首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Some people say the traditional calendar of 180 days no longer meets the needs of American society. They point out that students
Some people say the traditional calendar of 180 days no longer meets the needs of American society. They point out that students
admin
2013-11-21
45
问题
Some people say the traditional calendar of 180 days no longer meets the needs of American society. They point out that students in most other industrial countries are in school more hours a day and more days a year. Critics also say a long summer vacation causes students to forget much of what they learned and schools are under pressure to raise test scores. Some schools have changed their calendars to try to improve student performance. They have lengthened the school day or added days to the year or both. This can be costly if schools need air conditioning on hot days and school employees need to be paid for the extra time.
Some schools have a year-round schedule. The school year is extended over twelve months. Instead of a long vacation, there are many short ones. Local businesses may object to a longer school year because students are unable to work as long at summer jobs. Some parts of the country had year-round programs in the nineteenth century, mostly for economic reasons. They felt it wasted money to use school buildings for only part of the year. Year-round programs can also reduce crowding in schools. In one version, students attend school for nine weeks and then have three weeks off. The students are in groups that are not all in school at the same time.
Another year-round calendar has all students in school together for nine weeks and off for three. This is meant to provide the continuous learning that can be lost over a long break. But year-round schooling has opponents. They say it can cause problems for families when they want to make summer plans. And they say it interferes with activities outside school including summer employment.
Some experts say no really good studies have been done to measure the effect of school calendars on performance. But some educators think year-round schooling especially helps students from poor families that lack educational support at home.
Which of the following is NOT one of the reasons that schools should extend school days?
选项
A、The traditional calendar is out of date.
B、Long holidays cause students to forget much of what they learned.
C、Schools face pressure to raise test marks.
D、Schools in other countries do so.
答案
D
解析
细节题,文章第一段提到学校传统的教学日历已不能满足美国社会的需求,社会批评家认为过长的假期易使学生忘记所学知识。另外,学校也面临着提高学生考试成绩的压力。因此A,B,C三个选项中的内容都是题干所问内容的原因,而D不是,故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IfS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Geographyisthestudyoftherelationshipbetweenpeopleandtheland.Geographers(地理学家)compareandcontrast(67)placesonthee
Geographyisthestudyoftherelationshipbetweenpeopleandtheland.Geographers(地理学家)compareandcontrast(67)placesonthee
Itisnotsurprisingthataphilosophyborrowedfrombusinessshouldseeitsprincipalfocuswithineducationasthefurthering
A、Listeningtotheradio.B、Readinganewspaper.C、Watchingtelevision.D、Watchingasportsgame.B此题考查推理能力,题目询问男士在于什么。男士回答说“我还没
A、Asystemwhichtrainsdoctors.B、Agroupofexpertswhocanprovideprofessionaladvice.C、Acomputerprogramwhichcanprovid
Scientificevidencelinkingbreakfasttobetterhealthorbetterperformanceissurprisinglyinadequate,and____________(近来大多数
IwasstudyingtheateratSouthernMethodistUniversityinDallasandfeeling【B1】______anduncertainaboutmyfuture.WillIbe
A、Thefirstlecture.B、Aclassmeeting.C、Theopeningceremony.D、Anorientation.D男士询问经济学课程的相关信息,女士表示前一天介绍会发放的资料中都可以查到这些信息。而男士说
A、Thetwospeakerswillgohomefirst.B、Thetwospeakerswillhavedinnerathome.C、Thetwospeakerswillhavedinneroutside.
A、Hewentonbusiness.B、Hewaspreparingalecture.C、Hewasworkingpart-timeinthelibrary.D、Hewasbusywithhispapers.D
随机试题
从以下五个选项中选择正确一个正确答案填空:A.自然对比B.人工对比C.双重对比D.弛豫时间差异E.组织密度MRI图像的对比是依赖()
诸多给药方式中,儿童用药最适宜的是
与气虚关系最密切的脏腑是
女,55岁。近2个月来反复间歇性右上腹部不适,伴肩背部牵拉感,尤以进油腻食物后易出现。本次发病因进食油腻食物后突发右上腹持续性疼痛3小时,伴阵发性绞痛,疼痛放射至右肩背部,伴恶心、呕吐。周围血常规检查可呈
下列哪些行为不构成限制竞争行为?
甲能源股份有限公司拟在深交所中小板市场首次发行股票并上市,其募集资金使用项目除用于主营业务外。不得用于()。
ISO/TR10014《质量经济性管理指南》给出的实施程序是从_______开始的。
与一般文物古迹不同,历史文化街区作为历史文化遗产的重要_______,是一个综合的体系。这些街区不仅拥有古建筑、古院落、古街道等物质遗存,更重要的是大量居民仍居住其中,其日常生活本身就是过去的时空再现,是活的历史,人们从中能够_______历史风情,可以走
Man:Areyoumovingintoanewhouse?Needahandwiththoseboxes?Woman:That’sOK.Icanmanage.Theylookbigbutaren’tver
AllofthefollowingarelexicalwordsEXCEPT
最新回复
(
0
)