首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Once upon a time all you needed for a camping trip was a sleeping bag, a compass and some common sense. Now, according to my loc
Once upon a time all you needed for a camping trip was a sleeping bag, a compass and some common sense. Now, according to my loc
admin
2019-06-28
23
问题
Once upon a time all you needed for a camping trip was a sleeping bag, a compass and some common sense. Now, according to my local sporting goods retailer, a lot more should be added. However, outdoor travel has become such a trend that urban people find themselves with some upscale retailers to address their every desire.
"Eco" and "adventure" are the latest fashionable words in destination travel: those in the industry know they can
make serious cash off all the consumers
. These are consumers who get outdoors not for nature’ s sake, but to work out simply for a splendid cocktail party.
As a result of high-end demand, the great outdoors is becoming less affordable and accessible for ordinary people. Our national parks used to be vast acres of wilderness where people could go and enjoy nature, for free. But over the past 100 years, the government has been slowly selling or leasing off public lands for profit, and our current president is continuing the trend. Large ski resorts have swallowed up plenty of wilderness and small towns in the West by attracting more high-end businesses. Nature is now a commodity that can be repackaged and sold to the wealthy developers. As for the small amount of public land left, well, try to remember the last time you camped at a state park for free.
The Joneses and everyone trying to keep up with them want a piece of the outdoors, but only with creature comforts included. The rest of us are being slowly priced out of nature. Pretty soon my tent and sleeping pack will be out of date: since camping will mean a luxury yurt with skylights for star-gazing. If this is what signifies experiencing nature in the new millennium, then Thoreau must be rolling in his grave.
According to the author, outdoor travel has now become______.
选项
A、less needed for the urban residents
B、an uncontrolled trend for city dwellers
C、an ever more attractive interest for urban people
D、so economical that most urban people can afford it
答案
B
解析
根据第一段最后一句“However,outdoor travel has become such a trend that urban people…address their desire.”可知,户外旅行已经成为一种潮流,一些高端的零售商总是想方设法满足城市居民的所有愿望。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IjDC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
TheyrequestedthatthebooksIborrowedlastmonthshouldbereturnedtothelibrarybynextFriday.
InasurveyconductedbyresearchfirmHarrisInteractive,71%ofAmericanssaidthatspendingextramoneyontravelduringthe
Withoutwaterandsunshine,plantsontheearth______atall.
—Whatdoes"encyclopedia"mean,John?—Sorry,Ihavenoidea.You’dbetter______inthedictionary.
A、John’scottageissimilartoPaul’s.B、John’scottageismuchnewerthanPaul’s.C、John’scottageismucholderthanPaul
(74)Thepovertylineisthelowestincomethatpeopleneedforanacceptablestandardofliving.Peoplewithincomebelowthepo
______,youcannotfinishthebookintwodays.
Thepurposeofanapplicationletteristohelpyouto"sell"yourself.Youshould【C1】______thejobyouwantclearly,andshould
因为下大雪,足球比赛推迟到下周日举行。
Iwasverytired.Otherwise,I______tothetheatrewithyou.
随机试题
设有自动喷水灭火系统的下列建筑中,宜设消防排水设施的是:[2010年第65题]
需求拉上的通货膨胀可以通俗地表述为()。
下列关于美术课程创设问题情境的表述,正确的是()。
[*]
第1房间孔位于()
男孩,10个月,母乳加米糕喂养,未添加其他辅食,近2个月来患儿面色苍白,食欲减退,肝脾轻度肿大,Hb80g/L,RBC3.5×1012/L,WBC正常。本病治疗的早期有效指标是
以下业务或事项中,应使用未来现金流量现值计量属性的有()。
根据资料,回答下列问题。根据调查结果测算,家庭平均消费率在76%左右,城市家庭消费率为77.6%,高于农村家庭的74.1%,说明城市家庭的即期消费倾向要略高于农村。调查结果表明,不论城市还是农村,家庭消费率随着收入增加而递减。低收入家庭消费率高达
联系实际谈谈3~4岁幼儿心理发展的年龄特征。
E-mail地址格式表示正确的是()。
最新回复
(
0
)