首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Public health officials grappling with the obesity epidemic have debated a wide range of approaches to helping slim the American
Public health officials grappling with the obesity epidemic have debated a wide range of approaches to helping slim the American
admin
2019-09-30
85
问题
Public health officials grappling with the obesity epidemic have debated a wide range of approaches to helping slim the American waistline. To some degree, everything from building more sidewalks to banning chocolate milk has been explored. Yet few tactics have been as polarizing as the possibility of introducing tariffs on treats. Despite endorsement from several respected obesity researchers and politicians, soda taxes, for example, have been subject to severe scrutiny, as critics protested that implementing a tax before verifying that it would achieve the end result was shortsighted and potentially overreaching. So, in attempt to determine just how sin taxes might impact people’s food choices, psychologists from the University of Buffalo decided to put junk food levies to the test—in the lab.
Researchers recruited shoppers to examine the aisles of a mock supermarket filled with 68 common foods labeled with nutritional information. Participants were given a predetermined amount of cash, and were told to use that money to purchase a week’s worth of groceries for a family. The first time, all of the products on the shelves were priced in keeping with local supermarkets. In subsequent trips, however, junk food was taxed—an additional 12.5%, then 25%—or healthier foods were subsidized to reduce cost.
The study, published in the journal Psychological Science, revealed that taxes were more effective at getting people to avoid certain products than subsidies were at prompting healthier food purchases. In scenarios where junk foods were taxed, study participants generally came away with a lower caloric total for their groceries, and a higher ratio of protein to fats and carbohydrates. Yet, in situations where healthy foods were subsidized, the savings were often spent on additional junk food. That is, instead of stocking up on more fruits and vegetables because they were cheaper, the study’s shoppers bought their vegetables, and then used the leftover cash to bring home extra treats like chips and soda. In the end, the subsidies—only scenarios resulted in higher total calorie counts, and didn’t result in overall nutritional improvement on the week’s groceries.
Because the scenario is hypothetical,; the findings certainly shouldn’t be taken as the final word in the sin tax debate, the researchers stress, but should instead be used to inform the ongoing discussion about practical ways to battle obesity. To that end, they say, the next step should be research to determine whether these results would be replicated in the real world.
Which of the following is true of the experiment?
选项
A、Participants were asked to choose from 68 nutritional items.
B、Participants were recruited to buy things from a local supermarket.
C、Junk foods were taxed; meanwhile healthier ones were subsidized.
D、There were different scenarios for subjects to participate in.
答案
D
解析
是非判断题。根据题干定位到文章第二段。根据文章可知,实验先让模拟超市价格与实际情况相同,然后在后续的对比试验中(in subsequent trips)对有些货品征税或实行补贴,由此可知实验设置了不同的情境,D项符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Hve4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Educationbeginswithteachers.Yetteachingseemstobelosingitsappealformanyofthebestandbrightestcollegestudents.
Thesentence"Aftereachrainshower,anotherInternetmillionairesprangup"(Paragraph1)means______.Whatisspecialabout
Themanagingdirectortookthe______fortheaccident,althoughitwasnotreallyhisfault.
Nowadays,wehavetechnologythat’simprovedsothatwecanbringpeoplebacktolife.Infact,therearedrugsbeingdeveloped
TheoutbreakofswinefluthatwasfirstdetectedinMexicowasdeclaredaglobalepidemiconJune11,2009.Itisthefirstworld
Asia’srealboat-rockerisagrowingChina,notJapan,aseniorAmericaneconomistobserved.Thereissomuchnoisesurround
Thecellphone,adevicewehavelivedwithformorethanadecade,offersagoodexampleofapopulartechnology’sunforeseensi
Formostofthe20thcentury,Asiaaskeditselfwhatitcouldlearnfromthemodern,innovatingWest.Nowthequestionmustber
Formostofthe20thcentury,Asiaaskeditselfwhatitcouldlearnfromthemodern,innovatingWest.Nowthequestionmustber
Neuroscientistshavelongunderstoodthatthebraincanrewireitselfinresponsetoexperience—aphenomenonknownasneuroplast
随机试题
下列关于DNA碱基组成的叙述正确的是
第三代头孢菌素是在7-位的氨基侧链上有2-氨基噻唑-α-甲氧亚胺基乙酰基,对多数β-内酰胺酶高度稳定。属于第三代头孢菌素的药物是
小导管注浆施工应根据土质条件选择注浆法,在砂层中宜采用()注浆法。
()既可以在场外市场进行基金份额申购、赎回,又可以在交易所(场内市场)进行基金份额交易和基金份额申购或赎回。
银行的存款政策,客户中间业务情况,银行收益等因素会影响商业银行授信额度的决定,当这些因素为正面影响时,对授信限额的调节系数大于1。()
M省N市检察院发现N市中级人民法院作出的二审判决认定事实的主要证据未经质证。在此情况下,N市检察院应该如何处理?()
下列不属于我国民族政策内容的是()。
WomenhavebeendrivingyellowcabsinNewYorksincethe1940s,but99%ofdriversaremale.Evenamongdriversofcarsbooked
树中度为零的结点称为______。
ReadthefollowingpassageandchoosethecorrectanswerfromA,B,CandD.Moreandmore,theoperationofourbusinesses,
最新回复
(
0
)