首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The appeal of advertising to buying motives can have both negative and positive effects. Consumers may be convinced to buy a pro
The appeal of advertising to buying motives can have both negative and positive effects. Consumers may be convinced to buy a pro
admin
2022-10-22
32
问题
The appeal of advertising to buying motives can have both negative and positive effects. Consumers may be convinced to buy a product of poor quality or high price because of an advertisement. For example, some advertisers have appealed to people’ s desire for better fuel economy for their cars by advertising automotive products that improve gasoline mileage. Some of the products work. Others are worthless and a waste of consumers’ money.
Sometimes advertising is intentionally misleading. A few years ago, a brand of bread was offered to dieters (节食者) with the message that there were fewer calories (热量单位,卡路里) in every slice. It turned out that the bread was not dietetic (适合节食的), but just regular bread. There were fewer calories because it was sliced very thin, but there were the same number of calories in every loaf.
On the positive side, emotional appeals may respond to a consumer’ s real concerns, considering fire insurance. Fire insurance may be sold by appealing to fear of loss. But fear of loss is the real reason for fire insurance. The security of knowing that property is protected by insurance makes the purchase of fire insurance a worthwhile investment for most people. If consumers consider the quality of the insurance plans as well as the message in the ads, they will benefit from the advertising.
Each consumer must evaluate her or his own situation. Are the benefits of the product important enough to justify buying it? Advertising is intended to appeal to consumers, but it does not force them to buy the product. Consumers still control the final buying decision.
It can be inferred from the passage that a smart consumer should ________ .
选项
A、think carefully about the benefits described in the advertisements
B、guard against the deceiving information of advertisements
C、be familiar with various advertising strategies
D、avoid buying products that have strong emotional appeal
答案
A
解析
文章最后一段中提到“ Each consumer must evaluate her or his own situation. Are the benefits of the product important enough to justify buying it?” 可见消费者在购物之前应仔细考虑商品本身是否确实值得购买? 故选 A?
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/I0SD777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
前趋图(PrecedenceGraph)是一个有向无环图,记为:→={(Pi,Pj)|PimustcompletebeforePjmaystart)。假设系统中进程P={P1,P2,P3,P4,P5,P6,P7},且进程的前趋图如下:那么
Earlycomputernetworksusedleasedtelephonecompanylinesfortheirconnections.TheU.S.DefenseDepartmentwasconcemedabout
Miserabilists’fearofchange;idealists’hopeforabetterworld;anall-purposeadultnostalgiaforlostyouth;allthesethin
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【C1】________peoplegetold
Inperiodofthesummerholidaystherewillbearevisedschedule(修改过的时刻表)ofser-vicesforthestudents.Changesfordining-ro
Manycreativephotographersweredelightedtofindininstantphotographyamodethatencouragedthemtostopviewingphotograph
Ifthistechniqueshouldbeextendedtoothercropplants,therateofproduction________inthisarea.
Thefruit________nice,but________terrible.
A—childrennotadmittedI—night-servicewindowB—handlewithcareJ—camerasforbiddenC—parking
Travellingthroughthecountryacoupleofweeksagoonbusiness,IwaslisteningtothetalkofthelateUKwriterDouglasAdam
随机试题
简述胎盘早剥的处理原则。
慢性胎儿窘迫最常见的原因是
患者,女,28岁。上前牙龋坏因中龋曾于2个月前做过直接修复,昨晚发生自发性疼痛,冷热刺激加重疼痛。检查:近中邻面见树脂样充填体,叩(±),冷试引起疼痛,刺激去除后痛持续一段时间。病史记录:2个月前做齿龋充填诊断
此患者最可能的诊断为:术后化疗首选方案为:
A.外用杀虫止痒,内服壮阳通便B.解毒杀虫,燥湿止痒,止血止泻,清热消痰C.外用攻毒杀虫,内服利水通便D.解毒,杀虫,燥湿祛痰,截疟定惊E.通络散结,消肿定痛明矾
在办理房屋产权登记时,填报的房屋面积数据应是()。
根据《房屋建筑与装饰工程工程量计算规范》(GB50854—2013),压型钢板楼板清单工程量计算应()。
在某年的夏季潮汛中,高三学生晶晶所在的村子被大水淹没,庄稼颗粒无收,家中的用具也被洪水卷走,生活陷入了困境。最严重的是,晶晶这一年要参加高考,生活的困难让她无心复习迎考。眼看几年苦读等来的高考机会将错过,晶晶及其父母都十分焦虑。乡民政科工作人员老黄在组织发
中共中央政治局4月23日召开会议,研究加强()和网络文比建设工作。
构成计算机软件的是
最新回复
(
0
)