What did the speaker say about Benjamin Franklin?
27. How did Franklin help George Washington?
28. According to the passage, what is Franklin still well remembered as?
选项
A、As one of the greatest American scholars.
B、As one of America’s most ingenious inventors.
C、As one of the founding fathers of the United States.
D、As one of the most famous activists for human rights.
答案
C
解析
根据“美国人都把他作为美国的缔造者之一铭记在心” ,判断答案为 C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HdI7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Ifpaymentisnotreceivedby1Marchthey’llbeforcedto______.
Morriscan______theroombydrawingthecurtainsorbyswichingonthelight.
Asurprisinglylongtimehad______betweenthediscoveryofthebodyandthearrivalofthepolice.
A、Beingassociatedwithfamousdesigners.B、Keepingcloseeyesonnaturalbeauty.C、Beingfarawayfromanyfashioncentre.D、Ac
FromhumblebeginningsinagarageinMenloPark,Californiain1998,Googlehasgrownintoamultinationalcompanycarryingout
A、Hecouldn’tmaketimeforit.B、Hehadprobablycaughttheflu.C、Hewasnotinthemoodforit.D、Hewentfloatingwithsome
Almostathirdofchildrenregularlygowithoutbreakfastbeforeschoolandaremorelikelythanclassmatestobeinactive,unfi
A、Itstillcanbeused.B、Itwillbreakdown.C、Itshouldbethrownaway.D、Itwillbecomebent.A事实细节题。短文中提到人们可以把这种“万能购物卡”对折起来,
Theresearch,ledbyRobinDunbar,headoftheInstituteofCognitiveandEvolutionaryAnthropologyatOxfordUniversity,showed
AsToyotaandHummerhavelearned,growingtoofastcanbeadangerousthing.Fromitsorigins,successintheautoindustr
随机试题
对耐药金黄色葡萄球菌无效的药物是
按《化妆品卫生规范》(1999年12月),新开发的育发类化妆品在投放市场前,为评价其安全性,必须进行的理化检验包含
关节盘4个区中无血管神经的是
关于编制招标控制价的说法,正确的是()。
证券公司为期货公司介绍客户时,应当向客户说明的事项有()。Ⅰ.明示其与期货公司的介绍业务委托关系Ⅱ.解释期货交易的方式、流程及风险Ⅲ.作获利保证、共担风险等承诺Ⅳ.做虚假宣传
甲公司为建造固定资产于2014年1月1日专门发行2年期公司债券,实际收到款项2072.59万元.债券面值2000万元,每半年付息一次,到期还本,票面年利率为10%,半年期实际利率为4%。此外2014年7月1日取得一笔一般借款600万元,3年期.年利率为7%
小区某楼602室由华某承租,502室由王某承租。华某在装潢602室房屋时,未经物业管理公司同意擅自将602室阳台处的排水口封死。物业管理公司未在该号楼顶平台落水管道进口处按规范要求设置防护网,被鸟钻进管道并筑巢,致使管道堵塞。一天,遭遇大雨,因落水管道堵塞
2002年1—6月份全国公路建设完成投资是多少亿元?2003年公路建设完成投资额最多的是()月份。
Airpollutionkilledaboutsevenmillionpeoplelastyear,makingittheworld’ssinglebiggestenvironmentalhealthrisk,theW
Hopes,goalsandfears______widelybetweenmenandwomen,therichandthepoor,andoldpeopleandyoungpeople.
最新回复
(
0
)