首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Sometimes, kids have extra challenges making friends, even if you’re doing everything fight as a parent. All children are c
Sometimes, kids have extra challenges making friends, even if you’re doing everything fight as a parent. All children are c
admin
2012-08-05
39
问题
Sometimes, kids have extra challenges making friends, even if you’re doing everything fight as a parent.
All children are capable of having friends, although high self-esteem really helps them succeed, says Kathy Noll. Noll is the author of Taking the Buggy bi/the Horn. s, which offers help to both bullies and their victims.
How can you tell whether your child may be having trouble making friends? Noll lists several warning signs to watch for: depression, reluctance to go to school, difficulty concentrating, poor grades, doesn’t bring other kids home to play, seems to get along better with adults, ①
To help your child make friends, you need to show that you care and can be trusted. Focus on the positive, Noll says. Instead of pointing out what is causing your child’s failure, talk about what he can do to succeed. Noll points out that the odds of success improve with better basic social skills. The advice to "hold your head high" isn’t just figurative in this case. Your child could look like an easy target if she wall, s with her head and shoulders down, speaks meekly, or doesn’t make eye contact. ② You can enlist your child’s teacher as an ally. If your child isn’t finding friends right away, the teacher can give advice about suitable playmates. You can work with other parents to set up play dates for your kids. You might even set up really fun regular outings. One suggestion I came across was "Wednesday afternoon at the park," with open invitations to everyone in your child’s class.
Throughout all of this, talking with your child is crucial. If he tells you he’s fearful about a new situation because he won’t know anyone, remind him of times he’s triumphed in similar situations. ③ If your daughter comes home from Valentine’s Day at school crushed because she didn’t get any cards, talk to her about those feelings. Don’t dismiss them; the hurt is very real. Talk about possible reasons why she didn’t get valentines Maybe her friends didn’t make them. Maybe they didn’t have enough for everyone, or maybe they forgot to bring them. Experiences like this do happen to kids, and they’re very painful blows to a child’s self-esteem and confidence. But with the help and love from a parent, they can build strength.
The time you spend on this is an investment in your child’s well-being. "Some may be more open to it than others, depending on their perceptions of themselves and the world, and also the influence of their caretakers," Noll says. "But all children are capable of—and deserving of—love and friendship."
What can we learn from the passage?
选项
A、Children holding their head high are not easy to make friends.
B、Children prefer parents’ practical instruction rather than empty encouragement.
C、Parents had better not intervene in children’s communication.
D、Parents’ influence is important to children’s personality forming
答案
D
解析
事实细节题。A 项与第四段第五、六句意思相反;B 项与文中第四段前三句话意思不符;C 项与第四段后半部分的内容不符;全文都在讲家长的重要性,尤其在最后一段第二句作者更点明了家长对于孩子成长的重要意义,因此D 正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HemK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
VisitorstoSt.PaulCathedralaresometimesastonishedastheywalkroundthespaceunderthearchtocomeupastatuewhichwo
Trillionsofincrediblytinydiamonds,possiblyformedbyadyingstarbeforethesolarsystemwasborn4.5billionyearsago,h
Acollegefreshmansquirmsanxiouslyonachairinmyoffice,hiseyesavoidingmine,thoseofhisEnglishprofessor,asheexpl
Mostyoungpeopleenjoysomeformofphysicalactivity.Itmaybewalking,cycling,orswimming,orinwinter,skatingorskiing
Itisveryclearthatthegovernment’saidwill______thepoorfrompoverty.
Withthedevelopmentoftheglobaleconomy,manycompaniesengageinaworldwidemanufacturingbusinessandclaimtheyareamul
It’ssaidthemostexcitingkindofeducationisalsothemostpersonal.Nothingcan【C1】______thejoyofdiscoveringsomething
Somedayastrangerwillreadyoure-mailwithoutyourpermissionorscanthewebsitesyou’vevisited.Orperhapssomeonewillca
ItisacknowledgedthatthemodernmusicalshowisAmerica’smostoriginalanddynamiccontributiontowardtheater.Inthelast
ItisacknowledgedthatthemodernmusicalshowisAmerica’smostoriginalanddynamiccontributiontowardtheater.Inthelast
随机试题
Formorethanthirtyyearsthestatue______millionsofforeignpeoplearrivingbyshiptoliveintheUnitedStates.
慢性粒细胞性白血病的实验室检查特点是
以下研究方法中不属于描述性研究的是
生姜和半夏配伍,生姜可以减低半夏的毒性,生姜对半夏而言是
固定式日用电器的电源线,应装设()。
下列是地下室、半地下室等入口的建筑面积,应按()。
记日工和总承包服务费由承包人根据()提出的要求,按估算的费用确定。
年仅10周岁的妞妞背着父母用压岁钱买了一部手机。下列说法正确的有()。
Inlittlereligioussects,accordingly,themoralsofthecommonpeoplehavebeenalmostalwaysremarkablyregularandorderly;
TheestablishmentofEarthDaybeganwithanideaproposedinOctober1969byJohnMcConnell,aSanFranciscoresident.McConnel
最新回复
(
0
)