首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
There is no creature that does not need sleep or complete rest every day. If you want to know why, just try going without sl
There is no creature that does not need sleep or complete rest every day. If you want to know why, just try going without sl
admin
2012-12-31
28
问题
There is no creature that does not need sleep or complete rest every day.
If you want to know why, just try going without sleep for a long period of time. You will discover that your mind and body would become too tired to work properly. You would become irritable and find it hard to think clearly or concentrate on your work. So sleep is quite simply the time when the cells of your body recover from the work of the day and build up supplies of energy for the next period of activity.
One of the things we all know about sleep is that we are unconscious in sleep. We do not know what is going on around us. But that doesn’t mean the body stops all activity. The important organs continue to work during sleep, but most of the body functions are slowed down.
For example, our breathing becomes slower and deeper. The heart beats more slowly, and the blood pressure is lower. Our arms and legs become limp(柔软的) and muscles are at rest. It would be impossible for our body to relax to such an extent if we were awake. So sleep does for us what the most quiet rest can not do.
Your body temperature becomes lower when you are asleep, which is the reason people go to sleep under some kind of covers. And even though you are unconscious, many of your reflexes(习惯性思维) still work. For instance, if someone tickles(使觉得痒) your foot, you will put it away in your sleep, or even brush a fly from your forehead. You do these things without knowing it.
Sleep helps your body to relax to such an extent ______.
选项
A、that any rest can reach
B、that no rest can have the same effect
C、that you will never need any rest
D、that you will need the most quiet rest
答案
B
解析
文章第四段最后一句的意思是:睡眠给我们提供了最安静的休息也无法提供的东西。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/I5eC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Itisuseless______aboutthispointnow.
Thereseemsnevertohavebeenacivilizationwithouttoys,butwhenandhowtheydevelopedisunknown.Theyprobablycameabout
Theworlditselfisbecomingmuchsmallerbyusingmodemtrafficandmodemcommunicationmeans.Lifetodayismucheasierthani
Smokingisconsidereddangeroustothehealth.Alltheshopsare【56】tosellcigarettestochildren.Ourtobacco-seller,Mr.Jo
Ihavemadea(n)______formymothertoseethedentistat5o’clocktomorrow.
TheEnglish,asarace,havethereputationofbeingverydifferentfromallothernationalities.Includingtheircloseneighbors
Theyear2000willbringbigchangesincommunicationCellphoneswillbesmallenoughtocarryinyourpocket.Videophoneswill
Allthereferencebooksshouldbemade______totheteachersandstudentsinouruniversity.
Inordertolearnaforeignlanguagewell,itisnecessarytoovercomethefearofmakingmistakes.Iftheprimarygoal(目标)of
WhenanNBAplayerisyoung,hethinkshecanwinthechampionshipbyhimself.Itisonlylaterwhenhehasagedandbeenthroug
随机试题
中国甲公司与韩国乙公司发生买卖合同纠纷,在中国仲裁过程中,乙公司申请财产保全,即要求扣押甲公司在某港口的一批机器设备。仲裁委员会对此申请应如何处理?
关于摔伤及骨折,下列叙述不正确的是()。
甲乙丙丁4人组成一个运输有限合伙企业,合伙协议规定甲、乙为普通合伙人,丙、丁为有限合伙人。某日,丁为合伙企业运送石材,路遇法院拍卖房屋,丁想替合伙企业竞买该房,于是以合伙企业的名义将石材质押给徐某,借得20万元,竞买了房子。徐某的债权若得不到实现,应当向谁
在项目实施及评价总结阶段,有效的监督是实施机构改善项目()的重要基础。
保险合同是()合同。
自20世纪80年代初以来,西方国家掀起了一场以()为主要目标的金融自由化运动。
皮亚杰认为影响儿童心理发展的基本因素包括()
秋冬行刑制度始于()
Formillionsofyearsbeforetheappearanceoftheelectriclight,shiftwork,allnightcableTVandtheInternet,Earth’screa
A、Businesspassengers.B、Leisurepassengers.C、Theincreasedprice.D、Thecargoshipments.B文章提到在过去的50年里,航空业的大趋势是由国企向独立的营利性公司转变,
最新回复
(
0
)