首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In today’s world, online social media has become more powerful and the most destructive thing over worldwide. Although with time
In today’s world, online social media has become more powerful and the most destructive thing over worldwide. Although with time
admin
2018-03-26
90
问题
In today’s world, online social media has become more powerful and the most destructive thing over worldwide. Although with time all generations have come to embrace the changes social network has brought about, teenagers and young adults are the most fanatic users of these sites. According to various research studies in the field of online social networks, it has been revealed that these sites are impacting the lives of the youth greatly. When using these sites such as Twitter, Facebook or Myspace, there are both positive and negative effects on the youth.
Firstly, social media helps the youth and any other user updated with what is happening around the world, and helps the teenagers stay connected and interact with each other even if they are many miles apart. This strengthens their relationship. Even if they finished school and moved to different locations, they stay connected and update one another.
In addition, social media sites have provided a platform whereby the youth can create groups and pages based on their common discipline and end up building connections and opportunities for their respective careers by updating various topics to discuss. Youth who have been interviewed say that social media has become their lifestyle and it makes their lives easier and more efficient.
While on the one hand social network sites seem to bring people together and stay connected, on the other hand it causes many physical and mental health problems such as eyes infection, back problems, etc. Other negative effects of social networking various people suggested included encouraging poor spelling and grammar, exposing underage to online predators (捕食者), allowing spread of misinformation that is seen as fact, decreasing productivity as those who are supposed to be working spend time in the sites to chat, providing a perfect platform for cyberbullying and providing details that increase risks of identity theft.
"The more social media we have, the more we think we’re connecting, yet we are really disconnecting from each other."
In conclusion, social networking clearly portrays both positive and negative effects on the youth. It is the decision of individuals whether to use it in a right way or wrong.
What is young people’s purpose in adopting the platform offered by social media sites?
选项
A、To improve their academic performance.
B、To lay the foundation for their future careers.
C、To practice their debate skills.
D、To change their way of living.
答案
B
解析
推理判断题。由定位句可推断,年轻人使用社交媒体网站提供的平台目的之一是为他们各自的事业建立关系网和创造机会,也就是说,为他们未来的职业生涯打基础,故答案为B)。A)“为了提高他们的学业成绩”和C)“为了锻炼他们的辩论能力”,原文并未谈及年轻人使用这些平台的目的与学业成绩和辩论能力有关,故均排除;D)“为了改变他们的生活方式”,由该段第二句可知,改变他们的生活方式是社交媒体造成的结果,并非他们使用这些平台的目的,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Hqa7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Basketball.B、Football.C、Baseball.D、Golf.C短文提到,棒球运动是美国全国性的娱乐活动,C正确。
中国人的境外奢侈品消费(overseasluxuryconsumptionofChinese)指的是越来越多富裕的中国人到境外购买奢侈品的现象。随着财富的增加,中国消费者会追求更多的高端(high-end)商品。世界上1/4的奢侈品是中国人消费的,
WhyMinorityStudentsDon’tGraduatefromCollege[A]BarryMills,thepresidentofBowdoinCollege,wasjustifiablyproudofBow
HowtoSetupParentalControlsonaSmartphoneSaveyourkidsfromthedarksideoftheInternet.A)Kidsareal
七夕节(DoubleSeventhFestival)是中国最具浪漫色彩的传统节日。每年农历(lunarcalendar)七月初七就是七夕节,亦称“乞巧节”。七夕节起源于中国古代牛郎(Cowherd)和织女(WeaverMaid)的爱情神话,他们的故
Inbringingupchildren,everyparentwatcheseagerlythechild’sacquisitionofeachnewskill—thefirstspokenwords,thefirs
I’musuallyfairlyskepticalaboutanyresearchthatconcludesthatpeopleareeitherhappierorunhappierormoreorlesscerta
A、Theyofferfreemealsordiscountonproducts.B、Theyhelpstudentsgainworkexperience.C、Theyhaveflexibleworkinghours.
A、Whenheissupposedtostartwork.B、Whatresponsibilitieshewouldhave.C、Whenhewillbeinformedabouthisapplication.D、
A、Takesomeextratime.B、Dowritingexercise.C、Dosomeworkforanothercourse.D、Writethestoryendingfirst.B信息明示题。女士说,教授
随机试题
设y=f(y)是由方程.xy+lny=0确定的函数,则=().
=____________.
尿糖阳性,除糖尿病外还可能包括
A.四逆散B.逍遥散C.大柴胡汤D.葛根芩连汤E.小柴胡汤
定量分析时,对分离度的要求是在重复性试验中,对峰面积测量值的RSD的要求是
国家统一规定,养老保险的结余要预留相当于()的养老金开支,其余按规定处理。
《旅馆业治安管理办法》规定,饭店对旅客寄存的财物要建立()
简述《中华人民共和国民办教育促进法》的基本原则。
据联合国人口基金预计:如果出生率降到每位妇女平均生两个孩子,到2050年世界人口将达94亿,2200年将达110亿。联合国人口基金报告预i贝0了世界人口分布将发生变化,因为生活在发达地区人口所占的百分比将从1995年的19%降到2150年的10%。1950
[2009年10月]关于x的方程a2x2一(3a2一8a)x+2a2一13a+15=0至少有一个整数根。(1)a=3;(2)a=5。
最新回复
(
0
)