首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They are allergic to meat, fish and other animal products. B、They cannot get over the brutal scenes of killing animals. C、Some
A、They are allergic to meat, fish and other animal products. B、They cannot get over the brutal scenes of killing animals. C、Some
admin
2016-12-18
57
问题
Choosing what to eat is no longer as easy as it once was. Stores offer all kinds of foods and snacks and we have to make many choices. When we choose what to buy and eat, we had better think about if the food will give us the nutrients we need.
Some nutrients help build our body and make it stronger.[12]Protein, for example, is good for our muscles. Fish, meat and beans contain lots of protein. Calcium, which is found in eggs, milk and other dairy products, is good for our bones and teeth. We should also eat carbohydrates, the main fuel for our body, which we can get from bread, rice and noodles. Other nutrients help keep our body functioning well. Vitamins, fibre and minerals, which we can get from eating vegetables and fruits, help our body fight disease and give us energy.
But the choices we make are not just about nutrition. Many people today make choices about their eating habits based on what they believe. Eating habits become part of who we are: people become vegetarians either because they believe it is healthier not to eat meat or because they do not think we should kill animals for food. We also make choices based on how the products are grown or made: environmentally friendly foods, or "eco-foods", are made by companies who have tried to use green and clean ways to make the foods. Organic vegetables are vegetables that are grown without chemicals which can be harmful to human beings and the environment.
12 What does the speaker say about protein?
13 What should we eat in order to keep our body functioning well?
14 What do we learn about the vegetarians?
15 What is said about the "eco-foods"?
选项
A、They are allergic to meat, fish and other animal products.
B、They cannot get over the brutal scenes of killing animals.
C、Some of them think it is morally wrong to kill animals for food.
D、Some of them believe it is healthier to eat meat and beans.
答案
C
解析
在谈到vegetarians(素食者)时,短文提到,他们当中有些人认为吃素比吃荤更健康,也有人认为不应该将动物作为食物。C“他们当中的一些人认为以动物作为食物在道德上是不对的”符合题目要求。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IWF7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
19世纪初,清王朝迅速衰败。英国在这一时期向中国输入大量鸦片(opium),清政府力图查禁鸦片。英国为保护鸦片贸易,于1840年对中国发动了侵略战争,清政府最后同英国政府签订了丧权辱国的《南京条约》(TreatyofNanking)。鸦片战争之后,英、
西柏坡原是一个普通的小山村,坐落在河北省平山县。在抗日战争时期,这里就是老革命根据地之一。自1948年5月至次年3月间,这里成为中共中央和中国人民解放军领导中国革命的中心。从这里,中国共产党走出深山,走向全国胜利,创建了中华人民共和国。西柏坡纪念馆占地面积
Howmanytimeshaveyouheardtheexpressionthatmostpeoplespendmoretimeplanningtheirvacationthantheydoplanningthei
TheevidencehasgottenmuchstrongerthatasubstanceknownasC-reactiveproteinmaybeeverybitasimportantascholesterol(
TheMostImportantSkillsforModernPeople1.随着科技的发展,现代人的技能也随之变化2.有人认为外语、计算机等技能很重要,也有人认为沟通技能更重要3.在我看来……
A、Parents.B、Children.C、Payscales.D、Managementsystems.C事实细节题。本题问的是选项中哪项是年轻女性事业发展的障碍。文中提到,在被问及职业发展的障碍时,12%的人认为是婚姻,19%的人认为是生育
Alzheimer’sdisease(老年痴呆症)ismostlyaconditionofoldage.Sincelife【B1】_____isgettinglongeraroundtheworld,thenumberof
Knowledgemaybeacquiredthroughconversation,watchingtelevisionortravelling,butthedeepestandmostconsistentwayisth
HereareSofiaFranco,thefoodwriterandstylist’stop11tipsforahealthydiet:1.Drinklotsofwater.Takea1.5literbo
随机试题
与“隐性课程”相对应的是()
白居易在登上庐山时写下:“人间四月芳菲尽,山寺桃花始盛开”。产生诗中景象的原因是()。
关于法的适用与法律论证,下列哪些说法是错误的?(2009年卷一56题,多选)
粗面和细面板材常用于室外( )。
企业发生的下列事项中,应作为重要差错更正的有()。
图文声像导游具体包括()。
一般资料:求助者,女性,37岁,已婚,本科学历,某银行职员。案例介绍:求助者曾任某银行部门经理,非常要强,工作积极努力。一个多月前参与银行高级岗位竞聘,不但没有成功,反而失去了原有的经理职位,成为一名普通员工。求助者认为领导偏心,认为以前自己坚持
教育目的
按照需求功能的不同,信息系统已经形成多种层次,计算机应用在管理方面始于()。
打开考生文件夹下的演示文稿yswg.pptx,按照下列要求完成对此文稿的修饰并保存。为整个演示文稿应用“平衡”主题。全部幻灯片切换方案为“揭开”,效果选项为“自项部”。放映方式为“观众自行浏览”。
最新回复
(
0
)