首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Massive changes in all of the world’s deeply cherished sporting habits are underway. Whether it’s one of London’s parks full of
Massive changes in all of the world’s deeply cherished sporting habits are underway. Whether it’s one of London’s parks full of
admin
2010-02-17
60
问题
Massive changes in all of the world’s deeply cherished sporting habits are underway. Whether it’s one of London’s parks full of people playing softball, and Russians taking up rugby, or the Superbowl rivaling the British Football Cup Final as a televised spectator event in Britain, the patterns of players and spectators are changing beyond recognition. We are witnessing a globalization of our sporting culture.
That annual bicycle race, the Tour de France, much loved by the French, is a good case in point. Just a few years back it was a strictly continental affair with France, Belgium and Holland, Spain and Italy taking part in. But in recent years it has been dominated by Colombian mountain climbers, and American and Irish riders.
The people who really matter welcome the shift toward globalization. Peugeot, Michelin and Panasonic are multi-national corporations that want worldwide returns for the millions they invest in teams. So it does them literally a world of good to see this unofficial world championship become just that.
This is undoubtedly an economic-based revolution we are witnessing here, one made possible by communications technology, but made to happen because of marketing considerations. Sell the game and you can sell Coca Cola or Budweiser as well.
The skillful way in which American football has been sold to Europe is a good example of how all sports will develop. The aim of course is not really to spread the sport for its own sake, but to increase the number of people interested in the major money-making events. The economics of the Superbowl are already astronomical. With seats at US $125, gate receipts alone were a staggering $10,000,000. The most important statistic of the clay, however, was the $10,000,000 in TV advertising fees. Imagine how much that becomes when the eyes of the world are watching.
So it came as a terrible shock, but not really as a surprise, to learn that some people are now suggesting that soccer change from being a game of two 45-minute halves, to one of four 25-minute quarters. The idea is unashamedly to capture more advertising revenue, without giving any thought for the integrity of a sport which relies for its essence on the flowing nature of the action.
Moreover, as sports expand into world markets, and as our choice of sports as consumers also grows, we will demand to see them played at a higher and higher level. In boxing we have already seen numerous, dubious world title categories because people will not pay to see anything less than a "World Title" fight, and this means that the title fights have to be held in different countries around the world!
Which of the following is NOT related to the massive changes?
选项
A、Good economic returns.
B、Revival of sports.
C、Communications technology.
D、Marketing strategies.
答案
B
解析
细节判断题。根据第三段第二句"Peugeot,Michelin and Panasonic are multi-national corporations that want worldwide returns for the millions they invest in teams”,可知A不是正确答案。另外根据第四段第一句"This is undoubtedly an economic-based revolution we are witnessing here,one made possible
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HinK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
PassageOne(1)Thereisanecstasythatmarksthesummitoflife,andbeyondwhichlifecannotrise.Andsuchistheparad
PassageTwo(1)Formorethan2,000years,aliberaleducationhasbeentheidealoftheWest—forthebrightest,ifnotfor
Whatroledoesspeakingplayinsecondlanguageacquisition?Ithasnodirectrole,sincelanguageisacquiredbycomprehensibl
Sometrytoreasonwiththepoliceofficerwhohaspulledthemoverforsomerealorimaginedtrafficoffense.Butwhenlawenfo
Theinstinct,commonamongpeopleofallages,forkeepingapparentlyuseless【C1】_______hasneverceasedtoappealtome.Idon
Arecentstudy,publishedinlastweek’sJournaloftheAmericanMedicalAssociation,offersapictureofhowriskyitistoget
TheauthoritiesinSeattlehavechargedthe2Algerianswith______.
Manystudentsfindtheexperienceofattendinguniversitylecturestobeaconfusingandfrustratingexperience.Thelecturersp
AjuryhasfoundformerFrenchofficialMauriceMapontguiltyofcrimesagainsthumanityfor______.
Thepolicehasdecidedtoholdafull______tofindoutthecauseofthebigfire.
随机试题
下列属于浅感觉的是
当屋架杆件在风吸力作用下由拉杆变为压杆时,其允许长细比为:
事故预警应遵循的基本原则是()。
在材料采购合同中,当供货方早于合同约定日期发出提货通知时,采购方可根据(),决定是否按通知的时间提前提货。
年轻人都愿意上大学这种现象背后的原因:在其他条件相同的情况下,人力资本投资进行得越早,则()。
下列关于我国上市公司股利支付相关规定的表述中,正确的是()。
教育法规实施的两种方式是()
当代大学生学习马克思主义理论,确立马克思主义的科学信仰,最重要的是
窗体上有命令按钮commaM1,对应的Click事件过程如下:PrivateSubCommand1_Click()DimxAsIntegerx=InputBox("请输入x的值")SelectCasex
Whichaspectofcolonialprintingdoesthepassagemainlydiscuss?Broadsidescouldbepublishedwithlittlerisktocolonial
最新回复
(
0
)