首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For American’s high school seniors, April is the cruelest month. That’s when colleges flood postal system with news of who has w
For American’s high school seniors, April is the cruelest month. That’s when colleges flood postal system with news of who has w
admin
2013-06-17
51
问题
For American’s high school seniors, April is the cruelest month. That’s when colleges flood postal system with news of who has won a place in next fall’s freshman class. For more than a few families, a difficult decision will follow: is it worth paying some $125,000 to give their child an education at an elite private college? Or would her future be just as bright if she went to a less expensive school?
These questions have no easy answers. It is tree that big law firms as well as those leading American establishments—Sullivan & Cromwell—a gilt-edged diploma is a distinct advantage. However, there is plenty of evidence to prove that an elite education is not that necessary. According to a survey by Fortune, the majority of top CEOs did not attend an elite college(though a small number did.)
So what kind of return is there likely to be on that $125,000 investment? On average, a person with an undergraduate degree now earns almost twice as much as someone with only a high school diploma. Some researchers found that those who attend more prestigious schools reported higher earnings.
Then Alan Krueger, an economist at Princeton and Dale, a researcher designed a study. They found no economic advantage in attending a selective college. Their study looked at freshman class at 30 schools, ranging from Yale to Denison. Krueger and Dale’s research while intriguing is not definitive. Even they themselves find it odd that the results seem to show that while there is a correlation between college selectivity and future income, the more a college costs, the higher the earning of its graduates.
Critics have questioned their research—the limited number and range of schools evaluated, and conclusions. Under such circumstances, it is hard to say which is right and which is wrong. What can be said is that 1) An elite education gives students—especially less rich ones—better access to certain kinds of elite jobs. 2) There is no economic advantage to choosing an expensive, but not very good private schools. 3) Talented students everywhere rise to the top. So the future is in the hands of young men themselves.
选项
A、Because April is the month when they have the college entrance examination.
B、Because April is the time when the high school will decide whether they can graduate or not.
C、Because April is the time for high school seniors to find jobs.
D、Because April is the month for colleges to inform the students who will have the chance to have further education.
答案
D
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IAM7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、215,000.00B、Lessthan250,000.C、Morethan350,000.D、About300,000.D细节题。本文介绍美国家庭教育(home-schooling)这一文化现象。本题考的是数字,所以应在选项旁注明
A、Dinners.B、Movies.C、Novels.D、Classes.B细节题。选项为一些活动内容,可以预测问题是在博物馆里可以参加哪些活动。作为文章最后一题,应重点关注结尾处的列举,其中B与文中的filmshowings同义,为答案。虽然
EightThingsSuccessfulPeopleDoDifferentlyWhyhaveyoubeensosuccessfulinreachingsomeofyourgoals,butnotothers
A、Two.B、Four.C、Eight.D、Twelve.B题目询问男士还要复习几个单元。关键是听到“考试内容为全部的12个单元”和“我以为只包括前面的2/3”,可判断选项B(4个单元)正确。
MoreandmoreAmericansarereadingtheirowncreditreport.Creditreportsare【B1】______bylenderstodecidehowriskyitwoul
MoreandmoreAmericansarereadingtheirowncreditreport.Creditreportsare【B1】______bylenderstodecidehowriskyitwoul
PresidentBushhasproposedtoincreasethestudyofforeignlanguagesinAmericanschools.ThenewplaniscalledtheNatio
PresidentBushhasproposedtoincreasethestudyofforeignlanguagesinAmericanschools.ThenewplaniscalledtheNatio
随机试题
社会主义法制建设的基本要求是:有法可依,有法必依,执法必严,违法必究。对此,下列哪一选项表述是不准确的()
计算二重积分(χ2+y)dχdy,其中D为曲线y=χ2与χ=y2所围成的区域.
与全口义齿前牙大小的选择无关的是
下列各句中,加点的词语使用不恰当的一项是()。
以下属于对流转额课税的有()。
提出快速联想策略和头脑风暴法的是()。
面对预算困难,W国政府不得不削减对于科研项目的资助,一大批这样的研究项目转而由私人基金资助。这样,可能产生争议结果的研究项目在整个受资助研究项目中的比例肯定会因此降低,因为私人基金资助者非常关心其公众形象,他们不希望自己资助的项目会导致争议。以下哪项是上述
(2012年试题,三)设随机变量X与Y相互独立且分别服从正态分布N(μ,σ2)与N(μ,2σ2),其中σ是未知参数且σ>0.设Z=X—Y设Z1,Z2,…,Zn为来自总体Z的简单随机样本,求σ2的最大似然估计量[*];
下列叙述中正确的是()。
Areyoulivingyourlifetothefullest?Areyouhappywithwho,what,orwhereyouaretoday?Areyoudoingwhatyoulove?
最新回复
(
0
)