首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For Love or Money Sports is one of the world’s largest industries, and most athletes are professionals who are well paid for the
For Love or Money Sports is one of the world’s largest industries, and most athletes are professionals who are well paid for the
admin
2009-06-15
64
问题
For Love or Money
Sports is one of the world’s largest industries, and most athletes are professionals who are well paid for their effort. Because an athlete succeeds by achievement only not by economic background or family connections—sports can be route to wealth, and many athletes play more for money than for love.
(1)In the ancient Olympics the winner got only a wreath (花冠) of olive leaves. Even though the winners became national heroes, the games remained amateur for centuries.(2)As time passed, however, the contests became increasingly less amateur and cities began to hire athletes to represent them.(3)
In 1896, the Olympic games were received with the same goal of pure amateur competition. The rules bar athletes who have ever received a $ 50 prize or an athletic scholarship, or who have spent four weeks in a training camp.(4)He was Spiridon Loues. He won the marathon race. After the race, a rich Athenian offered him anything he wanted. A true amateur, Loues accepted only a car and a horse.(5)But Loues was an exception and now, as the Chairman of the German Olympic Committee said, "Nobody pays any attention to these rules." Many countries pay their athletes to train year-round, and Olympic contestants are eager to sell their names to companies that make from ski equipment to breakfast cereals.
A. Athletes won fame, but no money.
B. This has not always been true.
C. Then he gave up running forever.
D. At least one competitor in the 1896 games met all these qualifications.
E. Olympics has become the biggest games in the world.
F. By the fourth century A. D. the Olympics were mined, and they were soon ended.
选项
答案
A
解析
对比剩下的备选项中的核心词和句意直接排除C (前文中没有与he呼应的结构),D (后文中没有提到“哪个competitor”),E(E的时态不吻合:空格前后都是一般过去时态),F(F的语意和前后文不一致)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IK2d777K
本试题收录于:
职称英语卫生类C级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类C级
职称英语
相关试题推荐
Lookatthefollowingstatement:Beingcreativeisthekeytocareersuccess.Doyouagreeordisagreew
1.AccordingtotheWallStreetJournal,"Moreandmoreshoppersarebypassinghouseholdnamesforthecheaper,no-nameproducts
1.Ofalltheareasoflearningthemostimportantisthedevelopmentofattitudes.Emotionalreactionsaswellaslogicalthoug
Youwillhearfivepeopletalkingabout"WhetherTheyWriteforThemselvesorforTheirReaders".Forquestions9~13,choos
A"historicallyminded"researcher______.InParagraph1theauthormeanstoillustratethat______.
A.Morrison’sSurveyandFindingsB.CommentsonCurrentGuidelinesC.TheRelationofSexuallyTransmittedDiseasestoIUDComp
Healthworkersthemselvesareawareoftheimportanceofcontinuedtraining.Writtenmaterialsconstitutethebestformofcont
FlorenceNightingalewasbornintoarich______.ItwasnotuntilthewarwithRussiathatNightingale______.
Theseriouslydepressedpersonseeshimselfinaverynegativeway.Heissurethatheisaloneandhopeless.Heoftenblameshi
WhatMakesaSoccerPlayerGreat?Soccerisplayedbymillionsofpeopleallovertheworld,buttherehaveonlybeenfewpl
随机试题
有关干预性研究特点的描述,错误的是
A.牙源性B.腺源性C.损伤性D.血源性E.医源性新生儿颌骨骨髓炎感染多为
下列关于公民的民事权利能力的表述,正确的是( )。
律师接受律师事务所安排办理业务后,律师事务所可以因某些情况的出现终止其代理工作。但发生下列哪一种情况时,不得终止承办律师的代理工作?
保证人和债权人可能就下列哪些合同,签订最高债权额保证合同?()
房地产经纪人是指()。
防病毒卡能够()。
①果戈理!少年和青年,男子和妇女,掌握知识为时不久的中学生和熟悉生活、聪慧颖悟的老者的永恒旅伴。②一旦果戈理渗入我们的心灵,他已然永不离去,而是永久在我们的意识和心中定居,并且像在家里那样在那里生活着——异常果敢,从容安适。③仿佛这全然不是
Inarareunanimousruling,theUSSupremeCourthasoverturnedthecorruptionconvictionofaformerVirginiagovernor,Robert
以下不属于无线局域网应用领域的是______。
最新回复
(
0
)