首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It was fantastic. B、It was OK. C、It was annoying. D、It was money-saving. B由原文可知,男士在爱尔兰上学时,几乎所有的学校都有校服,所以这对他们来说很正常。他认为穿校服挺好的,虽然
A、It was fantastic. B、It was OK. C、It was annoying. D、It was money-saving. B由原文可知,男士在爱尔兰上学时,几乎所有的学校都有校服,所以这对他们来说很正常。他认为穿校服挺好的,虽然
admin
2022-09-30
16
问题
W: Marion, at the school you work at, do the children wear uniforms (校服)?
M: Yes, they do.
W: Ah, that’s terrible.
M: Do you think so?
W: Yeah.
M: I think it’s a good thing that they wear uniforms for them and for their parents too.
W: Why?
M: Well, because when they wake up in the morning, they don’t have to think about what they wear for that day. So, it saves time. They can have extra time in bed maybe. And for their parents, it saves them a lot of money, I think.
W: I see, but I disagree. First of all, when children are young, they start to become creative for the first time. So, just by choosing what they’re going to wear every day, they can show their creativity, or their individuality (个性,特征), you know. Also, it helps students learn to make choices and to make decisions for themselves.
M: I think they can learn how to choose in other ways, maybe, like books or even food. Did you wear a uniform when you were at school?
W: No, I didn’t. And looking back, I’m glad I didn’t. Because you know, your clothes reflect your personality, and I think that it’s important for kids to be able to show how they are as a person through their clothes.
M: But maybe if you can show your personality in getting along with people, then that’s a bit better, I think.
W: That’s a good point. I guess I just can’t imagine wearing a uniform every day. Plus, I mean, if you wear a uniform every day, it must get really old, really repetitive, you know, wearing the same thing again and again and again. I think mentally (精神上地), that can be tiring.
M: I think that it might be tiring or worrying mentally if you, for example, see other children in your school who have nicer clothes, more expensive clothes, and your parents can’t afford those kinds of clothes. Then it makes you feel left out when you’re a child, and that’s really, really awful if you feel that way.
W: Well, did you wear a uniform?
M: Yes. I went to school in Ireland, and almost all schools have uniforms, so for us it was very normal. I thought it was OK, and sometimes you do get bored. But I think overall it saved us time in the morning, which is good.
W: Well, that’s reasonable. Sounds like it is not so bad to wear uniforms. I have kind of changed some of my opinions.
M: Really? I feel happy to hear that.
6. Why does the man think that wearing uniforms is good for students?
7. Why does the woman think that choosing what to wear is good?
8. What does the man suggest students do to show their personality?
9. Which is NOT the disadvantage the woman says about wearing a uniform every day?
10. How did the man feel about wearing a uniform when he was at school?
选项
A、It was fantastic.
B、It was OK.
C、It was annoying.
D、It was money-saving.
答案
B
解析
由原文可知,男士在爱尔兰上学时,几乎所有的学校都有校服,所以这对他们来说很正常。他认为穿校服挺好的,虽然有时确实会觉得乏味,但是总体而言,这很节省早晨的时间。因此答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IXkK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A.aimB.argueC.reducingD.becauseE.reflectsF.strengthG.seekingH.availableI.respondJ.complyK.readL.l
A、Usetheapp.B、Cometothecirculationdesk.C、Callthelibrary.D、Askafriendforhelp.B①选项都是动词短语,预测问题可能与行为动作相关。②听对话可知,男士准备
A、HetaughtEnglishatacommunitycollege.B、HetaughtthestudentshowtocookinEnglish.C、Heworkedasalanguageteacheri
Studentswhoarecaughtcheatingduringnationalexamscouldendupfacingbetweenthreeandsevenyearsinprison,accordingto
A、Thestaffcanfeelmorerelaxed.B、Customerswillbecomedelighted.C、Customerstendtoreducepressure.D、Workersareproudo
VideoGameAddiction1.AglobalandseriousproblemAddictionoccurmorelikelyat【T1】【T1】______【T2】ofvideogamersaddicted【T
Frankalmostneverreceivedanyeducation,_____?
A.incomeB.polarizationC.transformationsD.oldE.changesF.worseG.relaxedH.therebyI.divisionJ.accompanying
A、Russia.B、SaudiArabia.C、Canada.D、TheUnitedStates.D细节题。根据句[9]可知,北美洲消耗掉了全球三分之一的石油,其中消耗最多的是美国,其每年人均消耗459加仑汽油。因此,D为答案。
Americansarepeopleobsessedwithchild-rearing.Intheirbooks,magazines,talkshows,parenttrainingcourses,WhiteHousesc
随机试题
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesandtoblamethemformostofthemisunderstandingsbetw
虚证晕厥的配穴为
A.变质性炎B.卡他性炎C.假膜性炎D.肉芽肿性炎E.化脓性炎伤寒
下列行为中,依法构成强奸罪的有:
建筑装饰装修工程施工()不经穿管直接埋设电线。
以下各项不属于素质测评中对员工进行分类的标准的是()。
求I=,其中∑为上半球z=的上侧,a>0为常数.
Forachild,happinesshasamagicalquality.Iremembermakinghide-outsinnewlycuthay,playingcopsandrobbersinthewood
以下构成Python循环结构的方法中,正确的是()。
Itisn’texpectedtostartnibblingawayatcomputerdatasystemsuntilthedocksclickoverto2000,butthemillenniumbughas
最新回复
(
0
)