首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I am a very lucky girl and my family is the nicest in the world. Mummy and Daddy are important of course and when we’re out we h
I am a very lucky girl and my family is the nicest in the world. Mummy and Daddy are important of course and when we’re out we h
admin
2013-06-03
44
问题
I am a very lucky girl and my family is the nicest in the world. Mummy and Daddy are important of course and when we’re out we have to behave properly but when we’re at home we play and laugh and have lots of fun. "You spoil them!" Mummy says, and she frowns and folds her arms in front of her but then she laughs and kisses him so I know she’s not really serious. We have all sorts of games like the one where the hail is the world and the tables and chairs are different countries. Then Daddy tells us all about his travels, but he says the best thing was when he met Mummy and fell in love with her. "Now that’s a happy ending," he says
He’s a wonderful Daddy and is always nice and funny. When Mummy sighs and says she’s getting lots of white hairs he laughs and says, "I’ll be getting them soon and then we’ll be two little old people nodding off on the terrace together" then he hugs her till she cheers up. ①And he lets me ride on his back and gallops round the room making horse noises, then rolls on the floor. Or sometimes we play Hide and Seek or Blind Man’s Buff, even if Daddy doesn’t really like it. "I want to see everything all the time," he says, "Just look at my beautiful wife and fine children!" but then he laughs and plays it anyway, so he really is a good Daddy.
Nobody is as nice as my Daddy and when I was little I wanted to marry him. Well, I was just little. When I told him he said, "What about Mummy? You don’t want me make Mummy unhappy, do you’? Of course I didn’t, and he said that I would always be his best and favourite girl and that we would always be special friends, but really special like brother and sister.②Even if I’ve got a brother but he is very serious lots more serious than Daddy.
Mummy is nice too but in a different way. Daddy plays with us and makes us laugh and Mummy tells us bedtime stories. I like the ones she tells about when she was little and learning how to be a queen. She says her Mummy and Daddy were very strict and never had any fun and she only started having fun when she met Daddy. Then she tells us about how they met and it is a wonderful story, just like the old tales but not scary like them. Well, the first part is scary because Daddy had to get past a monster but then he met Mummy and they loved each other at once. "It was just like we’d always known each other", says Mummy, "as if we were part of each other", then she smiles and I know she’s remembering.
When Daddy tells the story, my brother wants to hear about the monster and Daddy makes a joke of it because he knows I don’t like monsters and terrible things, ③"It wasn’t much of a monster" he says, "I would make a better monster. It didn’t attack me and finish me off. It wanted to talk and play guessing games." Then he laughs.
That’s my favourite story because Daddy is the hero in it and everyone lives happily ever after.
It can be concluded from the text that ______.
选项
A、the children of the family are disciplined
B、their parents are the nicest in the world
C、Mummy is good at telling jokes
D、Daddy is cautious and happy
答案
A
解析
推珲判断题。由题目顺序直接定位至首段进行试读。第二句提到Mummy and Daddy are important of course and when we’re out we have to behave properly but when we’re at home we play and laugh and have lots of fun,这里的“在外举止适当,在家时游戏玩乐”表明孩子们是懂规矩的,由此可推断出A 为答案。首句指出作者行法:my family is then nicest in the world,但并未说the parents是最好的,选项[B)是绝对项,排除。第三句指出“You spoil them!”Mummy says,and she frowns and folds her arms in front of her but then she laughs and kisses him so l know she’s not really serious,但;不能推出妈妈擅长讲笑话,选项C 为过度推断。第二段首句指出He’s a wonderful Daddy and is always nice and funny,选项D 中的cautious“谨慎的”未提及,排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HwQK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Languageswillcontinuetodiverge.EvenifEnglishweretobecometheuniversallanguage,itwouldstilltakemanydifferentfo
Gunpowderwasdiscoveredinthetwelfthcentury,but______.
Whatistheconversationmainlyabout?
Scientistswhobelievecellphonesaredangeroushavebeenthrowingouthypothesestoexplainawaythenegativeresults.Maybes
Hedivideduphispropertyandgavea______toeachofhischildren.
She_____toseveralnewspaperstokeeptrackofcurrentevents.
Theroughguidetomarketingsuccessusedtobethatyougotwhatyoupaidfor.Nolonger.Whiletraditional"paid"media—suc
Germancourthassentencedasuspectedformerterroristtonineyearsinprisonforherpartinthefailed1988bombinga______
Wheninvitedtotalkabouthisachievements,herefusedtoblowhisown______anddeclinedtospeakatthemeeting.(2008年考试真题)
Thediscoveryofnewoil-fieldsinvariouspartsofthecountryfilledthegovernmentwith_________hope.
随机试题
“诗中有画”“画中有诗”形容的是谁的作品?()
有两个电容器,C1为200V、20μF,C2为250V、2μF,串联后接入400V直流电路中,可能出现的情况是()。
外国资本—帝国主义对近代中国的侵略方式主要有
下列软件中属于数据库管理系统的有________。
临床上判断心脏舒张功能最实用的方法是
关于原始凭证的填制,下列说法中正确的有()。
邓小平理论的科学体系包含的主要内容有()。
有50名学生参加联欢会,第一个到会的女生同每个男生握过手,第二个到会的女生只差1个男生没握过手,第三个到会的女生只差2个男生没握过手,如此等等,最后一个到会的女生和7个男生握过手,那么这50名学生中有几名男生?()
艺术衍生品是艺术作品衍生而来的艺术与商品的结合体,具备一定的艺术附加值。包括经艺术家亲笔签名且限量发行的专供收藏和欣赏的书籍等,印有艺术家代表作品的文具、生活用品、服装服饰以及与艺术元素相结合的具有收藏价值的产品等。根据上述定义,以下不属于艺术衍生品的是
(2016年第35题)结合材料回答问题:2015年1月1日,新环保法正式实施。2月底,环保部相关部门公开约谈L市主要领导。作为新环保法实施后第一个被约谈城市,L市的污染经媒体曝光后引发全国关注。重压之下,L市对57家污染大户紧急停产整顿,对412家重点污
最新回复
(
0
)