首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They will take a flight and go to a faraway place. B、They will try their best to get rid of the sounds. C、They will faint as s
A、They will take a flight and go to a faraway place. B、They will try their best to get rid of the sounds. C、They will faint as s
admin
2022-08-21
36
问题
Let’s say you hear people chewing gum or clicking pens. Just for fun, try it now. How do you feel? Well, UCL scientists have found that people who find the sounds of chewing gum or pen clicking unbearable have a genuine brain abnormality.
While many people find hearing people eat annoying or pen clicking troubling, others who suffer from misophonia report feeling disgust when exposed to the noises.
Referring to "trigger sounds, " people with misophonia can respond with an intense "fight or flight" reaction.
Now researchers at Newcastle University have reported finding a difference in the frontal lobe in misophonia sufferers, suggesting it is a genuine condition where medical opinion in the past has been skeptical.
Writing in the journal Current Biology, they found changes in the brain activity when a trigger sound is experienced.
They also found people with misophonia experienced an increased heart rate and sweated when they were confronted by a trigger sound.
Researchers found a difference in the "emotional control mechanism" that causes their brains to go into overdrive on hearing trigger sounds.
Dr. Sukhbinder Kumar, from the Institute of Neuroscience at Newcastle University, said: "For many people with misophonia, this will come as welcome news as for the first time we have demonstrated a difference in brain structure and function in sufferers. This study demonstrates the critical brain changes as further evidence to convince a skeptical medical community lhat this is a genuine disorder. "
Tim Griffiths, Professor of Cognitive Neurology at Newcastle University and UCL, said: " I hope this will reassure sufferers. I was part of the skeptical community myself until we saw patients in the clinic and understood how strikingly similar the features are. "
One misophonia sufferer said her GP laughed when she told him about her symptoms.
Olana Tansley-Hancock, 29, from Ashford in Kent, was eight years old when family meals became unbearable for her.
She said: "The noise of my family eating forced me to retreat to my own bedroom for meals. "
The issue came to a head when she went to university and had to move train carriages seven times because the noise of people eating and rustling papers was unbearable.
" When I saw my GP at the time, he laughed at me, " she said.
"Then I tried a counsellor but in my case, that made it worse as it made me even more sensitive to sound. "
After researching misophonia, she has changed her lifestyle, reducing her caffeine and alcohol intake and uses headphones when visiting the cinema.
She said: "This research is a huge relief as it shows there is a physical basis for misophonia which should help others understand the condition. It also opens up the opportunity for better management. "
Questions 16 to 18 are based on the recording you have just heard.
16. What is misophonia?
17. What do people with misophonia do when trigger sounds appear?
18. What is the main cause of misophonia?
选项
A、They will take a flight and go to a faraway place.
B、They will try their best to get rid of the sounds.
C、They will faint as soon as they hear the sounds.
D、They will have some pills to fight against the symptoms.
答案
B
解析
原文中提到,恐音症患者听到触发他们疾病的声音时会有强烈的“要么战斗要么逃跑”的反应。由此可知,当听到这种声音时,恐音症患者会起来反抗或者直接逃离。因此答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IOx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Thesalary.B、Theholiday.C、Theworkingenvironment.D、Themedicalbenefit.D
A、10:30PM.B、11:00PM.C、11:30PM.D、12:00PM.D男士说,餐馆周末的营业时间一直到午夜,即12:00pm。故答案是D。关键是分辨weekdays和weekend的不同营业时间,做笔记时要迅速和完整地记下细节,例如:w
A、10:30PM.B、11:00PM.C、11:30PM.D、12:00PM.D男士说,餐馆周末的营业时间一直到午夜,即12:00pm。故答案是D。关键是分辨weekdays和weekend的不同营业时间,做笔记时要迅速和完整地记下细节,例如:w
A、Thesoundofwavesistoonoisy.B、Theexperimentmaypollutethewater.C、Thesoundofwavesmayharmseaanimals.D、Thesea
A、Waterpollution.B、Plasticproblems.C、Savingseaanimals.D、Recyclingplasticbags.B
A、3months.B、6months.C、9months.D、12months.D对话提到,合同的期限是12个月,故答案为D。注意对时间方面的细节做笔记,并留意是否需要计算。数字题里经常出考点的是一些表示数量的特殊名词,例如quarter
A、Onehour.B、Twohours.C、Threehours.D、Fourhours.B男士说观鲸之旅1点出发,3点回来,一共2个小时;而且女士两次提到twohours,故选B。
A、BecauseheusedtoliveinFrance.B、BecausehelikeschattingwithFrenchpeople.C、BecausehestudiesFrenchatschool.D、Be
A、Mr.Lee.B、Hiscoach.C、Himself.D、Hismother.D
随机试题
常用的描述样本离散程度的变量不包括
Thefirsttruepieceofsportsequipmentthatmaninventedwastheball.InancientEgypt,aseverywhere,pitchingstoneswa
激素替代治疗的禁忌证没有
扩张动脉而治疗心衰的药物是扩张静脉而治疗心衰的药物是
(2011年)案情:陈某因没有收入来源,以虚假身份证明骗领了一张信用卡,使用该卡从商场购物10余次,金额达3万余元,从未还款。(事实一)陈某为求职,要求制作假证的李某为其定制一份本科文凭。双方因价格发生争执,陈某恼羞成怒,长时间勒住李某脖子,致其
某上市公司的资产为1000万元,其中债务资本为600万元,去年该公司的税后净利润为160万元,总资产周转率为1.6次/年,那么该公司的年销售净利润率为()。
下列各项中,属于期间费用的有()。
皮肤美是人体美的一种重要表征。面部皮肤是最引人注目的地方,健美的面部皮肤可增添人的姿色,反映人体的健康状况与精神面貌。中国大多数人属黄色人种,光洁柔润、白里透红的颜面,是历来为人们所称道、羡慕和追求的。关于这段话,下列说法不正确的是()。
聪明愚蠢
下列()不属于管理信息系统开发的前提和策略。
最新回复
(
0
)