首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
I am traveling home. It is bitterly cold and snowy, but the warm train is right on time. I feel pleasantly satisfied as I look o
I am traveling home. It is bitterly cold and snowy, but the warm train is right on time. I feel pleasantly satisfied as I look o
admin
2022-05-23
44
问题
I am traveling home. It is bitterly cold and snowy, but the warm train is right on time. I feel pleasantly satisfied as I look out at the rush-hour traffic on the motorway. I feel more satisfied as I smell fresh coffee. Swiss friends often tell me, proudly, that their rail service is the best, but recently, the Swiss love affair with their railway has turned a little sour.
It all began with the decision to end ticket sales on trains. One cold morning I arrived at my local station to find that the ticket machine was broken. "It doesn’t matter," I thought. I have got a smart phone. That was not as easy as I had hoped, busying myself between the credit card and the phone with freezing cold fingers. But when I got on the train to Geneva I had an e-ticket and I proudly showed it to the conductor. Unfortunately, she told me that my ticket was invalid. Several weeks later a letter arrived from Swiss railways together with a fine for 190 francs($210).
The good people there told me the formal payment for my ticket arrived four minutes after my train left the station. That meant, they said, that I bought my ticket on the train and that was not allowed.
Swiss railways say their policy is designed to protect honest ticket-paying passengers, but it seems that the company is making about $2 million a month from fines.
Although train travel is still popular, those seats do not feel comfortable; the coffee does not smell quite so good—because Swiss railways have lost, for now anyway, something far more precious than $2 million a month— good relations with their customers.
What does the writer think of the policy of Swiss railways?
选项
A、It attracts more people to travel by train.
B、It damages company-customer relations.
C、It makes the company lose a lot of money.
D、It protects honest ticket-paying passengers.
答案
B
解析
根据最后一段“…Swiss railways have lost…good relations with their customers. ”可知,作者认为瑞士铁路局虽然赚到了很多罚款,却失去了和其客户的良好关系,即该政策损害了公司和客户的关系,所以B项正确,C项错误。A项在文中没有提及;D项是瑞士铁路局制定该政策的目的,不是作者的看法。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HxQD777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Regularexercisecanreducethedamagethatlong-termstressmayhaveonourbody.Scientistshavediscoveredthatexercisecan
Thedatatellusthatwhatmattersmostforhappinessisnothavingalotofthingsbuthavinghealthyvalues.
A.Thepollutionoftheenvironmenthasgivenrisetomanyserioussocialproblems.B.Heleftveryearlyforfearofmissingth
Afterall,Ihopecustomerswillbesatisfiedwithournewproducts.
Iamtravelinghome.Itisbitterlycoldandsnowy,butthewarmtrainisrightontime.IfeelpleasantlysatisfiedasIlooko
ElectricUnderground7:30p.m.-1:00a.m.FreeattheCyclopsTheaterDoyouknowwho’splayinginyourarea?We’reb
ElectricUnderground7:30p.m.-1:00a.m.FreeattheCyclopsTheaterDoyouknowwho’splayinginyourarea?We’reb
Trip1OneWeekintheMountainsBringyourstrongshoesandwarmclothesforthiswalkinabeautifulareaoftheGreenMou
Weusebothwordsandgesturestoexpressourfeelings,buttheproblemisthatthesewordsandgesturescanbeunderstoodindi
随机试题
大隐静脉曲张手术后,如无异常下地行走时间是术后()
注射剂特点的错误说法是()
微笑着去唱生活的歌谣。_________,要为别人的悲伤而流;_________,要为善良的心灵而发;_________,给予穷人的贫苦;_________,温暖鳏寡孤独的凄凉。填入画横线部分最恰当的一项是:
王一、张二、李四成立了某有限责任公司,后王五、郑七、周八加入成为股东。以下关于该公司成立和运作过程中发生的如下问题,请正确作出选择。股东王五想把自己在公司里的出资转让给公司外的好朋友马二,股东郑七称无所谓,但并不反对:股东王一和周八表示坚决反对,但是又
根据《建筑工程施工许可管理办法》的规定,若建设工程工期超过1年的,到位资金原则上不得少于工程合同价的( )。
将“3年工龄人员工资表”名称修改为“2014年前入职人员工资表”。
①很多人怀念20世纪50年代的社会风气,认为现在风气变差,并以此为依据,认为现在的年轻人不如老一辈②但实际上,每件事情的影响都有滞后性③换言之,人们所怀念的20世纪50年代的社会主体其实是1900—1920年出生、经历过民国教育的那代人④有人认为师德
根据人对问题思考速度的差异,卡根(J.Kagan)等将认知风格类型划分为
Duetoaconstantly(66)environment,apoorunderstandingoftheuser’sneedsandpreferences,aswellasa(67)ofwillingnessto
Somepeopleassociatemigrationmainlywithbirds.Birdsdotravelvastdistances,butmammalsalsomigrate.Anexampleisthec
最新回复
(
0
)