首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Website designer. B、Marriage expert. C、Question master. D、Culture scholar. B推理判断题。对话开头女士介绍嘉宾White先生时,提到他对婚姻进行过大量的研究。由此可知,White
A、Website designer. B、Marriage expert. C、Question master. D、Culture scholar. B推理判断题。对话开头女士介绍嘉宾White先生时,提到他对婚姻进行过大量的研究。由此可知,White
admin
2012-04-09
64
问题
W:I’m Faith Smith. This week on our program, we will look at international marriage brokers who help American men marry women from other countries. (22)Mr. White is our interview spot. He has done lots of research on marriage.
M: Thanks a lot. It’s good to be here.
W: Some people will celebrate this Valentine’s Day with someone they met on the Internet through a dating site. Actually dating sites are popular in some countries these days. But we have to say dating sites are not the only online places where people look for relationships.
M: Yes. In America, the business of men sending for women from other countries began in the Old West in the 1800s. There were many men living on the frontier. (23)These included the "forty-niners"—men who moved to California in 1849 to search for gold. But there were very few women willing to join them.
W: How to solve this problem?
M: As a result, demand grew for women from other countries. They were called "picture brides"—better known today as "mail-order brides."
W: So, these days, women who advertise online for husbands are called "e-mail-order brides." (24)But some people consider all these terms insulting.
M: (24)Oh, they say these terms suggest that the women are products that can be purchased. But finding an American husband might provide an escape from a life of poverty or danger or loneliness. No one blames people for seeking a better life.
W: (25)One study of agencies that list women seeking husbands found there were around ten thousand "mailorder marriages" a year. About four thousand of these involved men are from the United States.
22. What does the man probably do according to the conversation?
23. What does the "forty-niners" mean?
24. Why don’t some people like the name of "e-mail-order brides"?
25. What can we infer from the study?
选项
A、Website designer.
B、Marriage expert.
C、Question master.
D、Culture scholar.
答案
B
解析
推理判断题。对话开头女士介绍嘉宾White先生时,提到他对婚姻进行过大量的研究。由此可知,White先生很有可能是婚姻专家。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HmE7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Gooutfordinner.B、Watchthedocumentarywiththeman.C、Godancing.D、Watchagameshow.B综合推断题。男士说自己在看有关加勒比海海豚的纪录片,女士觉得那很有
A、Towireheroffice.B、Tofixthetransformer.C、Towireherbuilding.D、Tofixthewires.C综合推断题。女士想要男士修理接线盒,接着解释说也就是把电线接上,男士问
A、Thejobmustnotruinyourtalents.B、Thejobmustbeabletoshapeyourpersonality.C、Thejobmustsetapatternoflife.D、
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassageq
PartⅡReadingComprehension(SkimmingandScanning)Directions:Inthispart,youwillhave15minutestogooverthepassageq
Conventionalwisdomsaysthatitisbettertobealargecompanythanasmallonewhencreditistight.Biggerfirmshavemorer
A、Thosewholiketalkingaboutcheerfulthingslivetogether.B、Thosewhoavoidtalkingaboutcheerfulthingsdiesooner.C、Thos
Interestinpursuinginternationalcareershassoaredinrecentyears,enhancedbypersonnelshortagesthatarecausingcompanie
AmazinglyfortheBritish,wholovequeues,thereisnoformalline-up--thebarstaffareskilledatknowingwhoseturnitis.
A、Hehasfinishedthefirstdraft.B、Hehasjustgotstarted.C、Hehasfinishedtheoutline.D、Hehashandedthepaperin.C男士在开
随机试题
第二次鸦片战争到八国联军侵华战争期间西方列强迫使中国政府签订的不平等条约有________、________、________。
胃癌的治疗。
根据我国《选举法》规定,直接选举人大代表的行政区域有_________、__________、_________。
某女月经紊乱1年余,一般是O~40天/10~60天,量时多时少,妇科检查及B型超声波检查无异常,基础体温呈单相型,月经第1天子宫内膜检查呈增生期变化。其诊断是
抗压强度较高的铸铁不宜用作()。
流动比率反映的是()。
为了调查当前人们的识字水平,其实验者列举了20个词语,请30位文化人士识读,这些人的文化程度都在大专以上。识读结果显示,多数人只读对3到5个词语,极少数人读对15个以上,甚至有人全部读错。其中,“蹒跚”的辨识率最高,30人中有19人读对;“呱呱坠地”所有人
我国国有经济发挥的主导作用,主要体现在()
请在光标处插入一个单元格,并使活动单元格下移。
某注册会计师协会培训部的魏老师正在准备有关审计业务档案管理的培训课件,她的助手已搜集并整理了一份相关资料存放在Word文档“PPT素材.docx”中,按下列要求帮助魏老师完成PPT课件的整合制作:将标题为“七、业务档案的保管”所属的幻灯片拆分为3张,其
最新回复
(
0
)