首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
A recent study, which was published in last week’s Journal of the American Medical Association, offers a picture of how risky it
A recent study, which was published in last week’s Journal of the American Medical Association, offers a picture of how risky it
admin
2017-11-14
46
问题
A recent study, which was published in last week’s Journal of the American Medical Association, offers a picture of how risky it is to get a lift from a teenage driver. Indeed, a 16-year-old driver with three or more passengers is three times as likely to have a fatal accident as a teenager driving alone. By contrast, the risk of death for the drivers between 30 and 59 decreases with each additional passenger.
The authors also found that the death rates for teenage drivers increased dramatically after 10 p.m., and especially after midnight. With passengers in the car, the driver was even more likely to die in a late-night accident.
Robert Foss, a scientist at the University of North Carolina Highway Safety Research Center, says the higher death rates for teenage drivers have less to do with " really stupid behavior" than with just a lack of driving experience. "The basic issue" he says, "is that adults who are responsible for issuing licenses fail to recognize how complex and skilled a task driving is."
Both he and the author of the study believe that the way to mitigate (使……缓解)the problem is to have states institute so-called graduated licensing systems, in which getting a license is a multistage process. A graduated license requires that a teenager should first prove himself capable of driving in the presence of an adult, followed by a period of driving with night or passenger restrictions, before graduating to full driving privileges.
Graduated licensing systems have reduced teenage driver crashes, according to recent studies. About half of the states now have some sort of graduated licensing system in place, but only 10 of those states have restrictions on passengers. California is the strictest, with a novice(新手) driver prohibited from carrying any passenger under 20 (without the presence of an adult over 25) for the first six months.
Which of the following situations is most dangerous according to the passage?
选项
A、Adults giving a lift to teenagers on the highway after 10 p.m.
B、A teenager driving after midnight with passengers in the car.
C、Adults driving with three or more teenage passengers late at night.
D、A teenager getting a lift from a stranger on the highway at midnight.
答案
B
解析
细节题。第一段第二句指出,一辆由十六岁少年驾驶的载有三个或更多乘客的汽车发生致命交通事故的概率是该少年单独驾车的三倍。第二段接着说the death rate for teenage drivers increased dramatically after 10 p.m.,and especially after midnight(十几岁少年驾车的死亡率在晚上十点以后特别是午夜以后会有显著的增加)。由此可确定B项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IaIZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
AgingposesaseriouschallengetoOECD(OrganizationofEconomicCo-operationandDevelopment)countries,inparticular,howto
AgingposesaseriouschallengetoOECD(OrganizationofEconomicCo-operationandDevelopment)countries,inparticular,howto
AgingposesaseriouschallengetoOECD(OrganizationofEconomicCo-operationandDevelopment)countries,inparticular,howto
WhenPaulGorski,thefounderofanorganizationcalledEdChange,visitscollegesanduniversitiestoadvisethemoncampusdive
【C1】______thewayitfeels,lonelinessoftenhasnothingtodowithbeingalone.Forsomepeople,feelingsof【C2】______aresharp
Bettingagainstanindustrywithaddictsforcustomerscarriesobviousrisks.【C1】______theseareuncertaintimesforBigTobacco
随机试题
TheRedCrossis【B1】______organizationwhichcaresforpeoplewhoarein【B2】______ofhelp.AmaninaParishospitalwhonee
资产评估中,某项资产的最大最优用途是指()。
近年来.我国在国际事务中发挥着越来越重要的作用。多边外交力度明显加大。我国对外交往的根本准则是()。
对精神病人应当采取约束。()
孔子特别强调做事情的分寸,“过”和“不及”都是要尽力避免的。孔子提倡仁爱,但他并不认为应当以丧失原则的仁爱之心宽宥所有人的过失。有人问他:“以德报怨,何如?”孔子的回答是:“以直报怨,以德报德。”与这段文字文意不相符的是()。
下列属于互动式的支架的是()。
[*]
以下说法中正确的是( )。
Accordingtoonespeaker,wecouldskip______ifweareshortoftime.
Theageofrequiringretirementincompaniesshouldberaised,andso【M1】______shouldtheagetobeginSocialSecurity.First
最新回复
(
0
)