首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) It has long been believed that the smartphones in our pockets are actually making us dumber; but now there is evidence for i
(1) It has long been believed that the smartphones in our pockets are actually making us dumber; but now there is evidence for i
admin
2022-09-29
45
问题
(1) It has long been believed that the smartphones in our pockets are actually making us dumber; but now there is evidence for it.
(2) The constant presence of a mobile phone has a "brain drain" effect that significantly reduces people’s intelligence and attention spans, a study has found.
(3) Researchers at the University of Texas discovered that people are worse at conducting tasks and remembering information if they have a smartphone within eyeshot. In two experiments they found phones sitting on a desk or even in a pocket or handbag would distract users and lead to worse test scores even when it was set up not to disturb test subjects.
(4) The effect was measurable even when the phones were switched off, and was worse for those who were deemed (认为) more dependent on their mobiles.
(5) "Although these devices have immense potential to improve welfare, their persistent presence may come at a cognitive (认知的) cost, " said Dr. Adrian Ward, the lead author of the study. "Even when people are successful at maintaining sustained attention—as when avoiding the temptation to check their phones—the mere presence of these devices reduces available cognitive capability."
(6) The researchers tested 520 university students on their memory and intelligence when in the presence of a smartphone to see how it affected them.
(7) Participants were told to complete tests in mathematics, memory and reasoning with their smartphones either on their desk, in their bag or pockets, or in another room, and with alerts turned off so as not to distract students.
(8) Those who had their phones on the desk recorded a 10 percent lower score than those who left them in a different room on operational span tasks, which measures working memory and focus. Those who kept their phones further out of sight in their pockets or their bags scored only slightly better than when phones were placed on desks.
(9) The researchers found that the negative effect of having a phone within eyeshot was significantly greater among those who said they were dependent on their smartphones. Participants who had expressed sympathy with phrases such as "I would have trouble getting through a normal day without my cellphone" and "using my cellphone makes me feel happy" performed as well as others when their phone was in a different room, but worse when it was placed on their desk.
(10) The study also found reaction speeds to be affected, with students who had their phone on the desk responding more sluggishly in high-pace tests.
(11) It even found that phones can even distract users even when they are turned off and placed face down. Those with phones outside of the room "slightly outperformed" those with switched off devices.
(12) The researchers said the effect arises because part of a smartphone users’ mind is dedicated to trying to not think about distractions such as whether they have any messages when the handset (手机) is in their line of sight.
(13) "We see a linear trend that suggests that as the smartphone becomes more noticeable, participants’ available cognitive capacity decreases, " said Ward. "Your conscious mind isn’t thinking about your smartphone, but that process—the process of requiring yourself not to think about something—uses up some of your limited cognitive resources. It’s a brain drain."
(14) Similar research has previously showed smartphones can have a "butterfly brain effect" on users that can cause mental blunders. (本文选自 The Telegraph)
Which of the following is INCORRECT according to the research?
选项
A、Users addictive to smartphones were more adversely affected by visible phones.
B、The smartphone addicts with phones outside the room underperformed others.
C、Participants with their phones on the desk reacted more slowly.
D、Subjects’ attention is still diverted by the powered-off face-down phones.
答案
B
解析
细节题。原文第九段第一句提到,研究人员发现位于视野内的手机对那些自称依赖智能手机的人产生的负面影响明显更大,紧接着第二句对这一结论进行了具体的怨释:曾对“如果没有手机,我将很难度过正常的一天”和“玩手机让我感到很开心”等话语表示深有同感的测试对象,在其手机位于另一个房间时表现得和其他人一样好,但是当手机放在桌上时,则表现得比其他人差。由此可知,当手机在房间外面时,智能手机的依赖者们表现得和其他人一样好,而不是较差,B与原文表述不符,故B为答案,同时排除A。第十段提到研究还发现反应速度也受到手机影响,把手机放在桌上的学生在快速测试中的反应更为迟缓,C与原文表述相符,故排除;第十一段第一句指出研究甚至发现,即使手机已关机并且屏幕朝下放着,它们也能让使用者分心,由此可知,测试者们的注意力仍然会被已关机并且屏幕朝下放着的手机转移,故排除D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IHkK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
We_____lastnight,butwewenttotheconcertinstead.
A、57.B、43.C、33.D、15.B①选项都是数字,听音时注意这几个数字分别是什么数目。②对话开头男士问女士的书单是什么样,女士说没有男士的长,但也多,有43本书,所以选B项43。A项57是男士书单上书的数目。
A、Byannouncingitattheendoftheplay.B、Bymakingaspeechattheendoftheplay.C、Byputtinganacknowledgmentinthepr
A、OnFridayevening.B、OnSaturdayafternoon.C、OnSaturdaymorning.D、OnFridaymorning.B①选项都是时间短语,注意对话中的相关内容。②女士在对话中说会在周六下午把东
A.techniqueB.processesC.testedD.procedureE.typicallyF.smallG.competentH.gainI.vagueJ.affluentK.sugg
Duetooverpopulation,problemslikepoverty,unemploymentandlowpercapitaincome______.
Withmorecollegegraduatesbecomingentrepreneurs,manycollegestudentsarealsowonderingwhethertheyshouldquitschoolto
A.actionB.butC.distractedD.absurdE.analogiesF.pullG.copyH.authorsI.concentratedJ.appearedK.livelyL
Shereallywantedtosaysomethingatthemeeting,buteventually______fromit.
WashingtonUniversityinSaintLouis,Missouri,isamedium-sizeduniversity.Ithaseleventhousandstudents.Twelvepercentof
随机试题
与CT诊断定性无关的因素是
京巴犬,3岁,患病6月余,体瘦毛焦,食少,久泻不止,粪便稀溏,舌淡苔白,脉细。该病证的治法为()
患儿,男性,11岁。皮肤紫癜反复出现3年余,瘀斑、瘀点颜色紫黯,间或出现鼻衄、齿衄,面色萎黄,神疲乏力,食欲缺乏,头晕、心慌,舌淡苔薄,脉细无力。应首选的方剂是()
某测绘公司承接了某城市新区内1:500数字线划图(DLG)的修测任务。有关情况如下:1.新区概况新区面积约8km3,对原有的一些主要建筑物、道路和公园绿地进行了保留和整治,同时新建了大量的高层新写字楼、住宅小区及道路交通设施等。
定额本票面额分别为()。
以下( )属于车辆第三者责任保险中的“第三者”。
根据教学评价资料的处理方式,以学生学业水平考试结果进行的教学评价是()。
下列叙述中正确的是
Althoughheknewlittleaboutthelargeamountofworkdoneinthefield,hesucceeded______othermorewell-informedexperiment
Aguideorapersonwhoisworking______.Very______.
最新回复
(
0
)